Birdaha birşey vermesini nasıl engelleyebilirim?

Açılacak birşey yok...Hani bir insan tek kalır geçim kaynağı yoktur tamam çalışır.Ama diğer türlü iki kişinin karı kocanın yani çalışması uygun değil bence sağlık sektörü olabilir ama onun dışında ne kadar kadın çalışırsa o derece erkek işsiz kalıyor.

niye yekten günah demiyorsun?
ya insanı zorla konuşturuyorsun. eşin minibüse bile binmeni bu yüzden istemiyor dimi?
motor arkasına attığı kızların havasını yapan eşin. tek başıma sokağa çıkmama izin vermeyen eşim benim çalışmama izin vermez desene.

Açıkca anne biliyorum bizi düşünüyorsun ama oğlun ve ben kendimizi kötü hissediyoruz. Bunları alacak durumumuz yokmuş da sen veriyormuşsun gibi hissettiriyor. Dikkat edersen sevinirim dersin biter.

Birçok yer mi şaka mı bu hahahahhaahahahah 🤣🤣🤣
Söz uçar yazı kalır valla. Buradan biri bulup çıkarırsa şaşırmam. Bir başlığın vardı "evlendikten sonra ne zaman çocuk sahibi oldunuz?" diye.

Amin ben isterdim aslında ama istediğim kişinin eşim olduğuna emin değilim...
Pardon doğru istemek istiyormuşsun ama eşinden emin değilmişsin. Ne diyeyim sende haklısın. Üstte yazılanlar doğruysa bende motorunun arkasına attığı kızlarla hava atan bir adamı baba yapmak istemem.

Sözlerinde katılmadığım bir yer var onu da belirteyim. Ihtiyaç yokken daha fazla para için kadınların çalışmasına karşıyım demişsin. Sen nasıl çalışmak istemiyorsan bazı kadınlar da çalışmak isteyebilir. Mesela ben çalışmayı çok istiyorum. Ve erkek arkadaşım da benimle aynı meslek grubu. Sırf erkekler iş buldum diye işimden çıkmam ne kadar mantıklı olur?

Ben okudum buralara geldim. Erkekler de okuyup bunu başarabilir. Hem de okumanın yaşı yoktur. Sınıf arkadaşım 42 yaşında bir abi var.

Çalışanlara laf edemezsin, kimse de sana çalışmıyorsun diye laf edemez. 2020 yılına giriyoruz hala insanlar birbirine saygı duymayı öğrenememiş.

niye yekten günah demiyorsun?
ya insanı zorla konuşturuyorsun. eşin minibüse bile binmeni bu yüzden istemiyor dimi?
motor arkasına attığı kızların havasını yapan eşin. tek başıma sokağa çıkmama izin vermeyen eşim benim çalışmama izin vermez desene.
Şu postun alnı olsa da öpsem 😍

Kanaat elimdekilere ettiğim şey milletin sadaka olarak verdikleri değil
Çok yanlış düşünüyorsunuz, bunlar sadaka değil elindekini paylaşmaktır.

Kayınvalidemle, annemle, neleri alıp verdiğimizi duysanız ne derdiniz acaba 😂 bazen oğluma bir çikolata, bazen küçük bir para kesesi, bazen 3 tane börek hatta bazen 2 domates gönderiyoruz birbirimize. Bunların hiç birine ihtiyacımız yok tabiki ama bu gönül almaktır, yalnız yerken boğazından gecmemektir, karşındakini düşünmektir, sizin aksinize ben çok mutlu oluyorum. Bende bir problem var sanırım 🤔

Değiştirin bu düşünce yapınızı, kimseyi değil kendinizi mutsuz edersiniz, böyle hayat çekilmez.

Türkiye’de eğitimin kalitesi düştü deniyordu, hangi yıldan itibaren onu tespit etmeye çalışıyorum. Zira ben lisedeyken bize asalak olunmaması salık verilirdi.

