Piercing, Hızma BİRDEN FAZLA KULAK DELDİRENLERİN Yorumları

kulağınıza 2. bir delik veya daha fazla deldirdiniz mi ?

• evet

OY: 586 90,7%
  • hayır

OY: 60 9,3%

• Ankete Katılan
    646
lıse yıllarımda deldırmıstım 6 delık var kulagımda..şakkıdı
3 sag 3 sol tarafta...
mınıcık kucukten buyuge dogru taslı kupeler cokta hos gorunuyor...:asigim:
hıc acı cekmemıstım deldırdıgım donemde..
ve delıklerde kapanma olmadı:dance:

bende de vardı o sorun. Önce kulağını güzelce sabunlu suyla yıka sonra nemlendirici krem sür.Bana iyi geldi.Ama her gün yapman gerekŞeniza.s.

benimde sol kulağımda 7 sağ kulağımda 4 delik var bende bi problem olmadı tabi ben delinirken takılan küpeleri ilk 2 hafta hiç çıkarmadım şimdi hiç bi problem yok ne delinirken nede sonrasında hiç bi acı hissetmedim sadece hafif bi yanma oluyodu oda 1 saat yada 2 saat sürüp geçiodu kıkırdağını deldirip iltihap olan yada şişdiği için kapatan çok arkadaşım vardı önemli olan deldirceğiniz yeri doğru seçmek:KK66:

küpeyi arada bi çıkartım kulağınızı kremle ovmanız gerekir yoksa devamklı aynı küpe intihap yapar

benim de iltihap yaptı hatta biraz şişti her akşam çıkarıp kreme batırdım iltihapı temizleyip yine taktım şimdi çok hoş duruyosırnaşık şey

benimde 6 delik var kulaklarimda 3 birinde 3 birinde iltihap fln kapmasin die teramisin di galiba ondan surmustum. kupelerimde gumustu bisey olmadi sabah aksam o kremden surdum iilesti

canm benim bi kulağmda 4 birinde 3 delik war ilk benimde hafif şişmişti ama kesinlikle gümüş küpe takıyordum sahte tanınca kulaklarım zaten benim iltaah kapıyor yara oluyor asidik etki fln yapmaz gümüş küpe daha iyi inan

2kıkırdakta 4 altta...hiç acımıyo tavsiye ederm..deldirin bol bol =p

Arkadaşlar zamanında bir kulağımda 6 ( 3'ü kıkırdakta) diğerinde 5 (1'i kıkırdakta) delikti. Hatta aynı anda kıkırdaka 2 delik deldirdiğimi hatırlıyorum. Benim canım hiç acımıyordu. Tek sırun ilk zamanlar boğazlı kazak çıkararırken acı oluyordu. Şuan kapandı 6'sı ve 5 delik var. Ama o kapananların yeri belli...
İstiyorsanız yaptırın bence acıyacak diye çok düşünmeyin... Bence acıyor diyenlerin ki tamamen psikolojik...

benim sol kulagimda 3 tane delik var. Son iki deligi yaklasik 15 yil önce deldirdim. Sanirim alerjik bir bünyem var . Halen delik delmede kullanilan küpelerden baska küpe kullanamiyorum. Acisina gelince 1 ay birazcik aci hissediyorsun sonradan geciyor. yerimseniben

uff bende deldirdim kikirdak yerini bir sene boyunca gecmedi doktora gittim eczaneye gittim spreyler kremler sonra bi 6ay daha dayandim biktim ve cikardim piercingi..denemedigim yol kalmadi gümüsten altin küpeye herseyi taktim :KK70: ama olmadi doktor basta demisti kaldirmaz kulagin diye ama yapdirdim cok pisman oldum aci cektigimde yanima kar kaldi..simdi 6aydir hic takmadim hala kulagimda bi beze var ve gecmiyo doktor gecmezse kücük bi ameliyatla alacaklarini söyledi gitmiyomda simdi korkudan doktora :KK70::KK70: yani ben dersimi aldim kesinlikle eczanede ve doktor gözetiminde yapin :KK66:

