birbirimizi ömür boyu hatırlamak için :)

kızlar hergün giremiyorum ama aklımdasınız takip etmeye çalışıyorum.beni eşleştirmeyi unutmayın tamammı???

yaaa kurayı ne zaman çekeceksinizzz kim kime çıkmış nasıl öğreneceğiz, bir deee hediyeleri gönderme günü belirleyinnn benceee, o gün alıp göndeririz, herkese aynı anda ulaşırsa süper olur, bir de ulaştırdığımız hediyeleri sitede yayınlayın bak haa, topik açın bu konu ile ilgiliii

pembepanter özeline mesaj attım ama yanlış gönderdim başka bir pembe pantere gönderecekken sana gitti kusura bakma

1.demircool
2.cgdmabky
3.sunset
4.serçecik
5.aybüke
6.kraker kız
7.şirincek
8.Asiye
9.Beyaz bulut
10.Derinzlm
11.bebişim09
12.pembePanter
13.hayaletorka
14.ssaslan
15.dilek83
16.acelyaakaslan
17.nilocan
18.DilekYazar
19.deryadeniz8380
20.Vidi
21.nestle76
22.Eyif
23.cilem-33
24.Esencen
25-Bebiş
26.ÖZLEMıMM
27.chatlak_4180
28.ıBŞA
29.denizt
30.hüvik
31.emekbebek
32.tubik81
33.emirhan26
34.pembepanter
35.symslow

selmacım benide yaz.ama hediyeyi göndeme günü konusunda dakik davanacağıma güvenemediğim için kaarsız kaldım.malum bebişden dolayı dakik olamıyorum birde benim yaramaz gündüzleri hiç ama hiç durmuyor.ondan biraz kararsızım

evet aybüke bende sana yazdım tatlım.kızlar evet kurayı çekin artık.sabırsızlanmaya başaldımm benn ::)) ayy çok heyecanlıı yaa..

selmacım benide yaz.ama hediyeyi göndeme günü konusunda dakik davanacağıma güvenemediğim için kaarsız kaldım.malum bebişden dolayı dakik olamıyorum birde benim yaramaz gündüzleri hiç ama hiç durmuyor.ondan biraz kararsızım

akvaryum eklerm tabi senide ama planımız herkesin aynı günde göndermesi.inşallah yaparsın

cumartesi yollarsak pazar tatil.kargolar ulastırabilirlermi yoksa pazarteiyemi kalır.farketmez.güzel de olur.
bu arada ptt kargo baya uygun ordan gönderelim isteseniz

X