Maalesef geç bildirim yaptığınız için gecemedikbi sonraki arkadaşın duası nedir ?
3 kişi kaldıNefs okumayacaklarsa biz okuyalım tamamlansın çok sarktı
emeğine sağlık cnm ziyanı yok dua nasiptir kimden ne varsa onu alıyorsun ama okuyan biri olarak habersızlık hoş olmuyor onda bir düzene girer serileşirsek liste güzel olacak inşallah yoksa okuyoruz birini sonraki kişi için bekleki liste bitsin yeni dua yayınlansın olmuyor
emeğine sağlık cnm ziyanı yok dua nasiptir kimden ne varsa onu alıyorsun ama okuyan biri olarak habersızlık hoş olmuyor onda bir düzene girer serileşirsek liste güzel olacak inşallah yoksa okuyoruz birini sonraki kişi için bekleki liste bitsin yeni dua yayınlansın olmuyor
Geçmiş olsun canım. Allah şifa versinArkadaşlar hakkınızı helal edin benim yüzünden aksamis liste ama inanin babam hastayken hic içimden birşey yapmak gelmedi simdi iyi şükür bende zihnini buraya verebilirim
Liste isi cok zor baslatirken insanlara soz vermis gibi oldugun icin kendini sorumlu hissediyorsun aslinda haber alinamayan aksatan baskasi ama senmissin gibi huzursuz oluyorsun anliyorum ama sana tecrubelerime dayanarak bir tavsiye vereyimHelâli hoş olsun emek vermemde sıkıntı yok ama yüküm ağır hissediyorum.
Aslında listemiz güzel ilerler biliyorum ama arada oluyo artık biraz daha serilesiriz inşallah.
Son iki kişi kalınca yeni listeye geçiyorum aslında ama bakk gözümden kaçmış üç kişi kalmış.