- 24 Kasım 2016
- 4.103
- 6.878
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tayin deyince aklıma geldi deAmin. Hayır canım asker değil eşim. Neden ki?
Okudum canım. Rabbim niyetini yaşatsın inşallah.♥♥♥ 7 AYETEL KÜRSI 7 INŞIRAH ve
422 YA ŞAFİ OKUNACAK ♥♥♥
@ecrinnaz-dlk duası ;
Allah'ım yüce Rabbim şu mübarek günler yüzü suyu hürmetine bütün hasta kullarına şifa ver. İçerisindede benim yavrum Dilek kızı Aselime şifa nasip eyle. Karnımdaki yavrumu bana bağışla sağlıklı eli ayağı düzgün bir şekilde gününü saatini doldurmus şekilde kucağıma alması nasip eyle. Evlat hasreti çekenlere hayırlı evlatlar nasip eyle. Evimden huzuru bereketi neşeyi eksiltme. Günahlarımızı af eyle. Amin..
sagol canim tesekkür ederimmazeretli 3 arkadaşın yerine sureleri okudum. Allah kabul etsin
Cok gecmiş olsun canımArkadaşlar kızım hastalandı. Ateşi çıkıyor sürekli. Yarın sabah güncelleme yapamazsam Nefs sen ilgilenir misin?
Rabbim ya şafi ismiyle şifa versin inşallah. Çok geçmiş olsun canımArkadaşlar kızım hastalandı. Ateşi çıkıyor sürekli. Yarın sabah güncelleme yapamazsam Nefs sen ilgilenir misin?
Arkadaşlar kızım hastalandı. Ateşi çıkıyor sürekli. Yarın sabah güncelleme yapamazsam Nefs sen ilgilenir misin?
Çok geçmiş olsun. Allah şifa versin inşallah.Arkadaşlar kızım hastalandı. Ateşi çıkıyor sürekli. Yarın sabah güncelleme yapamazsam Nefs sen ilgilenir misin?
Amin inşallah canim . rabbim hepinizden razı olsun hepimizin dualarını kabul etsin insallahesest canım senin için okudum. Rabbim kabul etsin. Yaa canım inşallah seninde nişan nikah haberlerini alırız Rabbim en hayırlı şekilde kabul etsin.
Munzevi Zencefil
Okudum canim rabbim sifa versin insallah.♥♥♥ Kurallarımız ♥♥♥
1. Liste takibi duzenli olmalı..
2. Mutlaka günlük bildirim yapılmalı...
3. Mazeretli olanların yerine okuma yapmak isteyenler okuyabilir....
4. Okuma yapılırken sıra takibi yapılmalı dua bitmeden bir sonraki arkadaşa gecilmemeli.
5. Toplu okuma yapmayalım lütfen.
6. Sirasi gelen arkadaslarin Duasını ben paylastiktan sonra okumaları yapalım.
7. Okuma yaptigimiz arkadaşı etkiketleyelim mutlaka...
8. Liste hepimizin arkadaşlar lütfen kontrol ederek hakka girmeden devam edelim.
9. Duâ okumak nasip işidir gönüllülük esastır. Özenli olalım.
10. İnşallah bu madde hiç olmaz ama bildirim yapmayan kurallara uymayan arkadaş maalesef liste dışı kalacaktır
♥♥♥ 7 AYETEL KÜRSI 7 INŞIRAH ve
422 YA ŞAFİ OKUNACAK ♥♥♥
9 Haziran Cuma
@ecrinnaz-dlk duası ;
Allah'ım yüce Rabbim şu mübarek günler yüzü suyu hürmetine bütün hasta kullarına şifa ver. İçerisindede benim yavrum Dilek kızı Aselime şifa nasip eyle. Karnımdaki yavrumu bana bağışla sağlıklı eli ayağı düzgün bir şekilde gününü saatini doldurmus şekilde kucağıma alması nasip eyle. Evlat hasreti çekenlere hayırlı evlatlar nasip eyle. Evimden huzuru bereketi neşeyi eksiltme. Günahlarımızı af eyle. Amin..
@Nefs
@cansu_tr OKUDU
@Portakal Sulu Ordek
@esest
@ecrinnaz-dlk
@aryalorinn OKUDU
@Putty mazeretli denizkaplan OKUDU
@megos
@5816bursa OKUDU
@tubatesbih
@Angeel91 OKUDU
@Ozzgeee OKUDU
@hayatın_anlamı mazeretli denizkaplan OKUDU
@BEYBISIM mazeretli denizkaplan OKUDU
@evTik OKUDUM
@Cestlaviee
@denizkaplan OKUDU
@yumiti
@durkan OKUDU
Cok gecmiş olsun canım
Rabbim ya şafi ismiyle şifa versin inşallah. Çok geçmiş olsun canım
Ayy canım geçmiş olsun.
Yaparım tabii kii.
Sağolun arkadaşlar. Biraz daha iyi şükür şimdi.Çok geçmiş olsun. Allah şifa versin inşallah.
Öncelikle çok geçmiş olsunSağolun arkadaşlar. Biraz daha iyi şükür şimdi.