- 5 Ağustos 2017
- 225
- 116
- 18
- 40
- Konu Sahibi Duzelmiyor
-
Vucudumda sarkma yok hayir zaten spor gecmisim de var.vucut sahane oldu.basenlerim vardi artik yok.kalca kuculdu.ya boyle kalsin istiyorum ama yuzu duzeltecek.bisi bi uygulama bi.alet.hani yaslanmayi toplayan.aletlerden ..kullanan son7c alan varsaideal kilonuz 53 degil vucut bolgesel kilo vermez ama alir.55 olsaniz yuzunuz toparlar kendini vuxudunuz da deforme varsa kilo verirken oluyo genelde ve kilo kaybi ile sikilasmayi aybi anda yapmaniz getekiyordu
Yuzu toplayan aletler uygulamalar oluyor ya ..yaslaninca sarkmayi duzeltmek.ic8n.bildiginiz yaptirdiginiz uygulama varsa yazin diye actim.kilo almak dolgu yaptirmak.oatemiyorumHem zayıfladım yüzüm çöktü diyorsunuz hem kilo almak istemiyorum diyorsunuz. Bence eski kilonuza dönün. Yüzünüz öyle sevmediğiniz gibi olduktan sonra fizik ikinci planda.
Kilo verirken sikilasmayi nasil yapicaz peki? Spor yapinca yüz sarkmasi engelleniyo mu?ideal kilonuz 53 degil vucut bolgesel kilo vermez ama alir.55 olsaniz yuzunuz toparlar kendini vuxudunuz da deforme varsa kilo verirken oluyo genelde ve kilo kaybi ile sikilasmayi aybi anda yapmaniz getekiyordu
Nasil aletler bunlar nerde yapiliyormus?valla yaptıran varsa soylerse cok mutlu olurumYuzu toplayan aletler uygulamalar oluyor ya ..yaslaninca sarkmayi duzeltmek.ic8n.bildiginiz yaptirdiginiz uygulama varsa yazin diye actim.kilo almak dolgu yaptirmak.oatemiyorum
Bu neyden oluyo ki acaba? Simdi bende spor yapiyorum kilo vermek icin.benimde yuzum boyle mi olacak yaniMesela resimdeki gibi yuzde bosalmalar var yag kaybi
Ben birden zayifladim yavas zayoflayin sizBu neyden oluyo ki acaba? Simdi bende spor yapiyorum kilo vermek icin.benimde yuzum boyle mi olacak yani
Ne kadarlik bi surede verdiniz bu kiloyu?Ben birden zayifladim yavas zayoflayin siz
Uc yildi4 her gece yapihorum benYüz yogası yapın
Burada bir üye vardı yapan nikini hatırlayamadım
Faydası olur diye düşünüyorum
Netten araştırın
Bir ayda ama cok hastalandim kalkamadim yerimden sonra olduNe kadarlik bi surede verdiniz bu kiloyu?
Hiç birsey yemedin mi nasil beslendin bu surecte?Bir ayda ama cok hastalandim kalkamadim yerimden sonra oldu
YiyemedimHiç birsey yemedin mi nasil beslendin bu surecte?
O yüzden oldu demek,ama yemen lazimdi biliyorsun insallah duzelir canim ya,çözüm bulursan buraya yaz emiYiyemedim
Merhaba,benimde gobek bolgemde cok fazla yaglanma oldugu icin kardiyo yapmak durumundayım,simdi ben gobek bolgemi eritebilmek icin,yuzumunde cokmemesi icin ne yapmam gerekir mesela?vucudu toparlamak icin spor yapman lazim agirlik tarzi hayatinda hic spir yapmadiysan kendi vucut agirliginla basla ama kardio yapma kardio yag yakar ama sana tabsiyem az kilo alman yuzu toparlamak ixin masaj teknigi seklinde var ama onlar pek bi ise yaramiyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?