• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Birden yaslanmak...

Merhaba,benimde gobek bolgemde cok fazla yaglanma oldugu icin kardiyo yapmak durumundayım,simdi ben gobek bolgemi eritebilmek icin,yuzumunde cokmemesi icin ne yapmam gerekir mesela?
merhaba göbek bölgesi en çok yağlanmanin oldugu bölge vücutta bölgesel zayiflama olmuyoe misal kardio yaparken sadece göbek bölgesinden gitmez diger bolgelerdende gidrler ama genetik yapinizda önemli kardioya devam et ve en onemlisi göbek bolgesi en cok etkileyen diyettir onuda ihmal etme ve kardio yaparken vucudun sarkmamasi icin sikislastirici hareketler yap spor salonuna mi gidiyosun yoksa kendin mi yapiyosun bilmiyorum ama en az 4 gun antreman yap ve 3 gunu mutlaka mekik olsun karin bolgen yanasiya kadar yap bunu ve sayilari surekli artir ve yeni hareketler ekle

Kilo verirken sikilasmayi nasil yapicaz peki? Spor yapinca yüz sarkmasi engelleniyo mu?
siz bunun icin gec kalmissin aslinda ikisini ayni anda yapilinca daha iyi oluyor fakat rahatsix oldugunuz icin yapamamissiniz simdiden baslayin sikislastirma hareketlerine spor salonuna yada kendiniz yapabilirsiniz misal 1 ayda toparlicna2 ayda toparlar vucudunuz

merhaba göbek bölgesi en çok yağlanmanin oldugu bölge vücutta bölgesel zayiflama olmuyoe misal kardio yaparken sadece göbek bölgesinden gitmez diger bolgelerdende gidrler ama genetik yapinizda önemli kardioya devam et ve en onemlisi göbek bolgesi en cok etkileyen diyettir onuda ihmal etme ve kardio yaparken vucudun sarkmamasi icin sikislastirici hareketler yap spor salonuna mi gidiyosun yoksa kendin mi yapiyosun bilmiyorum ama en az 4 gun antreman yap ve 3 gunu mutlaka mekik olsun karin bolgen yanasiya kadar yap bunu ve sayilari surekli artir ve yeni hareketler ekle
Spor salonuna gidiyorum ve yag yakimini daha etkili hale getirmek icin sabah 7 8 de uyanir uyanmaz ac karnina spor salonuna gidip 50 60 dk kosu bandinda tempolu yürüyüş yapiyorum,sonrasinda bisiklet ceviriyorum.ise yariyor.gobegimden gidiyor ama yuzum de zayifliyor

Merhaba,benimde gobek bolgemde cok fazla yaglanma oldugu icin kardiyo yapmak durumundayım,simdi ben gobek bolgemi eritebilmek icin,yuzumunde cokmemesi icin ne yapmam gerekir mesela?

Kaç kilosunuz?
Kilo verirken en son göbekten gider.
Yani son kilolarda iseniz bi kaç kilo verdikten sonra gidecektir.
Tabi yağdan veriyorsanız..

İp atlayarak bütün kaslarını çalıştırabilirsiniz.
Ben ip atlayarak baya inceldim. Özellikle belim ve göbeğimden.
Durusumda düzeldi. Daha dik ve eskisine göre uzun duruyorum

Konu sahibi stres her hastalığın başı ve cildimize de zarar.
Sende hızlı kilo verdiğini için boşluklar oluşmuş sanırım. Bence düzenli beslenerek "protein ağırlıklı" bı ihtimal düzelir gibi.
Yüz masajı falan da yapin

Kaç kilosunuz?
Kilo verirken en son göbekten gider.
Yani son kilolarda iseniz bi kaç kilo verdikten sonra gidecektir.
Tabi yağdan veriyorsanız..

İp atlayarak bütün kaslarını çalıştırabilirsiniz.
Ben ip atlayarak baya inceldim. Özellikle belim ve göbeğimden.
Durusumda düzeldi. Daha dik ve eskisine göre uzun duruyorum
65 kilo ile spora basladim.2 haftadir spor salonuna gidiyorum.guncel 62.6.benim en büyük sıkıntım göbek yaglanmasi.dolmusta insanlar hamile sanıp yer veriyorlardi o derece bi göbek siz düşünün gerisini.sabah ac karnina tempolu yürüyüş ve akşamları leslie yapiyorum.gobek bolgemin yavas yavas gittiğinin farkindayim.eskisi kadar sis degil en azindan.ama yüzüm de zayifliyor istemsizce.galiba cokmeyi engellemek adına protein ve yag miktarını yeterli duzeyde almak gerekiyor.ip atlayamiyorum gobek yerinden firlayacakmis gibi geliyor :KK45:

30 larimdayim evet ama tas catlasin 25 sin derlerdi.bi takim sorunlar yasadim psikolojim alt ust oldu.simdi topladim ama birden ciddi kilo verdim ve bugun dikkat ettim yuzum sarkmis.sarkma da degil tam olarak suratimda duzensiz yag erimis ve goz alti torbalarinin alti yanaktan tarafta cukurlar olusmus.gozyasi olugu gibi.cenem cok incelmis bi garip olmus surat.gozlerim zaten buyuktu yuz kuculunce sadece gozden ibaretim desem yeri galiba.