Benim de bir kulağımda 3 biride iki delik var. Son zamanlarda pek takmıyorum ama çok seviyorum bence çok hoş duruyor. İlk deliklerimi annem 3 yaşımdayken deldirmiş. Bir kulağıma üçüncüyü kendim deldim lisedeyken iğne ve küpeyle, şimdi asla cesaret edemem heralde deli cesaretiymiş :roflol: Dördüncü ve beşinciyi güvendiğim bir gümüşçüde deldirdim, bir haftada geçti problem olmadı. Ama şu an deliklerden birine ne zaman küpe taksam ağrı kaşıntı yapıyor sanırım kapanır gibi oluyorlar :1no2:

benim sağ kulağımda 3 sol kulgımda ise 2 delik var okullar açılınca 1.delikler hariç hpsi kapandıı çünkü hiç takmadımm yarında tekrar deldirmeye gidicem hepsini aynı anda yane 3 delik birden deldircem bnde hiç sorun olmadıı bnde gümüşcüde deldirdim ama her aklım ageldiğinde yapışmaması için küpemi sağ -sol şeklinde çeviriyordum çünkü acısın veya acımasın böle bir sıvı akıo ve kuruyunca yapışıoo delindikten 1 gün sonra denize girdim iltihapta kapmadıı 2-3 hafta sonra kulağımı deldirrken tktıkları küpeleri çıkardım ve normal küpelerimi tkmaya başladımm diğer küpelere geçinceee birazcık kanadı ama sonra onada alıştı ama ben herzaman bi küpeyi çıkartıp yeni küpeye geçiceğim zaman kulağımı limon kolonyasıyla siliyorum sonrada çıkardıgım ve taktıgım küpyei siliyorum kulağıma normal krem sürüp yumuşatıorum sonra küpeyi cık diye takıorum sorun olmuyoo:dance:

arkadaşlar sağ kulağımda da sol kulağımdada 3 tane delik var ama benim tavsiyem birine 2 birine 1 deldirin.O şekilde daha şık duruyo.Öteki türlü yaş ilerledikçe komik duruyo bence..Yada delidirn ama takmayın çok fazla..

arkadaslar benim kulagimda 3 delik var 2 deligi sonradan yaptirdim onlar yaptirmadan once ne guzel istedigim kupeleri tekolarak takiyodum ama ikiser tane daha deldirince hepsi yapa oldu artik normal kupelerden hemen yara oluyo bende cok seiyorum taki takmayi ,bu yarayi nasil duzeltebilirim ,illki altinmi takcam yaw istemiyorum ben altin falan ,bioneriniz varmi aceba bana

eczaneler deliyo mu kulagı ilk defa duyuyorum deldiklerini ozaman bende eczanede deldireyim kıkırdagı

bendede 3 delik var şuan eczanede deldirdim 1 hafta fln küpeyi çıkarma dediler ama ben 2.günü çıkardım hemde sonradan taktığım küpelerde büyük ve ağırdı hassas bide cildim ama hiç bişe olmadı ya ilk gün sızladı biraz üstüne fln yatamadım krem sürdüm küpenin ucuna taktıp takıp çıkardım hem içerden hem dışardan kremledim 2 3 gün sonra normale döndü bnmki

benımde 3 delık varkulagımda sogutucu sprey al sık ıyı gelıyor ve kupelerını cevır sureklı

Sol kulagımda 4 , sag kulagımda 2 tane delik var
ilk delikleri annem küçükken deldirdi sonra ben sol kulagımda 3 tane deldirdim 1 hafta arayla hiç acımadılar .. gümüş bana alerji yaptıgı için beyaz altın takıyorum ben, tek gece yatarken çıkartıyorum küpelerimi yoksa tekrar takarken bayagı acı veriyor ..

X