Konuya nazar üç harfli bilmemne tarzı yorumlar yapmazsanız sevinirim. Çünkü paylaştığım kişilerin yapabildiği tek açıklama buydu. Hayatınız boyunca dejavu yaşıyor gibisiniz, ne zaman karşı cinsten biriyle tanışsanız dibi düşüyor bu o kadar aşikarki, görmemek için kör olmak lazım. Sonra birden geri çekiliyor, ilk zamanlar farketmiyorsunuz, sonra hep aynı şeyi yaşadığınızı görüyorsunuz bu arada yaş 30 olmuş. Kısmetin bi yerde seni bekliyor, vs vs tesellilerinden sıkılıyorsunuz, somut ortada görünen hiç bir sorun yok, deliricek gibi oluyorsunuz.... Biriyle tanışıyorsunuz adam sizi beğeniyor, elini kolunu nereye koyacağını şaşırıyor, ve bam birden uzaklaşıyor, Araf ta gibisiniz.. Ne yapardınız?
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Birden geri cekilen
- Konu Sahibi m1y1v
- Başlangıç Tarihi
-
- Etiketler
- anlamsız birdencekilen soguyan
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 20 Nisan 2007
- 4.038
- 10.390
- 733
- 44
- 27 Mayıs 2015
- 2.044
- 6.735
- 158
Bizim millet alışmış bi şey bulamayınca 3 harflilere atmaya. Gariplerimin hiç bi şeyden haberleri yok muhtemelen
Yanlış anlamayın ama acaba görüşlerinizi, düşüncelerinizi yada tavırlarınızı beğenmiyor olabilirler mi? İlk aşamada sorun yok diyorsunuz. Tanıştıktan sonra uzaklaşıyorlarsa böyle bir şey vardır bence.
Yanlış anlamayın ama acaba görüşlerinizi, düşüncelerinizi yada tavırlarınızı beğenmiyor olabilirler mi? İlk aşamada sorun yok diyorsunuz. Tanıştıktan sonra uzaklaşıyorlarsa böyle bir şey vardır bence.
- 25 Nisan 2007
- 6.600
- 11.284
- 773
Hayatınızdaki herkes böyle ise bir özeleştiri yapın bence.
Önce size bayılıp sonra geri çekiliyorlarsa bu adamların hepsi dengesiz değil ya.
Demek ki sizin bile farkında olmadığınız bazı tepkileriniz, hareketleriniz vs. şeyler var ve karşı tarafı itiyor.
Ben başka açıklama bulamadım.
Önce size bayılıp sonra geri çekiliyorlarsa bu adamların hepsi dengesiz değil ya.
Demek ki sizin bile farkında olmadığınız bazı tepkileriniz, hareketleriniz vs. şeyler var ve karşı tarafı itiyor.
Ben başka açıklama bulamadım.
- 18 Haziran 2018
- 13.814
- 23.024
- 348
Konuya nazar üç harfli bilmemne tarzı yorumlar yapmazsanız sevinirim. Çünkü paylaştığım kişilerin yapabildiği tek açıklama buydu. Hayatınız boyunca dejavu yaşıyor gibisiniz, ne zaman karşı cinsten biriyle tanışsanız dibi düşüyor bu o kadar aşikarki, görmemek için kör olmak lazım. Sonra birden geri çekiliyor, ilk zamanlar farketmiyorsunuz, sonra hep aynı şeyi yaşadığınızı görüyorsunuz bu arada yaş 30 olmuş. Kısmetin bi yerde seni bekliyor, vs vs tesellilerinden sıkılıyorsunuz, somut ortada görünen hiç bir sorun yok, deliricek gibi oluyorsunuz.... Biriyle tanışıyorsunuz adam sizi beğeniyor, elini kolunu nereye koyacağını şaşırıyor, ve bam birden uzaklaşıyor, Araf ta gibisiniz.. Ne yapardınız?[/QUOT
Sizi biraz tanımaya başlayınca uzaklasiyorlar anladığım kadarıyla . Sizi tanımıyorum ama erkekler genellikle çok güzel çok alımlı kızları da tehlikeli bulur onunla olamayacağını düşünür bu beni aldatır vs. Yani kendini yetersiz hissederse gider ya da davranislarinizda iticilik bulmuştur. Çok çabuk samimiyetten de hoşlanmazlar yani kendileri koşmak ister ama karşıdaki ağırdan satsin ister. Kimse kendine olumsuz biseyi konduramaz ama burada sizi tanımayan insanların yorumları bu konuda pek sağlıklı olmaz. Bunu fikirlerine ve samimiyetine güvenliğiniz bırine açın sizi tanıdığı için daha doğru cevaplar verebilir.
