- 14 Ocak 2020
- 192
- 126
kaç kişiyiz şu anBaslamadik keske sayimiz biraz daha fazla olsydi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kaç kişiyiz şu anBaslamadik keske sayimiz biraz daha fazla olsydi
YAni genelde faydasini goren yazmiyorki sonrasinda.geri donus yapmiyor ama.internetre cokca yaygin. Bizde okuyalim illaki faydasini goruruzBu duayla bildiğiniz evlenen birileri var mı? Mealinr bakınca evlilikle ilgili birşey yok ama internette çok yaygın bu dua, kafam karıştı o yüzden
Evet ama iste keske herkes cevap verse baslasak
AYnen artik son olsun ve baslayalimKızlar bendeki şansı gördünüz mü? Siteye girilemedi bugün
F fbyht
NUR-SAH
C conus
@beyazmelek7777
B blueandblue
C Cerez87
YagmurSendeanlarsn
Kişi sayımız bu listemiz bu şekilde akşam 8 e kadar cevap vermeyenleri çıkartıyorum kalanlarla bir şeyler yaparız..
Ay kızlar bende çok istiyordum ama ani bir ameliyat durumum çıktı aksatmak istemem bir sonrakinde görüşürüz insallahAYnen artik son olsun ve baslayalim
GEcmis olsunnAy kızlar bende çok istiyordum ama ani bir ameliyat durumum çıktı aksatmak istemem bir sonrakinde görüşürüz insallah
Benim niyetim eski sevgilimle barışmak, huzurumuza geri kavuşmak..Herkes niyetlerini yazabilir mi?
Duaya katılacaklarla beraber yanına parantez içine niyetimiz de yazılırsa derli toplu olurKızlar bendeki şansı gördünüz mü? Siteye girilemedi bugün
F fbyht
NUR-SAH
C conus
@beyazmelek7777
B blueandblue
C Cerez87
YagmurSendeanlarsn
Kişi sayımız bu listemiz bu şekilde akşam 8 e kadar cevap vermeyenleri çıkartıyorum kalanlarla bir şeyler yaparız..