Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Çok geçmiş olsun allah Şafii ismiyle kalıcı şifalar nasip etsin inşallah.Okudum allah kabul etsin. Kızlar babannem rahatsız beynindeki ödem sebebiyle iki gözüde göremiyor ameliyat olmasi gerek. Ama masada kalma ihtimali çok yüksek sizden ricam dualariniza onu da katar mısınız. Allah tüm hastalara şifa versin.
okudum♥♥♥ Kurallarımız ♥♥♥
1. Liste takibi duzenli olmalı..
2. Mutlaka günlük bildirim yapılmalı...
3. Mazeretli olanların yerine okuma yapmak isteyenler okuyabilir....
4. Okuma yapılırken sıra takibi yapılmalı dua bitmeden bir sonraki arkadaşa gecilmemeli.
5. Toplu okuma yapmayalım lütfen.
6. Sirasi gelen arkadaslarin Duasını ben paylastiktan sonra okumaları yapalım.
7. Okuma yaptigimiz arkadaşı etkiketleyelim mutlaka...
8. Liste hepimizin arkadaşlar lütfen kontrol ederek hakka girmeden devam edelim.
9. Duâ okumak nasip işidir gönüllülük esastır. Özenli olalım.
10. İnşallah bu madde hiç olmaz ama bildirim yapmayan kurallara uymayan arkadaş maalesef liste dışı kalacaktır
♥♥♥ 7 AYETEL KÜRSI 7 INŞIRAH ve
422 YA ŞAFİ OKUNACAK ♥♥♥
8 Haziran Perşembe
esest duası ;
Rabbim ailemin kalbini sevdiğim insana ve ailesine ısındirsın. Kibir ofkelerinin esiri olmaktan kurtarsın. Bu süreçte rabbim inşirah kolaylığı nasip etsin. Annem babam razı olsun rabbim hayırlı bi sekilde sevdiğim insanla yuvamı kurmayi nasip etsin. Amin..
Nefs
C cansu_tr
@Portakal Sulu Ordek
esest
@ecrinnaz-dlk
aryalorinn
Putty mazeretli
megos
5816bursa
tubatesbih
A Angeel91
O Ozzgeee
@hayatın_anlamı mazeretli
B BEYBISIM
evTik
Cestlaviee
iki prensesin annesi
yumiti
durkan
Allah şifasını versin cestlaviee. İnşallah ameliyattan sağlıkla kalkar.Okudum allah kabul etsin. Kızlar babannem rahatsız beynindeki ödem sebebiyle iki gözüde göremiyor ameliyat olmasi gerek. Ama masada kalma ihtimali çok yüksek sizden ricam dualariniza onu da katar mısınız. Allah tüm hastalara şifa versin.
Amin. Hayır canım asker değil eşim. Neden ki?Okudum allah kabul etsin inşallah Munzevi Zencefil eşin asker mi