Piercing, Hızma BİRDEN FAZLA KULAK DELDİRENLERİN Yorumları

kulağınıza 2. bir delik veya daha fazla deldirdiniz mi ?

• evet

OY: 586 90,7%
  • hayır

OY: 60 9,3%

• Ankete Katılan
    646
canım benim sol kulağımda 4delik var. kıkırdakta da var. sağda ise 3. benim en hassas yerim ve kalın olmasına ragmen deldirdiğim kıkırdağım,3sene önce.bak ilk başta acısını pek hissetmiyorsun ama sonra bi 15gün sonra acısı birden vuruyor.eger cok agrırsa küpeni cıkar arko krem falan farketmez sür küpeye ve deliğin arka tarafına öyle tak saçını da topla değmesin.merak etme çok fazla da acımıyor.hemde sonucu güzel oluyor. simdiden gülee gülee takın küpeleri.

benim üçüncü delik baya acımıştı ben anestol krem kullandım.krem hem uyuşturuyor hemde kulağının yara olmasını engelliyor.kulak delinirken takılan küpeyi çıkar ucu dümdüz olan bir küpe tak ve aklına geldikçe küpeyi yavaş yavaş hareket ettir ve arada da küpeyi çıkar kremle yeniden tak.şimdiden geçmiş olsun canım

sanırım delinirken takılan küpe biraz daha genişmiş yer yapması açısından ayriyettende ilaçlıymış o yzden çıkarmak istemedim.ama yara kremleri aldım oksijenli su fln döküyorum şmdilk iyi sayılır

ilaçlı olduğunu duymamıştım.ben kulağımı deldirirken de takılan küpe kalından inceye doğru kademe kademe gidiyordu.kremlemek için çıkartırken de tırtıklı olması acıtıp kanatıyordu.o yüzden düz küpe tak demiştim.ama anestol kremi şiddetle tavsiye ederim.

Kızlar ben de kulağımı delireceğim fakat sağlı sollu ,iki tarafı birden mi deldireyim ? Hangisi estetik durur ?
Önerilerinizi bekliyorum

Son düzenleme:
2-1 3-1 veya 3-2 hoş duruyo 3-3 hoş değil.ayrıca bence 3ten fazla deldirmeyin 3 ideal bence

2-2 nasıl durur ki :26:

En sağlıklısı nereye yaptırmak ? Bir de ücretler hakkında bilginiz var mı ?

Son düzenleme:
3-2 daha hoş yada 3-1 kıkırdağa yaklaştırma yaklaştıkça acısı artar.Ben polikinlkte 5 liraya deldirdim hatta yanlış yere deldiği için iki tanesini 5 e deldi ordada sağlık kurumlarında o kdrdır fiyatlar.Gümüşçü yada kuyumcuda değil eczanede yada polikilinikte en iyisi
2-2 nasıl durur ki :26:

En sağlıklısı nereye yaptırmak ? Bir de ücretler hakkında bilginiz var mı ?

kizlar benim ücüncü kulak deligim kapandi yaa 3 haftadir fln küpe takmadim napsam zorla gecirsem mi küpeyi ? bi zarari olur mu tam da emin olamiyorum dogru sekilde geciricegimden :S :26:

Pazartesi günü gittim eczaneye kulağımı deldirdim.
1. delik vardı zaten 2 tane daha deldirdim.
Yalnız ikincisinin yeri iyi güzel birde acımıyor şuan ama 3. deliğim tam kıkırdağın orada hatta kıkırdağımı deldi diye düşünüyorum ve çok acı veriyor ve aksilik işte dün,bugün arkadaşlarım yanlışlıkla kulağıma çarptı acısı daha da arttı...

eczaneye gittiğimde artık delmiyoruz dediler , normal hastanelerde deliyorlar mıdır?2.deliğimi deldiricem ve acıyo mu acaba?

benim bir kulağımda 3 tane diğerinde 4 tane var biri kıkırdakta kıkırdaktakinin iyileşmesi tam 1 yıl sürdü 1 yıl boyunca üzerine yatamadım,çok ağrılı oluyor gerçekten ama diğer kısımlarda hiç bir sorun olmuyor 1 haftada iyileşti benimkiler

