• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Birbirine benzeyen kokular...

handealan

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
13 Ağustos 2009
1.123
9
158
Edirne
SELAM KIZLAR...BİRBİRİNE BENZEYEN KOKULAR HAKKINDA FİKİR PAYLAŞIMINDA BULUNALIM İSTEDİM.EN AZINDAN NE TARZ KOKULAR SEVİYORSAK YAKIN KOKULARI ALIP KULLANABİLİRİZ DİYE DÜŞÜNÜYORUM.HADİ BAKALIM .PAMUK ELLER KLAVYEYE.alkisalkisalkis

Ben başlayayım mesela;ben burbery weekend hastasıyım lacoste touch of pink i de cok seviyorum.burbery i sevenin lacosteyi de begenecegini düşünüyorum.biraz daha kalıcı biraz daha agır olsun kokum istersem de avon dan today ı kullanıyorum.bunun gibi özdeş kokular benim tarzım.sizde tarzınızı ve parfüm seçimleriniz yazarsanız sizin tarzınızda parfüm kullananları aydınlatmış olursunuz.

touch of pinki koklamadım ama butun burberry kokularının hastasıyım :)) weekende de bayılırım. lacoste u deniicem en kısa zamanda.
bi de euphoria ve flowerbomb benim tenimde bi sure sonra aynı kokmaya baslıyo nedense :) benziyo gibi birbirine

britney spears midnight fantasy ile avon secret fantasy midnight isimleri gibi birbirlerine benzeyen kokular. meyveli ve çiçekli ayrıca kalıcı.

ayrıca ben cacharel amor amor u birçok kokuya benzetiyorum çok sıradan geliyor bana.

lancome hypnose ile avon eternal magic çok benziyor

dior jadore- zara women rose benziyor

veee chanel allure ile oriflame more by demi oldukça benziyorrr

angel ile chopard wishin de ilk notaları birbirini andırsa da wish sonradan yumuşuyor hatta dalin gibi kokuyor. ama angel aynı sertlikte devam ediyor.

Back