- 29 Nisan 2015
- 26.564
- 91.289
- 598
- 21 Kasım 2017
- 980
- 1.501
- 33
- 31
- 23 Aralık 2018
- 4.833
- 12.043
- 138
Bizim millet alışmış bi şey bulamayınca 3 harflilere atmaya. Gariplerimin hiç bi şeyden haberleri yok muhtemelen
Daha karma yada büyü var :) onları atlamışım
Sorunu kendimde arardım nerde hata yapıyorum diye. Yada hatadan ziyade nasip belki karşıdakiyle uygun değilsinizdir insanların idealleri var. Hayırlı kısmet çıkar şnşallah karşınıza 3 harflik durumda yok zaten :)) tövbe ya
Peki şöyle düşünelim, erkek milletinin çoğu yüzeysel, karakterimde itici şeyler görse bile yalandan da olsa benle görüşmeye devam eder, veyahut kullanmaya çalışabilirlerdi.. En azından denerlerdi. Sanki birşeyden korkuyor yada kaçıyor gibi benden uzaklaşmaları çevremdeki kimse bir mana bulamıyor..
- 16 Temmuz 2010
- 19.693
- 55.169
- 798
Fiziksel olarak dibi düşecek kadar güzel ama konuşmaya başlayınca itici gelen çok insan var. Siz öylesiniz diye demiyorum ihtimalleri söylüyorum sadece.Konuya nazar üç harfli bilmemne tarzı yorumlar yapmazsanız sevinirim. Çünkü paylaştığım kişilerin yapabildiği tek açıklama buydu. Hayatınız boyunca dejavu yaşıyor gibisiniz, ne zaman karşı cinsten biriyle tanışsanız dibi düşüyor bu o kadar aşikarki, görmemek için kör olmak lazım. Sonra birden geri çekiliyor, ilk zamanlar farketmiyorsunuz, sonra hep aynı şeyi yaşadığınızı görüyorsunuz bu arada yaş 30 olmuş. Kısmetin bi yerde seni bekliyor, vs vs tesellilerinden sıkılıyorsunuz, somut ortada görünen hiç bir sorun yok, deliricek gibi oluyorsunuz.... Biriyle tanışıyorsunuz adam sizi beğeniyor, elini kolunu nereye koyacağını şaşırıyor, ve bam birden uzaklaşıyor, Araf ta gibisiniz.. Ne yapardınız?
Çok güzel - yakışıklı ama ağzı kokuyor mesela örnek tamamen. Dışarıdan hediye paketi gibi ama içi boş sığ mesela. Ya da yazmayın demişsiniz ama bence en kuvvetli ihtimal daha kısmeti çıkmamış karşısına.
- 18 Ekim 2018
- 7.899
- 32.700
- 548
Erkekler genel olarak ilk görüşmede zaten büyülenmiş gibi davranırlar. Onlar için bir flört tavlama taktiğidir. O yüzden fazla mana yüklemeyin buna.
Muhtemelen konuştuktan sonra beklentilerinizin farklı olduğunu görüyorlardır, insanların hoşuna gitmeyen bir konuşma tarzınız olabilir, çok üzerine düşüyor olabilirsiniz, kullanmak isteyen varsa da çabasına değmeyeceğini düşünüyordur...