Ayyy allah ne yapmasın o eczacı kadını...gittii kıkırdağımı deldi.o değil kulağım çok kötü şişti,kızardı falan.E haliyle de küpe etimin içine girdi sonra iltihap kapmıştı yara oldu kabuk tuttu küpenin üzeri.dokunmaktan ziyade saçım deyse bile felaket acıyordu.Geçen gün deldirdiğim eczaneye gittim kadına çıkarmasını istedim ama kulağımı elledi evirdi çevirdi birde oradaki kadınlara gösterdi(gösterirken kulağımı sert bir şekilde çekiyor tabi) en sonunda canım acıyor diye bağırdım ve bıraktı.neyse bir hışımla çıktım eczaneden zaten.eve giderkende kanadı biraz.neyse eve geldim annemler küpeyi çıkrtmaya çalıştılar en sonunda küpeyi etin içinden çıkarttım arka tarafından ittirdim de.annemde o arada çıkarttı hemen küpeyi kulağımdan ama öyle bir acı yaşamadım ben çok kötü acıdı.ömrümden ömür gitti resmen.ki benim canımda çok tatlıdır.şimdi bıraktım kendi haline kapansın.bir daha da deldirmiycem kulağımı özellikle de kıkırdağımı.

eczaneye gittiğimde artık delmiyoruz dediler , normal hastanelerde deliyorlar mıdır?2.deliğimi deldiricem ve acıyo mu acaba?

Başka eczaneye git,deliyorlar çünkü.Ama delmeden önce sprey fln sıksın şayet bana sıkmadılar ve canım acıdı ( nereye deldireceğine baglı acıyıp acımaması.giderde kıkırdağını delerse çok acır ama etin olduğu yeri delerse hiç acımaz..

Lisede 2.kez deldirmiştim okula denk geldi kapandı.1 hafta oluyor yeniden delsirdim ama niyeyse ilk delik gibi olmuyor,çok acıyor küpeleri değiştirirken aklım çıkıyordu.

benim her iki kulagımdada bırer tane delık vardıannem ben 4 aylık deldırmıs.sağ kulagıma 2 tane daha deldırım dedım.eczanede deldırdım.deldırırken acım adı adam sprey falan sıktı zaten.oo ıyıymıs dedım.bı kac gun gectı kupelerı cıkartım bı dedım.yok naptıysam cıkmadılar acıdan öldüm.en sonunda tekrar eczanenın yolunu tuttum adam arkadan kerpetenle cıkardı neyse küpelerı kolanyaladım tekrar taktım.kulagım şiştiagrıdı artık kulak zarıma kadar agrı oldu ama ben delık kapanır dıye tabı cıkarmıyorum küpeleri.boynuma kadar agrı olusmaya basladı.doktora gttım artık.doktor kızdı sen hala takıyomusun kulagandan olucan dedı .orda küpeleri cıkardım resmen iltihap olmus kanlı irin aktı.doktor durumun cıddı dedı ve 3 tane ig ne verdi olmam icin.anca gecti anlıcagınız öldüm yanıı

Lise yıllarımda standart deliğin üstüne 2 tane daha deldirdim.
Sonrasında üstteki delik kapandı sanıp yorgan iğnesiyle açmaya çalışırken meğersen 4. deliği açmışım.
Şükür ne makina ile nede yorgan iğnesiyle delinince sorun yaşamadım.
Uzun zamandır 2-3 senedir küpe takmıyorum. Delikler hala açık ama ben altın takıyorum yada o makinaya takılan küpelerden . Gümüş yara yapıyor.

Kulaklarımda 5er tane delik var, hepsi tabancayla delindi ama kıkırdağı deldirmek istemediğimden daha fazla deldirmiyorum. Kıkırdağın tabancayla değil, piercing ekipmanlarıyla delinmesi gerekiyor. Tabanca kıkırdağa çok fazla zarar veriyor ve iyileşme süreci zor olan bir şeyi iyice zor hale getiriyor.

ben daha bebekken deldirmiş annem kulaklarımı sol kulagımda 1 sağda 2 tane vardı . büyüdükçe sağdakilerin arası açıldı ve kötü görünmeye başladı bende gidip deldirdim ve sağda 3 delik oldu . 1 ay oncede sol kulağıma 2. deliği ve kıkırdağımı deldirdim. normal deliklerin hiçbirinde sorun yaşamadım tek sorun yaşadığım kıkırdaktı . benim tavsiyem kesinlikle ve kesinlikle kıkırdağınızı tabanca ile deldirmeyin . şimdi sol ve sağ kulağımda kıkırdaklar dahil olmak üzere 6 delik var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…