Birbirimiz İçin Ayetel Kürsi ve Inşirah Okuyalım ♥♥♥

Arkadaşlar hakkınızı helal edin benim yüzünden aksamis liste ama inanin babam hastayken hic içimden birşey yapmak gelmedi simdi iyi şükür bende zihnini buraya verebilirim
Gecmis oldun Allah sifa versin tez zamanda

Nefs Nefs ben O Ozzgeee arkadaşımız için okudum kusura bakmayın babam hastanede ilgilenemedim Allah kabul etsin inşallah

Öncelikle çok çok geçmiş olsun canım.
Rabbim şifa versin.
Böyle durumlarda haber versen bizler okur geceriz hem seninde yükün azalır.
Neyse gelmiş geçmiş olsun inşallah.

O Ozzgeee için okumuştum bildirim yapmayı unutmuşum dalgınlığımdan Rabbim kabul etsin inşallah.. hergün dualarımı düzenli okuyup aynı gün bildirim yapan biriyim sadece bir gün giremediysem insanlık hali sorunlar olmuştur. Nefs Nefs okudum dualarımı.
J Jellybon_ içinde okudum Allah kabul etsin İnşallah..

Canım aslında direk sana değildi sitemim genel olarak yazdım.
Biliyorum çok duzenli okuyorsun sen ama işte buraya yazmayinca bilemiyorum tabii..
Kırmak için yazmadım ama böyle uzarsa geç biter listemiz.
Maşallah uzun bir listeye sahibiz sona doğru bir buçuk ayi bulur..
Çabam o yüzden :KK43: :KK43:

Canım aslında direk sana değildi sitemim genel olarak yazdım.
Biliyorum çok duzenli okuyorsun sen ama işte buraya yazmayinca bilemiyorum tabii..
Kırmak için yazmadım ama böyle uzarsa geç biter listemiz.
Çabam o yüzden :KK43: :KK43:
Sende haklısın canım bi sıkıntım olmadığı sürece aksatmam listeyi mutlaka okurum hergün giriyorum cünkü düzenli olarak :)

Öncelikle çok çok geçmiş olsun canım.
Rabbim şifa versin.
Böyle durumlarda haber versen bizler okur geceriz hem seninde yükün azalır.
Neyse gelmiş geçmiş olsun inşallah.
Sevgili Nefs Nefs babam kalp krizi geçirdi canım çok şükür simdi iyi ama o zaman kusura bakma aklimin ucundan buraya girmek bile geçmedi

Liste isi cok zor baslatirken insanlara soz vermis gibi oldugun icin kendini sorumlu hissediyorsun aslinda haber alinamayan aksatan baskasi ama senmissin gibi huzursuz oluyorsun anliyorum ama sana tecrubelerime dayanarak bir tavsiye vereyim
Hepimiz insaniz aksaklik olur giremez haber veremez olagandisi birsey olur bunlar normal ama bunu aliskanlik haline getiren dua etmeye lutfeden e sen lutfetme
Kendinide sorumlu hissetme dua isi gonul isi kimseye zorla ettiremezsin sorumlulugunu bilen gelir zaten

Yokk yokk inşallah olmaz eminim ben çok iyi gider listemiz :KK66: :KK66:
Ama gerçekten ekstra bir gerginliği varmış listeyi duzenlemenin.
Rabbim yüzümüzün akıyla bitmeyi nasip etsin.

Sevgili Nefs Nefs babam kalp krizi geçirdi canım çok şükür simdi iyi ama o zaman kusura bakma aklimin ucundan buraya girmek bile geçmedi
Canım benim çok geçmiş olsun tekrar.
Kalp krizini benim babamda geçirdi bilirim o acıyı.
Çok şükür iyiymiş tabii o durumda aklına gelemez değil bura hiç bir şey.
Hakkınızı helal edin kızlar kırmak için yazmadım :KK43: :KK43:

Sende haklısın canım bi sıkıntım olmadığı sürece aksatmam listeyi mutlaka okurum hergün giriyorum cünkü düzenli olarak :)

Tamam tatlım kirdiysam kusura bakma hakkını helâl ett.

X