- 31 Ekim 2023
- 312
- 168
- 28
YA erhamerrahimin 3 kez (ALlahim betule hayirli bir iș ve hayirli bir eș nasip et .amin)ya erhamerrahimin 3 kez
Senin adına 100 tane Furkan suresi 74. Ayetle başlayalım mı artıkAhh benim de aynııı eskisinden bile güzel mutlu günler görüp bu günleri kötü bir anı olarak hatırlamak
En geç yarın akşam 8 de bir kişinin niyeti bitmiş olsun bence. Hızlıca okumuş oluruz, hızlıca nasip etsin rabbimsüre ne kadar peki
nasıl açıyoruz ben bilmiyorum onuKızlar grup bildirimlerini açalım
nasıl açıyoruz acaba ben bilmiyorum daKızlar grup bildirimlerini açalım
En geç yarın akşam 8 de bir kişinin niyeti bitmiş olsun bence. Hızlıca okumuş oluruz, hızlıca nasip etsin rabbim
kusura bakmayın lütfen çok soru soruyor olabilirim, burda eksik kişiler var ilk listeye göre, bide her gün bir kişiye dua ediyoruz doğru mi anladimF fbyht
C conus
@beyazmelek7777
B blueandblue
C Cerez87
YagmurSendeanlarsn
Benim niyetim: sevdigim insanla tez vakitte hayırlı bir şekilde kavuşmak mutlu bir evlilik yapmak furkan 74.ayet 100 adet okuyalım okuyan yazsın
Sonra hemen ikinci kişiye geçelim
Aktif olmayan ses vermeyen kişiler var onlar eksik ses verenler dahilkusura bakmayın lütfen çok soru soruyor olabilirim, burda eksik kişiler var ilk listeye göre, bide her gün bir kişiye dua ediyoruz doğru mi anladim
bu listede ben yokum amaF fbyht
C conus
@beyazmelek7777
B blueandblue
C Cerez87
YagmurSendeanlarsn
Benim niyetim: sevdigim insanla tez vakitte hayırlı bir şekilde kavuşmak mutlu bir evlilik yapmak furkan 74.ayet 100 adet okuyalım okuyan yazsın
bu listede ben yokum ama
bu listede ben yokum ama
bu listede ben yokum ama
bu listede ben yokum ama
Kusura bakma yanlışlıj olmuş. Yarın iş yerinde hepsini tek tek düzenlicembu listede ben yokum ama
Okudum niyetine Allah kabul etsin aminF fbyht
C conus
@beyazmelek7777
B blueandblue
C Cerez87
YagmurSendeanlarsn
Asıl liste bu şekilde.Kızlar bendeki şansı gördünüz mü? Siteye girilemedi bugün
F fbyht
NUR-SAH
C conus
@beyazmelek7777
B blueandblue
C Cerez87
YagmurSendeanlarsn
Kişi sayımız bu listemiz bu şekilde akşam 8 e kadar cevap vermeyenleri çıkartıyorum kalanlarla bir şeyler yaparız..
Estağfirullah ne demekKusura bakma yanlışlıj olmuş. Yarın iş yerinde hepsini tek tek düzenlicem