Saçma nedenlere bağlamadan önce böyle bir sürü neden bulunabilir. Hepsi de çevremde gözlemlediğim örnekler.
Muhtemelen konuştuktan sonra beklentilerinizin farklı olduğunu görüyorlardır, insanların hoşuna gitmeyen bir konuşma tarzınız olabilir, çok üzerine düşüyor olabilirsiniz, kullanmak isteyen varsa da çabasına değmeyeceğini düşünüyordur...
Saçma nedenlere bağlamadan önce böyle bir sürü neden bulunabilir. Hepsi de çevremde gözlemlediğim örnekler.
- 21 Kasım 2017
- 980
- 1.501
- 33
- 31
Peki şöyle düşünelim, erkek milletinin çoğu yüzeysel, karakterimde itici şeyler görse bile yalandan da olsa benle görüşmeye devam eder, veyahut kullanmaya çalışabilirlerdi.. En azından denerlerdi. Sanki birşeyden korkuyor yada kaçıyor gibi benden uzaklaşmaları çevremdeki kimse bir mana bulamıyor..
Yaşınız 30 u geçkinse erkeklerin artık sonunu görmedikleri ilişkileri yürüteceğini düşünmüyorum. Yani tanışır iki konuşur baktı olmucak konuşmayı keser gider bu böyle kimse zorla biriyle konuşmaz. Zaten bu devirde insan insandan korkuyor zaten
- 2 Şubat 2015
- 14.625
- 62.312
- 598
herkesin başka başka gerekçeleri vardır.
güzel olabilirsiniz, karşınızda heyecanlanabilirler ama bir davranışınız itici geliyordur
yada fazla guzelsinizdir özgüveni kırılmıştır, bana fazla bu kadın diyebilir..
yada fazla zekisinizdir, baş edemem ben bununla diyebilirler.
kullanmak için yaklaşmak 30 yaşındaki bir kadına akıllıca değil.
kadın normalde o yaşa gelince anlar kimin ne olduğunu :)
güzel olabilirsiniz, karşınızda heyecanlanabilirler ama bir davranışınız itici geliyordur
yada fazla guzelsinizdir özgüveni kırılmıştır, bana fazla bu kadın diyebilir..
yada fazla zekisinizdir, baş edemem ben bununla diyebilirler.
kullanmak için yaklaşmak 30 yaşındaki bir kadına akıllıca değil.
kadın normalde o yaşa gelince anlar kimin ne olduğunu :)
- 23 Ocak 2013
- 8.104
- 10.538
- 248
- 5 Ocak 2019
- 3.211
- 11.804
- 123
Niye üç harflileri konuya alet ediyorsunuzki başta yazmasanız insanın aklına zaten gelmeyecek ne yani reddediliyorsun çünkü içine cin kaçmışmı diyecektikKonuya nazar üç harfli bilmemne tarzı yorumlar yapmazsanız sevinirim. Çünkü paylaştığım kişilerin yapabildiği tek açıklama buydu. Hayatınız boyunca dejavu yaşıyor gibisiniz, ne zaman karşı cinsten biriyle tanışsanız dibi düşüyor bu o kadar aşikarki, görmemek için kör olmak lazım. Sonra birden geri çekiliyor, ilk zamanlar farketmiyorsunuz, sonra hep aynı şeyi yaşadığınızı görüyorsunuz bu arada yaş 30 olmuş. Kısmetin bi yerde seni bekliyor, vs vs tesellilerinden sıkılıyorsunuz, somut ortada görünen hiç bir sorun yok, deliricek gibi oluyorsunuz.... Biriyle tanışıyorsunuz adam sizi beğeniyor, elini kolunu nereye koyacağını şaşırıyor, ve bam birden uzaklaşıyor, Araf ta gibisiniz.. Ne yapardınız?