Kilo almak da iatemiyorum cunku fizigim boyle cok guzel oldu.manken gibi oldum resmen.167 boyum 53 52 arasiyim.57 58 dim.o kadarcik kilo farkeder mi diyebilirsiniz ama bende farketti.
Sorum su yuzu topralayacak bi.alet bi uygulama var mi?dolgu istwmiyorum
Yuzum kendini toplasin istiyorum.
Bir süre beklemeni tavsiye ederim. Bende çok kötüydüm cidden hatta buraya konu açmıştım sanırım

Ama stresli süreçte kurtulunca normale dönüyorsun.

65 kilo ile spora basladim.2 haftadir spor salonuna gidiyorum.guncel 62.6.benim en büyük sıkıntım göbek yaglanmasi.dolmusta insanlar hamile sanıp yer veriyorlardi o derece bi göbek siz düşünün gerisini.sabah ac karnina tempolu yürüyüş ve akşamları leslie yapiyorum.gobek bolgemin yavas yavas gittiğinin farkindayim.eskisi kadar sis degil en azindan.ama yüzüm de zayifliyor istemsizce.galiba cokmeyi engellemek adına protein ve yag miktarını yeterli duzeyde almak gerekiyor

İdeal kilonuz kaç acaba? Boyunuzu yazmamissiniz.

Bende 54 kilo olana kadar gobegim baya büyük duruyordu çünkü 2 doğum ve aşırı kilo alımı bütün yağı gobegimde toplamisim :KK48:

2 kilo daha vererek göbeğim dümdüz oldu

İdeal kilonuz kaç acaba? Boyunuzu yazmamissiniz.

Bende 54 kilo olana kadar gobegim baya büyük duruyordu çünkü 2 doğum ve aşırı kilo alımı bütün yağı gobegimde toplamisim :KK48:

2 kilo daha vererek göbeğim dümdüz oldu
Ideal kilom 52,55 te olabilir.boyum 1 58 :)))

Ideal kilom 52,55 te olabilir.boyum 1 58 :)))

Bende 1.64 um göbek en son gitti :)

Sen spora devam et ve protein ağırlıklı beslen.
Günde 2 bardak tarcinli süt mutlaka iç. Kemiklerin güçlensin.
Daha 10 kilo var
Çoğu göbekten gidecek zaten
Kadınlarda en çok yağ göbek ve basenlerde olurmuş :KK17:

Spor salonuna gidiyorum ve yag yakimini daha etkili hale getirmek icin sabah 7 8 de uyanir uyanmaz ac karnina spor salonuna gidip 50 60 dk kosu bandinda tempolu yürüyüş yapiyorum,sonrasinda bisiklet ceviriyorum.ise yariyor.gobegimden gidiyor ama yuzum de zayifliyor
guzel eger dizlerinizde problem yoksa rampa yapin yurusunuzu ve yuruyusten sonra eliplik kullanin bisikletten daha etkili onu da 15 dk yapsaniz yeterli ama bunalri yaparken mutlaka agirliklaroda kullanin ki sarkma olmasin vucudunuz sikilasin yuzunuzden gider mutlaka ama odeal kilonuzda sorun olmaz bence

guzel eger dizlerinizde problem yoksa rampa yapin yurusunuzu ve yuruyusten sonra eliplik kullanin bisikletten daha etkili onu da 15 dk yapsaniz yeterli ama bunalri yaparken mutlaka agirliklaroda kullanin ki sarkma olmasin vucudunuz sikilasin yuzunuzden gider mutlaka ama odeal kilonuzda sorun olmaz bence
Ağırlık dediginiz dumbel diymi

Bende 1.64 um göbek en son gitti :)

Sen spora devam et ve protein ağırlıklı beslen.
Günde 2 bardak tarcinli süt mutlaka iç. Kemiklerin güçlensin.
Daha 10 kilo var
Çoğu göbekten gidecek zaten
Kadınlarda en çok yağ göbek ve basenlerde olurmuş :KK17:
Ooof off sorma günlerdir kilo vercem diye neler cekiyorum gözümun önünde makarnalar asureler tereyag bal kaymaklar sicak ekmekler anlatamam ne kadar kotuyum,spor desen cabasi ayaklarim su topladi :eğlence:bakalim artik hayırlısı:işsiz: sagol canim:KK200:

Back
X