Birbirimize destek verip gelin Yürüyüşle zayıflayalım

fmay

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
15 Aralık 2014
120
61
31
Ben 2 aydır her gün 1 saat tempolu yürüyüş yapıyorum bacaklarımdaki çatlakları yüzde seksen kaybettim. 8 kilo verdim ama artık tek başıma değil hep beraber spor yapalım isterim gelin beraber yürüyüş planları yapalım :-)

bende yarın açık havada yürüyüşe başlıcam her yptıgım gün buraya yazmalımıyım .)

tmm yarn tartılcam o zmn boy ve kılomu yazarım.ben karatay dıyetıne baslıcam.yarın sabahta ınsallah tembellık yapmam yuruyse cıkarım .) bol eksili günler inşllah

Ben 2 aydır her gün 1 saat tempolu yürüyüş yapıyorum bacaklarımdaki çatlakları yüzde seksen kaybettim. 8 kilo verdim ama artık tek başıma değil hep beraber spor yapalım isterim gelin beraber yürüyüş planları yapalım :-)
Yapalım canım nasıl yaptın, sadece hergün 1 saat mi yürüdün? :)

Bende bi donem sabah aksam yurumustum ve acayip bi kilo kaybi ve sikilasma olmustu..catlaklarim benimde var tek korkum gögus kismndaki catlaklarin artmasi:KK61:bende katilmak isterim:KK49:

sabah kulagım agrıdı ıcın cıkamadım ama dıyete basladım.belkı aksam yurureum

Bugün yarim saat yurudum amane yazikki tempolu degil olsun baslangic icin iyiydi:KK48: bi saate cikarmam lazim vakit bulup.yediklerimi de kıstım azcik abur cubursuz hayat zor olsada:KK17::mad:

Bugün yarim saat yurudum amane yazikki tempolu degil olsun baslangic icin iyiydi:KK48: bi saate cikarmam lazim vakit bulup.yediklerimi de kıstım azcik abur cubursuz hayat zor olsada:KK17::mad:
Ben artık 1.5 saat yürüyorum. Başlanğıçta 20 dakika ile başladım. Yarım saat, 45 dakika, 1 saat diye artırdım. Zaten yürüdükce kendiliğinden yürüme süreniz artıyor.

Ahh kızlar ya, ben spor özürlüyüm, en iyisi yürüyüş yapayım diyorum, onda da 10 dk sonra tıkanıp nefes nefese kalıyorum. Bu yüzden her yere araba ya da taksiyle gidiyorum:KK43: o kadar az haraket ediyorum ki:KK43: çok mutsuzum bu konuda, ama nolur bana da gaz verin. Şuan misafirim var yürüyüş yapamam ama, haftaya yaparım. Yeter ki gazlanayım

X