Birden yaslanmak...

Mesela resimdeki gibi yuzde bosalmalar var yag kaybi
Canım bu durum kesinlikle düzelmiyor dolgu-germe hariç haberin olsun.
Kendimden biliyorum, çok güzel bir yüzüm vardı ne bir kırışık ne de bir sarkma vardı (80 kg civarıydım) şimdi 59 kiloyum ama yüzüm çok kötü sarktı. Vücut çok güzel oldu fakat yüz de yağ kaybından dolayı müthiş sarkma var özellikle alt yüz de yanaklarda...

Bunun dolgu dışında çözümü yok malesef o da eğer göz altları çökmüş ise yine onun çözümü dolgu fakat alt yüzde ancak germe oluyor Üzgünüm

Canım krem yada başka bir şeyle toparlanmıyor ne yazık ki...sadece bu yüz dolgu ile veya tekrar kilo almayla düzelir...

Ben kilo verdikten sonra göz altlarıma (oluk gibi yerlere) yaptırdım fakat alt yüz de sarktı benim...

Merhaba yaklasik 20 kilo vermissiniz,peki diyet yaparak mi verdiniz.yoksa spor yaparak mi? Nasil beslendiniz protein almadiniz mi hic

Ya kilo alsam duzelir mi peki

Krem degil de aletler var ya lazer vs oyle bisile duzelmez mi

Merhaba yaklasik 20 kilo vermissiniz,peki diyet yaparak mi verdiniz.yoksa spor yaparak mi? Nasil beslendiniz protein almadiniz mi hic
25 kg civarında verdim canım 44 bedenden 38 bedene düştüm.

Protein ağırlıklı beslendim dr a gitmedim. Kendim kendimi tanıyarak neyin kilo aldırdığını kesfederek...mesela patates prinç vb çok kilo aldırıyor bana onları kestim bu süreçte karbonhidrat olabildiğince kıstım ve protein ağırlıklı beslendim. Spor da yaptım mesela günde 1 saat yürüdüm...

Yağdan çok verdim dolayısıyla yağdan verdiğinizde illaki yüzden gidiyor ve sarkıyor...

Karın derim sarktı misal onu da karın germe ameliyatı oldum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…