Gelinlik Modelleri Birde bu gelinliklere bakıp fikir verseniz:S

konu açılalı baya olmuş bilmem faydası varmı ama ben 2. modeldeki gelinliği diktirdim ve giydim herkes çok beğendi özellikle arkadakı toplamalı çiçek insaların çok görmediği bir şey olduğu için herkes çok güzel şeyler söledi bide gelinlikçi şirin ablanında hakkını yememek lazım hakkını verdi birebir dikti.ışıl ılşıldı..

1. gelinliğin aynısını diktirdim tek fark ben sol tarafada işleme koydurdum yani o drapelerin üstüne sadece sol tarafa. Birde arkasını kapalı değilde açık yaptırdım iplerin arasından tenim gözüktü. Güzel bi gelinlik ama benimkiside kuyrukluydu ve o biraz yordu beni...

iyi ozaman çok sevindim:) zaten birinci ve ikinici gelinlikler aynı biri önden diğeri arkadan...ben ankarda ant çarşında diktirdim, cnm sen eğer ankarda bir gelin isen stil moda evinde şirin abla dikti...hatta bir kaç ufak eklentiler yaptı... mesala göğüs altında güpürlerin bittiği yere merdiven iki ik adat fırfır geçirdi çok severek ve beğenerek giydim...hatta ben 6 aylık evliyim benim düğünümde o kadar çok kişi beğendiki... bi kaç genç kız bile benden sonra giydi...çok güzel bi gelinlik...inş. seninkide doğru ellerden çıkar ve tam istediğin gibi olur.
bir de cnm sana dubak tavsiyesinde bulunabilir. gelinliğin arkası gösterişli olduğu için ben kısa duvak tercih ettim...şirin abla duvağın kanarına parlak kurdela geçti ve duvağın içine gelinlikte kullandığı güpür parçalarından serpiştirdi çok şık oldu ... tabiki senin kararın benimki tavsiye ...

birde yazamadan geçemedim ben arkasını inci duğma ile kapattırdım ve eteğindeki toplamalrın üstünede büyük inciler diktirdim...

iyi ozaman çok sevindim:) zaten birinci ve ikinici gelinlikler aynı biri önden diğeri arkadan...ben ankarda ant çarşında diktirdim, cnm sen eğer ankarda bir gelin isen stil moda evinde şirin abla dikti...hatta bir kaç ufak eklentiler yaptı... mesala göğüs altında güpürlerin bittiği yere merdiven iki ik adat fırfır geçirdi çok severek ve beğenerek giydim...hatta ben 6 aylık evliyim benim düğünümde o kadar çok kişi beğendiki... bi kaç genç kız bile benden sonra giydi...çok güzel bi gelinlik...inş. seninkide doğru ellerden çıkar ve tam istediğin gibi olur.
bir de cnm sana dubak tavsiyesinde bulunabilir. gelinliğin arkası gösterişli olduğu için ben kısa duvak tercih ettim...şirin abla duvağın kanarına parlak kurdela geçti ve duvağın içine gelinlikte kullandığı güpür parçalarından serpiştirdi çok şık oldu ... tabiki senin kararın benimki tavsiye ...

çok teşekkür ederim yardımın için tavsiyelerini dikkate alıcam şimdiye kadar baktıklarımın içinde içime
en çok bu gelinlik sindi bakalım bu gelinlik mi kısmet olucak benim boyum kısa nasıl durur bilemiyorum :(sizin boynuz kaç acaba

benim boyum 1.70 cm tabi bide topuklularla falan baya farketti ama ben çok sorun olacağını düşünmüyorum platformlu topuklu ayakkabıyla falan çözersin gibi geliyo bana:)

canım bunları giymen için vücudunun epey düzgün olması lazım, eğer o kadar güzel bi vücudun varsa zaten 2 modele takılıp kalmamanı tavsiye ederim, yanlış anlama bunlar kötü falan demiyorum da, ben gelinlikçiyim, geliyolar yok illa bunu dikin bunu dikin diye dikiyoruz sonra başka model görüyolar ah keşke baksaydım daha önce diyen az olmuyo

canım bunları giymen için vücudunun epey düzgün olması lazım, eğer o kadar güzel bi vücudun varsa zaten 2 modele takılıp kalmamanı tavsiye ederim, yanlış anlama bunlar kötü falan demiyorum da, ben gelinlikçiyim, geliyolar yok illa bunu dikin bunu dikin diye dikiyoruz sonra başka model görüyolar ah keşke baksaydım daha önce diyen az olmuyo

bu gelinlkler ilk baktığım modelellerdi çok bakmamıştım zaten üzerimde görmeden karar veremem ki ben inşallah deneyip üzerime en çok yakışan gelinliği bulabilirim..Öneriniz için teşekkür ederim

nasıl resim yükleyeceğimi bir tarif etsin size farklı bir kaç model göstereyim.

1-hızlıresim.com a giriyorsun
2-gözat diyosun bilgisayarından fotoyu yükle diyorsun
3-allta 4 adres seçeneğini göreceksin en sondaki Resim adresi var onun tümünü seç kopyala
4-sonra gel topiğine en aşağıda hızlı cevap yeri varya küçük tepeye dağa benzeyen varya kare içinde onu tıklıyorsun (http://)böle bişiy görcen onu sil
5-son olarakta kopyaladığın fotoyu buraya yapıştır
bu kadaar

Back