Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Şuan 4 kişiyiz daha kimse yokKaç kişi olduk kızlar
Şuan 4 kişiyiz daha kimse yok
Olur benim.icin
Başlayalım. Geleni ekleriz?Olır benim için. Bu arada aklınıza gelen istediğiniz dualarıda yazın onlarıda yapalım kızlar. Bide bekleyelim mi biraz daha gelen olur mu diye nasıl yapalım
Kimler aktif5 kişiyiz şimdilik ilk furkan süresi 74.ayeti ile başlayalım o zmn. Hergün 100 tane okuyalım sıradaki kişi niyetine
1 F fbyht
2 @beyazmelek7777
3 C conus
4 Y ysm90
5 B blueandblue
BEnce baslayalim cunku gelen olana kadar vakit geciyor .Olır benim için. Bu arada aklınıza gelen istediğiniz dualarıda yazın onlarıda yapalım kızlar. Bide bekleyelim mi biraz daha gelen olur mu diye nasıl yapalım
Kimler aktif
Birde sanirim 3 kisi aktifiz tam anlayamadim ya grup acsak daha mantikli degilmi kesin cikmak olmadan 21 gun boyunca duzenli okuyalimBaşlayalım. Geleni ekleriz?
TAha suresi evlilik icin ilk 12 ayeti 21 kere okunuyor o yuzden uzun surmez bence onu dahil edebilirizTaha süresini bende çok istiyorum uzun olduğu için 21 e tamamlamak zaman alıyo eğer 7 kişi olursak inşallaj herkese 3 okuma veririz 1 günde 1 kişiye 21 taha okunmuş olur. 7 kişi olunca taha suresi yapalım şimdilik bunlardan başlayalım
Daha yeni başlıyoruzHala aktifse bende katılmak istiyorum inşallah
Herkes bi toplansa ona gore baslayalim artik benceHala aktifse bende katılmak istiyorum inşallah
C conus ve Y ysm90 daha görmediler sanıırm. Ozmm yarın akşam başlayalım onlarda görürse yazarlar yada katılmak isteyen olursa diye. Yarın akşam 8 de son diyelim ozmn. Ona göre gelen yada çıkan olursa başlayalım yarın inşallah.1 F fbyht
2 beyazmelek7777
3 C conus
4 Y ysm90
5 B blueandblue
3 Mamsell
Sıra bu şekilde. Yarın başlayalım mı?