birbirimizi ömür boyu hatırlamak için :)

zaten şehirler farklı kızlar cumartesi versek herkese pazartesi gitmez gibi geliyo bana şehirin uzaklıgına göre yoksa gider mi :1rolleyes:bencede herkes aynı gün göndersin pazartesi yada salı en geç ellerimize geçer..hepimiz bilelim o hafta elimize gelecegini :kahve:

kızlar bence hediye gönderme işini bir gün ile kısıtlamayalım birkaç gün olsun sonuçta hepimizin bebekleri var ve akvaryumunda dediği gibi dakik olamıyoruz kuralar bugün belirlenirse en geç pazartesiye kadar kargoya verilir ve herkese bi dahaki hafta içi ulaşmış olur tabi bu benim fikrim ama çoğunluk neye karar verirse uymaya çalışırım.

evet ptt kargo çok uygun oluyor. 3 tl civarı ücret alıyorlar.
ayrıca benim bulunduğum ilçede kargo şirketi yok,ben büyük ihtimalle ptt ile gönderirim.
cuma gönderilen ürün pazartesi en geç salı ulaşıyor.

O arkadaş dediğin de ben oluyorum Selma cım aşkolsun yani .İsmimi yazmaktan bu kadar alınıyorsun demekki . Beni çıkar hayatım kuradan oyunbozan gibi hissettim kendimi

özlemcim kimse kuradan çıkmıyor lütfen arkadaşım.yanlış anlaşmalar oluyor aralarda sanırım burada yazışarak anlaşıyoruz kolay değil. selmacım bir an önce kurayı çek o zaman sen hemen sonuçlansın hediye göndermek içinde son gün örneğin p.tesi olsun o güne kadar herkes göndersin p tesiyi geçen 2 hediye gönderir ona göre :KK70:
benim düşüncem bu sizce??

vaalla asıl ben kırıldım özlem şimdi konuyu tekrar deşifre etmek istemiyorum.kapatıp devam etmek istiyorum

Bir yanlış anlaşılma olmuş Şirincek canım ben biraz yanlış anlamışım ok düzeldi.
Bu arada neden tek sayı önemli ki şey mi olacak mesela ben Şirincek e şirincek bana mı öyle olursa tek sayı fark eder ama mesela ben şirincek e ,şirincek selma ya ,falan o zaman tek çift farketmez .

kızlar ben şöyle birşey düşündüm daha doğrusu eşim öyle yap dedi hediyeni internetten sipariş et adres olarak arkadaşının adresini veririz ona gider dedi çok mantıklı öyle yapabilirim ben belki

Bir yanlış anlaşılma olmuş Şirincek canım ben biraz yanlış anlamışım ok düzeldi.
Bu arada neden tek sayı önemli ki şey mi olacak mesela ben Şirincek e şirincek bana mı öyle olursa tek sayı fark eder ama mesela ben şirincek e ,şirincek selma ya ,falan o zaman tek çift farketmez .

evet tek sayı çift sayı farketmiyorki kuralarda kim kime çıkarsa

bencede bu fikir güzel.karışık olsun

şirincek fikrin hoşuma gitti canım.bence gayet mantıklı. evden çıkma problemi olanlar için gayet iyi olur.

bence de karışık olsun hatta dün gece çekilişi yapan bi kaç arkadaşın çekilişi aynen de öyleydi ama sorun ne oldu ben anlamadım hala :eek:
Valla bu gece çekiliş tekrar yapılıp cumartesiye kadar hedyeler gönderilecekse ben garanti veremem yetiştirebildiğime dair, çğnkğ bildiğiniz gibi neva hasta ve artık bebek arabasında da durmuyor ayrıca hastaneye gidip geliyoruz bugün bi idrar tahlilii verebilmek için 4 saat hastanedeydik cuma tekrar gidilecek ay uzattım lafın kısası şu 1-2 güne sıkıtırmayalım lütfen hediye gönderme işini ben kendim için garanti verebilirim ama Neva hanım için veremem:roflol:

bi şey daha ekleyim ben 2 yıldır kredikartı kullanmıyorum (yıllık ücretleri protesto ediyorum:roflol:) bizim kredi kartımız yok internet işşi de olmıycak yani:1no2:

Son düzenleme:
arkadaşlar bncede acele etmeyelim gönderme işini çünkü ben ilçedeyim burda alışveriş yapacak yer yok kargoyuda araştırmam gerekiyo en azından 1 hafta falan uzatalım.

son gün olsun ama illa bugün olacak diye birşey koyup kimseyi zor durumda bırakmayalım .Benim de belli olmuyor Derin'e bugün mesela çıkayım diyordu uyudu şimdi saat uygun değil :KK43:ama internet alışverişi güzel fikir .
Dilek havale ile de ödeme yapılıyor internette .Bravo kız Dilek nasıl kullanmadan duruyorsun kart birde ben becerebilsem

istediğim zaman gönderemem diyen kaç kişi var arkadaşlar sanırım çoğunluk değil o arkadaşlarda bir kaç gün gecikmeli gönderir artık bence önemli değil insanlık hali.ama bir an önce çekilsinde herkes bilsin kim kime çıktı.hediyesini hazırlamaya başlasın. internetten sipariş verebilenlerde dediğim gibi yapar arkadaşının adresini verir

bencede çekilsin kim kime yollayacaksa o kişiye durumunu izah eder .bende bu hafta sonu yazlığa gidebilirim ya gitmeden önce yollarım yada gelince...
1 hafta pc olmadan nasıl yaşayacağım bilmiyorum benim için büyük bir tecrübe olacak:)
neyse kızlar ben kaçtım....sonra bakarım sonuçlara...

X