- 24 Kasım 2016
- 4.103
- 6.878
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Allah razı olsun canım benim3 mazeretli arkadaşın yerine ve kendi adıma okudum, Allah kabul etsin inşaAllah...
Cümlemizden inşallahAllah razı olsun canım benim
Okudum canım. Rabbim niyetini yaşatsın inşallah.♥♥♥ 7 AYETEL KÜRSİ 7 İNŞİRAH ve
422 YA ŞAFİ OKUNACAK ♥♥♥
@aryalorin 'nin DUASI : Rabbim hakkımda hayırlısını nasip etsin hayırlı kapılar açsın bana.
okudum♥♥♥ Kurallarımız ♥♥♥
1. Liste takibi duzenli olmalı..
2. Mutlaka günlük bildirim yapılmalı...
3. Mazeretli olanların yerine okuma yapmak isteyenler okuyabilir....
4. Okuma yapılırken sıra takibi yapılmalı dua bitmeden bir sonraki arkadaşa gecilmemeli.
5. Toplu okuma yapmayalım lütfen.
6. Sirasi gelen arkadaslarin Duasını ben paylastiktan sonra okumaları yapalım.
7. Okuma yaptigimiz arkadaşı etkiketleyelim mutlaka...
8. Liste hepimizin arkadaşlar lütfen kontrol ederek hakka girmeden devam edelim.
9. Duâ okumak nasip işidir gönüllülük esastır. Özenli olalım.
10. İnşallah bu madde hiç olmaz ama bildirim yapmayan kurallara uymayan arkadaş maalesef liste dışı kalacaktır
♥♥♥ 7 AYETEL KÜRSI 7 INŞIRAH ve
422 YA ŞAFİ OKUNACAK ♥♥♥
9 Haziran Cuma
@ecrinnaz-dlk duası ;
Allah'ım yüce Rabbim şu mübarek günler yüzü suyu hürmetine bütün hasta kullarına şifa ver. İçerisindede benim yavrum Dilek kızı Aselime şifa nasip eyle. Karnımdaki yavrumu bana bağışla sağlıklı eli ayağı düzgün bir şekilde gününü saatini doldurmus şekilde kucağıma alması nasip eyle. Evlat hasreti çekenlere hayırlı evlatlar nasip eyle. Evimden huzuru bereketi neşeyi eksiltme. Günahlarımızı af eyle. Amin..
Nefs OKUDU
C cansu_tr OKUDU
@Portakal Sulu Ordek
esest OKUDU
@ecrinnaz-dlk OKUDU
aryalorinn OKUDU
Putty mazeretli denizkaplan OKUDU
megos
5816bursa OKUDU
tubatesbih
A Angeel91 OKUDU
O Ozzgeee OKUDU
hayatin_anlami mazeretli denizkaplan OKUDU
B BEYBISIM mazeretli denizkaplan OKUDU
evTik OKUDU
Cestlaviee OKUDU
iki prensesin annesi OKUDU
yumiti OKUDU
durkan OKUDU
çok geçmiş olsun rabbim şafi ismi hürmetine kalıcı şifalar versin cestlaviee sizin babannenizin durumu nasıl oldumu ameliyat
Rabbim sifalar versin cnm hayirli haberlerini alalim insallahSali günü anestezi yapılacak daha sonra ameliyat olacak. Ramazan sonrasi istemiş bizimkiler doktor gecen her saniye için bilincinin kapanabilecegini söylüyor.
Cnm ben senın yerine okurum şimdiHanimlar bende mazeretlendim bi arkadas yerime okuyabilir mi
Allah razı olsun hem okuyan arkadaşlardan hem de vesile olduğunuz için sizlerden Rabbim hepimizin yar ve yardımcısı olsunE ecrinnaz-dlk canım listen tamamlandı. Rabbim kabul etsin..