- 10 Nisan 2019
- 162
- 78
- 26
-
- Konu Sahibi xxrockgirlsx
Keşke bu konuyu konuşabileceğim ve akıl alabileceğim gerçekten sevdiğim ve güvendiğim insanlar olsaydı hayatımda... fakat gerçekten güvendiğim kimse yok hayatımda ama içimde de taşıyamıyorum artık çok doldum. Çok uzatmak ve ayrıntılara boğmak istemiyorum kimseyi bu yüzden elimden geldiğince özet geçeceğim. Erkek arkadaşımla 2 senedir çok güzel giden bir ilişkimiz var gerçekten o şimdiye kadar ki tüm dualarımın karşılığı gibi.. bana olan davranışları hassasiyeti ve merhameti o özenli düşünceleri ayrıntıları hepsi.. hani böyle birisini bulabileceğime inancım yoktu daha doğrusu böyle birisinin var olduğunu düşünmüyordum. Aramızdaki ilişkiyi ve erkek arkadaşımı abartmak niyetinde değilim tabi ki her ilişki gibi bizimki de kusursuz değil fakat olay bizim romantik ilişkimizden ziyade erkek arkadaşımın kendi özel hayatında ki sorumsuzluğu. Aynı bölümden sınıf arkadaşıydık biz. Ben mezun oldum fakat o şu an beşinci yılını bitiriyor. Eski konularımdan bilen bilir erkek arkadaşımın ailesi biraz sıkıntılı maddi açıdan bu sebeple erkek arkadaşım pandemiden bu yana çalışıyor kendi harçlığını kazanmak durumunda kendi kendini geçindiriyor. Full time bir işte çalışmak zorunda çünkü part time işlerin para getirisi yeterli olmadı ekonomi malum. Fakat hem çalışıp hem okula zaman ayıramıyor. Ben sürekli ikisini bir arada götüren insanlardan bahsedince de sinirleniyor ben o değilim ben yapamıyorum kapasitem yok diyip geçiştiriyor. Onu da anlıyorum alt sınıflarla beraber okumak zorunda şuan bende yanında değilim kendi memleketime döndüm hiç arkadaşı kalmadı sadece işe gidip geliyor ve okul ona sadece başarısızlığını hatırlatıyor. Aslında hocalarımız dünya tatlısı hani çok anlayışlılar erkek arkadaşım telafi sınavını kaçırmıştı telafinin telafisine bile girmeye ikna edebildik neyse ki.. Derslerimizin çoğu sunum proje ve uygulama bazlı yani öyle sınav çalışıp ders kasacağı bir durumda yok fakat bu dönem 7 dersin beşinden kalmış durumda bu sebeple morali çok bozuldu ve kurtarabileceği dersleriyle de uğraşmıyor. Ben de deliriyorum. 2 tane dersten kaldın diye diğer derslerinin de kalabileceğini anlamına gelmiyor diyorum ama içinden hiç bir şey yapmak gelmiyormuş. Bu nokta da onu anlamakta çok zorlanıyorum. Açıkçası ödevi olan 2 dersini ben yaptım yani geçtiği derslerden de benim yardımımla geçti zaten. Ben artık buna katlanamıyorum, bu şuursuzluğuna bu salmışlığına katlanamıyorum. Kendisinin benim ufacık bir işim için yapmayacağı şey yoktur. Zamanında o da benim derslerimi ödevlerimi yaptı bana çok yardım etti ama asla kendisi için bir şey yapmıyor. İnsan kendisi için nasıl bir şey yapmaz? Bu konulardan o kadar çok kavga ettik ki bu sene... Okulu bir sene daha uzadığı için çok korkuyorum. Zaten ilk defa uzaktan idare ediyoruz onun da ayrı bir zorluğu vardı, bu sene bitirip okulunu yanıma gelecekti düzgün bir işe girebilecekti.. şimdi okulu uzayınca bizim hayallerimizde tekrar bir sene daha uzadı ve işin doğrusu bu geçtiğimiz bir sene oldukça zorluydu bizim için bunu bir sene daha yapabilir miyim bilmiyorum.. Bir de kendisi çok çabuk düşüyor çok çabuk morali bozuluyor sürekli onu toparlamakla uğraşıyorum sürekli onu motive etmek zorunda kalıyorum ama aynı zamanda kendim de bir sürü şeyle uğraşıyorum zaten altı üstü saçma sapan bir bölümün saçma sapan bir dersi için sürekli motivasyonu bozulan birine daha kaç kere nutuk çekebilirim sürekli aynı şeyler o kadar yoruldum ki...
Lütfen yanlış anlaşılma olmasın kendisi benim sorunlarımla da gayet ilgili beni hep dinler her zaman destek çıkar her anlamda hem maddi hem manevi bununla ilgili bir sorunum yok hani onun dertlerinden bana sıra gelmiyor kendimi düşünemiyorum değil olay. Sadece benim kızdığım nokta kendisi için hiç bir şey yapmaması. Ve hep ben destek oluyorum o istemiyor en azından sen yapma kendim halledicem bu sefer diyor ama elimde değil yardım etmeden duramıyorum halledemeyecek gibi hissediyorum ki bu dönem zaten yardım etmediğim için böyle oldu.. acaba o da bana mı güveniyor sürekli? Aklımda çok fazla soru dönüyor hem onunla ilgili hem kendimle ilgili. Böyle bir ilişki istemiyorum aslında beni ve kendisini aşağıya çeken birisiyile birlikte olmak istemiyorum. Ama sırf başarısız olduğu için onu yarı yolda da bırakmak istemiyorum bencillik yapmış olacağım. Acaba daha farklı bir desteğe mi ihtiyacı var? Anlayamıyorum lütfen yardım eder misiniz.
Lütfen yanlış anlaşılma olmasın kendisi benim sorunlarımla da gayet ilgili beni hep dinler her zaman destek çıkar her anlamda hem maddi hem manevi bununla ilgili bir sorunum yok hani onun dertlerinden bana sıra gelmiyor kendimi düşünemiyorum değil olay. Sadece benim kızdığım nokta kendisi için hiç bir şey yapmaması. Ve hep ben destek oluyorum o istemiyor en azından sen yapma kendim halledicem bu sefer diyor ama elimde değil yardım etmeden duramıyorum halledemeyecek gibi hissediyorum ki bu dönem zaten yardım etmediğim için böyle oldu.. acaba o da bana mı güveniyor sürekli? Aklımda çok fazla soru dönüyor hem onunla ilgili hem kendimle ilgili. Böyle bir ilişki istemiyorum aslında beni ve kendisini aşağıya çeken birisiyile birlikte olmak istemiyorum. Ama sırf başarısız olduğu için onu yarı yolda da bırakmak istemiyorum bencillik yapmış olacağım. Acaba daha farklı bir desteğe mi ihtiyacı var? Anlayamıyorum lütfen yardım eder misiniz.