- 9 Kasım 2016
- 230
- 331
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Rica ederim kardeşimMunzevi Zencefil için Esma ' yı okudum.
Allah kabul etsin inşaAllah.
iki prensesin annesi teşekkür ederim
Canım rica ederim
Yaptım ama yine olmadı. Mune abla bi bakabilir misin buraya. Sana dediğim sıkıntı buydu. Yine olmuyor.Munzevi Zencefil Nefs listede algilanmayan arkadaslar vardi isaretlerden kaynakli olabiliyor cogu ben biraz duzenledim benden alintilayarak gidersen herkese etiket gider sanirim cnm
Allah şifa versin tez zamanda inşallah.Hamile olan bi arkadaşımızın bebeğinde sorun olduğu söylendi doktoru tarafindan.
Benegin saglikli bi sekilde dogmasi için 4444 salatı tefriciye dağıtıyoruz.
Allah rizasi için okumak isteyen olursa linkini paylasiyorum.
https://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/agustos-2017-annelerinin-dua-topigi.1011729/
Okudum Allah kabul etsin insallah♥♥♥ Kurallarımız ♥♥♥
1. Liste takibi duzenli olmalı..
2. Mutlaka günlük bildirim yapılmalı...
3. Mazeretli olanların yerine okuma yapmak isteyenler okuyabilir....
4. Okuma yapılırken sıra takibi yapılmalı dua bitmeden bir sonraki arkadaşa gecilmemeli.
5. Toplu okuma yapmayalım lütfen.
6. Sirasi gelen arkadaslarin Duasını ben paylastiktan sonra okumaları yapalım.
7. Okuma yaptigimiz arkadaşı etkiketleyelim mutlaka...
8. Liste hepimizin arkadaşlar lütfen kontrol ederek hakka girmeden devam edelim.
9. Duâ okumak nasip işidir gönüllülük esastır. Özenli olalım.
10. İnşallah bu madde hiç olmaz ama bildirim yapmayan kurallara uymayan arkadaş maalesef liste dışı kalacaktır
♥♥♥ 7 AYETEL KÜRSI 7 INŞIRAH ve
422 YA ŞAFİ OKUNACAK ♥♥♥
7 Haziran Çarşamba
@Portakal Sulu Ordek duası
Tüm hastalara şifa ,tüm darda kalanlara hayırlı kapılar aç Allahım. Tayinimizi bizim için ailem için hayırlı olan bir yere çıkar Allahım. Anemin babamın tüm müslümanların günahlarını mübarek günlerde affet oruçlarımızı kabul et. Amin..
Nefs OKUDU
C cansu_tr
@Portakal Sulu Ordek OKUDU
esest
@ecrinnaz-dlk OKUDU
aryalorinn OKUDU
Putty mazeretli denizkaplan OKUDU
megos OKUDU
5816bursa OKUDU
tubatesbih OKUDU
A Angeel91 OKUDU
O Ozzgeee OKUDU
hayatin_anlami Mazeretli denizkaplan OKUDU
B BEYBISIM OKUDU
evTik OKUDU
Cestlaviee
iki prensesin annesi OKUDU
yumiti OKUDU
durkan OKUDU
Yaptım ama yine olmadı. Mune abla bi bakabilir misin buraya. Sana dediğim sıkıntı buydu. Yine olmuyor.
evet hala sorun var ama sen böyle diyince rahatladım bende:) çok şükür liste güzel gidiyor böyle devam eder inşallah:)Canımm Ozzgeee' nin düzenlendiğini aldığın halde mii böyle oldu.
Aslında artık oturdu liste bildirime bile gerek yok.
Hepimiz girip bakalım çok kendini strese sokma.
Maşallah iyide gidiyoruz
Rabbim kabul etsin dualarımızı
Okudum canım. Rabbim niyetini yaşatsın inşallah.♥♥♥ 7 AYETEL KÜRSI 7 INŞIRAH ve
422 YA ŞAFİ OKUNACAK ♥♥♥
esest duası ;
Rabbim ailemin kalbini sevdiğim insana ve ailesine ısındirsın. Kibir ofkelerinin esiri olmaktan kurtarsın. Bu süreçte rabbim inşirah kolaylığı nasip etsin. Annem babam razı olsun rabbim hayırlı bi sekilde sevdiğim insanla yuvamı kurmayi nasip etsin. Amin..
evet hala sorun var ama sen böyle diyince rahatladım bende:) çok şükür liste güzel gidiyor böyle devam eder inşallah:)