Peşinen diyeyim; ‘Asalak’ hakaret değil bir sıfattır. Dilerseniz TDK’dan kontrol edebilirsiniz.
Yoo, hiç boş bir yorum değil. İş yine başa düştü bakmamışsınız referansa. Neyse kopyalayayım:

“2. sıfat, mecaz Başkalarının sırtından geçinen (kimse)”
Oysa ben yorumunuza bayıldım. Keske reelde böyle arkadaslarım olsa bile dedım sızın ıcın 💜

Ya bir de birşey söyleyeceğim.
Nick değiştirdiği halde bile ortalığı bu kadar karıştırmayı nasıl başardın? :KK70:

Her neyse. Boşanmayı neden düşünmüyorsun ki. Çocuk için eşinden emin değilsin, ki bu büyük bir problem. Kayın ailenden nefret ediyorsun, o evde hapis olduğunu düşünüyorsun falan. Madem öyle boşan git yani.

Ya bir de birşey söyleyeceğim.
Nick değiştirdiği halde bile ortalığı bu kadar karıştırmayı nasıl başardın? :KK70:

Her neyse. Boşanmayı neden düşünmüyorsun ki. Çocuk için eşinden emin değilsin, ki bu büyük bir problem. Kayın ailenden nefret ediyorsun, o evde hapis olduğunu düşünüyorsun falan. Madem öyle boşan git yani.
Ailemi üzmemek için hepsi bu

Ben kocama saf derdim meğer ben beleşe gitmişim aaah aaah...
Eee kendi ailene gelince istemiyorum fazlasini yaptilar diyorsun. Ama esinin ailesine gelince verdikleri koca evi bile gormezden gelip burda neler yaziyorsun. Kusura bakma ama sen esinin ailesini yolunacak kaz olarak goruyorsun.
E zaten hanımefendi böyle düşünüyor. Biraz daha alayım, biraz daha versinler derdinde. Madem öyle kendi ailesi versin bir ev otursunlar. 50.00 liralık kız çeyizi nerdeee, koskoca daire nerede.

Enim de kv hep bir seyler verir bende alirim. Anne sonucta oglunu dusunuyor. Alamadigimizdan yapamadigimizdan degil ki. Bunun adi paylasmak. Bende kek borek yapinca gotururum, ya da bir seyi cok almissak anneanneye de veririz. Neden bunu boyle dusunuyorsunuz anlamadim.

E zaten hanımefendi böyle düşünüyor. Biraz daha alayım, biraz daha versinler derdinde. Madem öyle kendi ailesi versin bir ev otursunlar. 50.00 liralık kız çeyizi nerdeee, koskoca daire nerede.
İstemedıgı bir eflak ve bogdan kalmıs, hala bıseylerını istemiyorum dıyor😊

Evlendikten üç sene sonra çocuk isterdim.Üçüncü senede yani ama eşimle hala oturmayan şeyler var onun iş durumu vs. gibi.Gelecek sene düşünürüm diyordum ama artık 30a kadar yolu var diyorum yaşım 27...Ne yaparım bilmiyorum artık hemen herkes ne zaman çocuk demek yerine dua moduna geçti sanırım olmadığını düşünüyorlar kendi annemde dahil olmadığını söylüyor sorunlara.Bugün en son görümcem eşime demiş (kendisiyle görüşmüyorum senede bir rastlarız anlaşamıyoruz) rüyamda gördüm kızınız olmuştu bembeyazdı tontondu diye bu bir çeşit psikolojik baskı değil mi? Bazen neden 30dan önce evlendim diyorum ama kader kısmet işte...

Söz uçar yazı kalır valla. Buradan biri bulup çıkarırsa şaşırmam. Bir başlığın vardı "evlendikten sonra ne zaman çocuk sahibi oldunuz?" diye.

Sanırım yukarıdaki yazıdan bahsediyorsunuz.

mi yoksa eşine acımaya devam ettiğin için mi?
zira acıdığın için evlenmiştin.
s-638297ece0f83e91578cb7e5b6f7dade3a57eca4~2.jpg

X