Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Birde yediğinize dikkat etseniz neler olur kahve yeşil çay ve 3lt su öneriyorum benimde 2 ayda 10 kilo vermem gerekte bakalım birazdan yürüyüşe başlayacağım bendeBende hergün 10 000 adım yani 1.5 saat yürüdüm/yürüyorum. Diyet yapmadım. Bu halde 3 ayda 6 kilo verdim.
Açık havadamı koşu bandındamı yürüyorsunuzBende hergün 10 000 adım yani 1.5 saat yürüdüm/yürüyorum. Diyet yapmadım. Bu halde 3 ayda 6 kilo verdim.
Birbirimizi motive etmeliyiz bence yazalımmbende yarın açık havada yürüyüşe başlıcam her yptıgım gün buraya yazmalımıyım .)
Vucudum 75 kiloya alışmadan direk kilo vermeye başladım sanırsam ondan hala gözüküyo malesef ama eskisi gibi değilbu arada çatlakları nasıl kaybettınız anlayamadm onu .s
Yapalım canım nasıl yaptın, sadece hergün 1 saat mi yürüdün? :)Ben 2 aydır her gün 1 saat tempolu yürüyüş yapıyorum bacaklarımdaki çatlakları yüzde seksen kaybettim. 8 kilo verdim ama artık tek başıma değil hep beraber spor yapalım isterim gelin beraber yürüyüş planları yapalım
Tabi katıl tatlım evet yürüyüş muhteşem işe yarıyorBende bi donem sabah aksam yurumustum ve acayip bi kilo kaybi ve sikilasma olmustu..catlaklarim benimde var tek korkum gögus kismndaki catlaklarin artmasibende katilmak isterim
Evet birde tabiki aburcubur fast food yemedimYapalım canım nasıl yaptın, sadece hergün 1 saat mi yürüdün? :)
Geçmiş olsun... inşallah iyileşir yürüyüşünüze çıkarsınızsabah kulagım agrıdı ıcın cıkamadım ama dıyete basladım.belkı aksam yurureum
Açık havada yürüyorum. Koşu bandında yürümeyi hiç sevmem.Açık havadamı koşu bandındamı yürüyorsunuz
Ben artık 1.5 saat yürüyorum. Başlanğıçta 20 dakika ile başladım. Yarım saat, 45 dakika, 1 saat diye artırdım. Zaten yürüdükce kendiliğinden yürüme süreniz artıyor.Bugün yarim saat yurudum amane yazikki tempolu degil olsun baslangic icin iyiydi bi saate cikarmam lazim vakit bulup.yediklerimi de kıstım azcik abur cubursuz hayat zor olsada