Birdahaki eurovisiona hangi ünlü katılmalı..?

bence şebnem ferah veya hande yener olabilir hadise nin şovu güzeldi fakat bence sesi zayıf kaldı gerçi sistem farklı işlio ama

Dün gece bende Tarkan katılmalı dedim ama eşimde o zaman da Madanno katılır dedi
Sanırım dünyaca ünlü olmamam gibi bir kriter varda benmi bilmiyorum

öyle bir kriter yok ama arkadaşların dediği gibi imaj sarsılır başarılı olamazlarsa.
Patricia kaas da olduğu gibi.kaydirigubbakcemile3
Funda Arar, Işın Karaca, Hayko Cepkin, Hakan Aysev olabilir, Demet Akalında iyi gider bence...

tarkan katılmıyomuş.. 1. olamazsa müzik kariyerinin biteceğinden kokuryomuş..öyle bişey duymuştum..

tarkan katılmıyomuş.. 1. olamazsa müzik kariyerinin biteceğinden kokuryomuş..öyle bişey duymuştum..

:mymeka: tüü kariyeri batsın..
Aman bee en iyisi ben katılayım beee
Çocukta yaparım,kariyerde..Eurovisiondada birinci olimde gelim..
Görsünler nasıl oli:hooray:

bence hayko cepkin katılmalı kesinlikle:lepi:

haykoooo süper fikirrrr.....sositososito

tarkan katılmaz çünkü 1.olamazsa kariyeri açısından kötü bir fiyasko olur....

bence kıraçta katılabilir...ben hadiseyi yıllardır diyordum sonunda bu sene katıldı...şimdide kıraç diyorum bakalım belki olur....

bayanlardan ise hande yener olabilir bence....

kaç senedir sölüyom bunu bilmiyorum.. kesinlikle nil karaibrahimgil.
ben bu hatunu ne severim ne dinlerim.
ancaaak örovizyon kriterleri nedir?
şarkıcının tipi.
şarkının bestesi.
sözleri boşverin, bu hatun söz yazma özürlü ama şahane bir beste fabrikası.

bu arada norveçin hakkını yemeyelim adamlar hem müzikal açıdan hem de kareografi açısından şahaneydi. hatta sanat denen şeyi orada tek norveç yaptı, ben daha çok popüler ritimlerin seçileceğini düşünmüşken bunlar seçildi. hadise ise yine Türklüğünün hatrına 4. oldu. ses berbattı, dans berbattı, adam gibi bi gösteri yoktu. iki dansçı alkış yaptı hadisaanım ortada iki şıkşık yaptı. baksanıza diğerlerine? ses hele sesss felaketti, hasta olduğuna da inanmıyorum. o kadın canlı söyleyemiyor.

sonuç olarak nil karaibrahimgil bu iş biçilmiş kaftandır fikrimce.

pentegram grubu katılsa yada hayko cepkin en azından sarkı söylemenin sadece süs dans vs. olmadıgını gosterseler hep oynayan zıplayan hatunlarla katıldır genel olarak dıorum bence daha cok basarılı oluruz zamanında fınlandiyalı grup lordının aldıgı bırıncılıgın benzerını bızde yaşarız

Tarkan tenezzül etmez bence,ayrıca Tarkanın kariyerimi kaldı,eften püften 2 şarkıyla 3 konser verip gidiyor..Bence katılsın da toparlasın biraz kendini...

Demetin canlı performansı iyi değil,hadiseden beter olur..Sadece görüntü verir...

hande yener yada nil olabilir bencede..

Şebnem Ferah dicem ama onun sesinin,bestelerinin,şarkı sözlerinin,canlı performansının kıymetini bilmezler, anlamazlar.Ayrıca şebo dansta etmez,olmaz yani,konsepte ters...

Hande,Nil yada ışın karaca olabilir.Işın karacada da sağlam ses var ve sevimli bi kadın..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…