- 25 Ekim 2015
- 19.370
- 99.166
- 40
- Konu Sahibi banabenigeriver
Ben olsam bosanırım. Annesi yalancı bir adamla evlı kalamazdım.Aynen yok ama yalancı kaynanam var dedi,
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben olsam bosanırım. Annesi yalancı bir adamla evlı kalamazdım.Aynen yok ama yalancı kaynanam var dedi,
Ben boşanmam çatlasınlar birazda onlara inatBen olsam bosanırım. Annesi yalancı bir adamla evlı kalamazdım.
Her cumle sonuna gulucuk emojısı koyunca, sınırlenmedıgını filan ıspatlamiyosun aksine cıldırdıgını gösteriyorsun onu da söyleyim konu sahıbı, bilgin olsun.Kovmadım çık dedim hala iftira yaaa gerçekten uğraşamam göz ardı ediyorum by
Beni çıldırtmak mı istiyorsun?Senin kocanın evi yok ki
İnan gülüyorum hatta onun yorumuna kalpli göz koyduğun için senide göz ardı ediyorum byHer cumle sonuna gulucuk emojısı koyunca, sınırlenmedıgını filan ıspatlamiyosun aksine cıldırdıgını gösteriyorsun onu da söyleyim konu sahıbı, bilgin olsun.
Catlamıyolar ki, aksine evine dönerken sen toplasan yarım kg yapan kıyma veriyorlar sana.Ben boşanmam çatlasınlar birazda onlara inat
Ay cok güldürdünüz beniHer cumle sonuna gulucuk emojısı koyunca, sınırlenmedıgını filan ıspatlamiyosun aksine cıldırdıgını gösteriyorsun onu da söyleyim konu sahıbı, bilgin olsun.
Gözardı edıldıgım ıcın köseye gecıp biraz aglayacagım yazmayın arkadaslar,İnan gülüyorum hatta onun yorumuna kalpli göz koyduğun için senide göz ardı ediyorum by
Senide göz ardı edeyim boş geçmeAy cok güldürdünüz beni
Doğrular şişirir zaten insanı, sende haklısın. Vallahi üzülüyorum sana ya. O küçücük dünyanda buradaki çalışan kadınları eleştirip acınası acınası hallere bürünüyorsun. 38 sayfa boyunca sadece acıdım sana, acımakla yeitndim. Çünkü acınacak bir haldesin. O deli gibi kıskandığın çalışan kadınlara kurban ol sen. Kıskanıyorsun,niye biliyor musun? O motor tepesinde kızlara hava atan kocan seni eve "hapsetti" sende burada yazarak onlara olan kinini boşaltıyorsun. O kadınlar gibi özgür değilsin ya da o mutsuz dediğin kadın kadar mutlu değilsin. E boşanamıyorsun da, işin yok bir meziyetin yok. Hayatında bir işte çalışmamışsın. Bulmuşsun saf adamı, saf aileyi yoldukça yolayım diyorsun. Asgari ücretle geçinip bir kilo kıymaya burun eğiyorsun. Ama yine de boşanma başkasının sırtında yaşamaya alışmışsın sen, aman boşanıp bir de annenin babanın başkasının başını yakma.Kovmadım çık dedim hala iftira yaaa gerçekten uğraşamam göz ardı ediyorum bu
Ay çok sevinirim valla ama benim kocamın evi var o yüzden ben seni göz ardı ettim bileSenide göz ardı edeyim boş geçme
Benim gene bir kocam bıle yok, baya bosadım adamıAy çok sevinirim valla ama benim kocamın evi var o yüzden ben seni göz ardı ettim bile
Sizin anneniz yardim etsin oyleyse madem.Onlar eşime söylenen vaadler bunu yapmayan insan bunları yaparak yardım ediyor diyorum anlamanız tuhaf...
Eşimi mahcup duruma ben düşürmüyorum ben yetindikçe o üzülüyor bu kadar yeter buda olmayı versin vs. dedikçe ailemin arabası var bizim olmamasına bile üzülüyor minibüsle gidip geliyorum diye en sonunda da dedi annem bunları bunları dedi ama yalan söyledi daha rahat yaşayabilirdik dedi.
İşte ondan göz ardı edildik acınadı hallerdeyiz daha bu gece uyku girmez gözümüze evimin duvarlarına sarılıp uyuyayım bariBenim gene kocam yok, baya bosadım adamı
Ve evim var
Nasil bir destek oluyorsun mesela?Ben miyim nankör kız pardon ama burada eşime annesinden çok destek olan insan benim sağolun.
Ben ne yokluktan şikayet ediyorum ne arabasızlıktan çok şükür geçiniyoruz arabasızlığa üzülen eşim.Ve yanlış anlaşılma olmuş benim ailem vaad etmedi onlar etti ve yalancı çıktı ve yalancı insanlara benim bakış açım bu.Tabiki herkes kendini geçirsin ama eşimin annesi mal mülk sahibiykenden eşime kontörüm yok cebimde 20 lira var demesin yaniSizin anneniz yardim etsin oyleyse madem.
Kari koca ikiniz de tuhafsiniz. Biriniz simdiye kadar calismadim diye calismaz ama yokluktan sikayet eder, kayinvalideden erzak yardimi umar. Esin seni yasatamadim, arabamiz bile yok der ama karisini calistirmaz. Verilen ikramlara da burun bukuyorsunuz bir de... Sizin aileniz alsin arabayi da. Onlar o evi kiraya vermek varken kiradan vazgecip size birakmis
Evini vermis
Arabayi, o erzak yardimlarini da ailenizden isteyin o zaman, ne diyim.
Nasil bir kafa yapisina sahipsiniz anlamadim. Evlenmeseydiniz. Kimse sizi beslemek zorunda degil.
Eşim gibi minibüse binmemi dert etmiyorum gezmemeyi dışardan birşey yememeyi vs. ama o hep üzülüyor ailemle bunları yapıyordum diyeNasil bir destek oluyorsun mesela?
Sen evlenirken esinin asgari ucrette calistigini bilmiyor muydun? Kimse seni kandirmamis ki... Sen mala mulke guvenip evlenmissin. Adamin mali mulku. Sen de calis senin de olsun. Baskasinin malinda gozun olacagina.Ben ne yokluktan şikayet ediyorum ne arabasızlıktan çok şükür geçiniyoruz arabasızlığa üzülen eşim.Ve yanlış anlaşılma olmuş benim ailem vaad etmedi onlar etti ve yalancı çıktı ve yalancı insanlara benim bakış açım bu.Tabiki herkes kendini geçirsin ama eşimin annesi mal mülk sahibiykenden eşime kontörüm yok cebimde 20 lira var demesin yani