birbirimizi ömür boyu hatırlamak için :)

yani senle ben cıkarsak sen bana alıcaksın ben sana çiftli bu
diger türlü sen bana alırken ben sana degil özleme alıcam meselaa

ikişerli olursada olabilir aslında iki kişi hangi gün gönderecekleri konusunda anlaşır aynı gün postalarlar birbirlerine

bence bişeyin içine koysun isimlerimizi karıştırsın sallaya sallaya sonra bir tane çeksin sonra arkadan bir tane daha o iki kişi olsun sonra tekrar iki tane çeksin onlarda eşli olsun en kolayı ve adili olur bence kim kime çıkarsa tabi benim fikrim herseye uyarım ben :dance::dance:

bencede en mantıklısı a.s

bencede eslı olsun arkadaslar yakın yerlerde dıılız kargo sorunu var annasırız karsılıklı belkı fıkır bıle alınabılır pespese secılen ıkı ısım bırbırıne alsın bnm de fıkrım bu ama genede sız bılırsınızzzz muck:)

kızlar bnm bı ton ısım var sız bana yazarsınız nsl olsa sansınız bl olsun hepimisssssss kardeşizzzzzzz
farkyapmassssssssssss

bencede eslı olsun arkadaslar yakın yerlerde dıılız kargo sorunu var annasırız karsılıklı belkı fıkır bıle alınabılır pespese secılen ıkı ısım bırbırıne alsın bnm de fıkrım bu ama genede sız bılırsınızzzz muck:)

Kız kargoyla ne alakası var sonuçta herkes 1 kişiye alıp göndercek anlamadım ne alakaa-tatlicadiarzu-

X