Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Gecmis oldun Allah sifa versin tez zamandaArkadaşlar hakkınızı helal edin benim yüzünden aksamis liste ama inanin babam hastayken hic içimden birşey yapmak gelmedi simdi iyi şükür bende zihnini buraya verebilirim
Sende haklısın canım bi sıkıntım olmadığı sürece aksatmam listeyi mutlaka okurum hergün giriyorum cünkü düzenli olarak :)Canım aslında direk sana değildi sitemim genel olarak yazdım.
Biliyorum çok duzenli okuyorsun sen ama işte buraya yazmayinca bilemiyorum tabii..
Kırmak için yazmadım ama böyle uzarsa geç biter listemiz.
Çabam o yüzden
Sevgili Nefs babam kalp krizi geçirdi canım çok şükür simdi iyi ama o zaman kusura bakma aklimin ucundan buraya girmek bile geçmediÖncelikle çok çok geçmiş olsun canım.
Rabbim şifa versin.
Böyle durumlarda haber versen bizler okur geceriz hem seninde yükün azalır.
Neyse gelmiş geçmiş olsun inşallah.
Liste isi cok zor baslatirken insanlara soz vermis gibi oldugun icin kendini sorumlu hissediyorsun aslinda haber alinamayan aksatan baskasi ama senmissin gibi huzursuz oluyorsun anliyorum ama sana tecrubelerime dayanarak bir tavsiye vereyim
Hepimiz insaniz aksaklik olur giremez haber veremez olagandisi birsey olur bunlar normal ama bunu aliskanlik haline getiren dua etmeye lutfeden e sen lutfetme
Kendinide sorumlu hissetme dua isi gonul isi kimseye zorla ettiremezsin sorumlulugunu bilen gelir zaten
Canım benim çok geçmiş olsun tekrar.Sevgili Nefs babam kalp krizi geçirdi canım çok şükür simdi iyi ama o zaman kusura bakma aklimin ucundan buraya girmek bile geçmedi
Sende haklısın canım bi sıkıntım olmadığı sürece aksatmam listeyi mutlaka okurum hergün giriyorum cünkü düzenli olarak :)