- 21 Kasım 2018
- 7.608
- 19.386
- Konu Sahibi banabenigeriver
Arkadaşım eski konularından hatırladığım kadarıyla esin hava soğuyunca,çalışmaktan sıkılınca işten keyfe keder ayrılıp işsizlik maaşı kesilene kadar da hiçbir işe -bilinçli olarak -başvurmayan bir adam.Tam olarak mahcup olduğunu,kendisini eksik hissettiğini de nereden çıkardın ? Eşine destek olmaktan kastın maddi destek mi? yoksa manevi olarak destek olmak mı?
Bu mu iyi niyet ya???Sanki ben eşime bu işi bul dedim defalarca dedim başka iş bak böyle olmuyor diye ama işten çık devleti soy demedim şükürler olsun ki eşimde annesinin ne olduğunu biliyor çok şükür kimin ne olduğu ortada.
Eşim çalışmaya gönlü olmayan biri ve annesi bunu bile bile söylüyor evet çalışkandır boş durmaz deyip küçükken sattığı su ve simitleri söylüyor gerçekten çok iyi niyetli
Devletin o maaşı kime verdiği ortada lütfen ya keyfi olarak işten çıkıp o maaşa bel bağlamak ne demek hem maaşının yarısı bile etmez yani düşünmek bu mudur lütfen yaaa
Eşim zaten çalışmaya gönüllü biri değil bu yüzden sinirim bozuldu zaten biliyor ya aramız iyi olsun istemiyor eminim bundan artık.
Gerçekten tesadüfi gördüm bunları. Evet kayınvalidesi oğluna çık demiş ama oğlunun zaten çalışmaya gönlü yokmuş. Yani sevgili Anamnez doğru hatırlıyor.