Birden yaslanmak...

Duzelmiyor

Üye
Kayıtlı Üye
5 Ağustos 2017
225
116
18
40
30 larimdayim evet ama tas catlasin 25 sin derlerdi.bi takim sorunlar yasadim psikolojim alt ust oldu.simdi topladim ama birden ciddi kilo verdim ve bugun dikkat ettim yuzum sarkmis.sarkma da degil tam olarak suratimda duzensiz yag erimis ve goz alti torbalarinin alti yanaktan tarafta cukurlar olusmus.gozyasi olugu gibi.cenem cok incelmis bi garip olmus surat.gozlerim zaten buyuktu yuz kuculunce sadece gozden ibaretim desem yeri galiba.

Kilo almak da iatemiyorum cunku fizigim boyle cok guzel oldu.manken gibi oldum resmen.167 boyum 53 52 arasiyim.57 58 dim.o kadarcik kilo farkeder mi diyebilirsiniz ama bende farketti.
Sorum su yuzu topralayacak bi.alet bi uygulama var mi?dolgu istwmiyorum
Yuzum kendini toplasin istiyorum.

Hem zayıfladım yüzüm çöktü diyorsunuz hem kilo almak istemiyorum diyorsunuz. Bence eski kilonuza dönün. Yüzünüz öyle sevmediğiniz gibi olduktan sonra fizik ikinci planda.

ideal kilonuz 53 degil vucut bolgesel kilo vermez ama alir.55 olsaniz yuzunuz toparlar kendini vuxudunuz da deforme varsa kilo verirken oluyo genelde ve kilo kaybi ile sikilasmayi aybi anda yapmaniz getekiyordu
Vucudumda sarkma yok hayir zaten spor gecmisim de var.vucut sahane oldu.basenlerim vardi artik yok.kalca kuculdu.ya boyle kalsin istiyorum ama yuzu duzeltecek.bisi bi uygulama bi.alet.hani yaslanmayi toplayan.aletlerden ..kullanan son7c alan varsa

Hem zayıfladım yüzüm çöktü diyorsunuz hem kilo almak istemiyorum diyorsunuz. Bence eski kilonuza dönün. Yüzünüz öyle sevmediğiniz gibi olduktan sonra fizik ikinci planda.
Yuzu toplayan aletler uygulamalar oluyor ya ..yaslaninca sarkmayi duzeltmek.ic8n.bildiginiz yaptirdiginiz uygulama varsa yazin diye actim.kilo almak dolgu yaptirmak.oatemiyorum

ideal kilonuz 53 degil vucut bolgesel kilo vermez ama alir.55 olsaniz yuzunuz toparlar kendini vuxudunuz da deforme varsa kilo verirken oluyo genelde ve kilo kaybi ile sikilasmayi aybi anda yapmaniz getekiyordu
Kilo verirken sikilasmayi nasil yapicaz peki? Spor yapinca yüz sarkmasi engelleniyo mu?

Yuzu toplayan aletler uygulamalar oluyor ya ..yaslaninca sarkmayi duzeltmek.ic8n.bildiginiz yaptirdiginiz uygulama varsa yazin diye actim.kilo almak dolgu yaptirmak.oatemiyorum
Nasil aletler bunlar nerde yapiliyormus?valla yaptıran varsa soylerse cok mutlu olurum

vucudu toparlamak icin spor yapman lazim agirlik tarzi hayatinda hic spir yapmadiysan kendi vucut agirliginla basla ama kardio yapma kardio yag yakar ama sana tabsiyem az kilo alman yuzu toparlamak ixin masaj teknigi seklinde var ama onlar pek bi ise yaramiyo

Merhaba,benimde gobek bolgemde cok fazla yaglanma oldugu icin kardiyo yapmak durumundayım,simdi ben gobek bolgemi eritebilmek icin,yuzumunde cokmemesi icin ne yapmam gerekir mesela?

Japon masaji diye youtube da aratirsaniz cok guzel yuz egzersizleri var. Ben kisa sureli yapmama ragmen gerginlestigini hissetmistim. Bir de elma sirkesi gerginlestiriyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…