iyi ozaman çok sevindim:) zaten birinci ve ikinici gelinlikler aynı biri önden diğeri arkadan...ben ankarda ant çarşında diktirdim, cnm sen eğer ankarda bir gelin isen stil moda evinde şirin abla dikti...hatta bir kaç ufak eklentiler yaptı... mesala göğüs altında güpürlerin bittiği yere merdiven iki ik adat fırfır geçirdi çok severek ve beğenerek giydim...hatta ben 6 aylık evliyim benim düğünümde o kadar çok kişi beğendiki... bi kaç genç kız bile benden sonra giydi...çok güzel bi gelinlik...inş. seninkide doğru ellerden çıkar ve tam istediğin gibi olur.
bir de cnm sana dubak tavsiyesinde bulunabilir. gelinliğin arkası gösterişli olduğu için ben kısa duvak tercih ettim...şirin abla duvağın kanarına parlak kurdela geçti ve duvağın içine gelinlikte kullandığı güpür parçalarından serpiştirdi çok şık oldu ... tabiki senin kararın benimki tavsiye ...
canım bunları giymen için vücudunun epey düzgün olması lazım, eğer o kadar güzel bi vücudun varsa zaten 2 modele takılıp kalmamanı tavsiye ederim, yanlış anlama bunlar kötü falan demiyorum da, ben gelinlikçiyim, geliyolar yok illa bunu dikin bunu dikin diye dikiyoruz sonra başka model görüyolar ah keşke baksaydım daha önce diyen az olmuyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?