Bluedew yazmıstı cnm benden once onuda unutma oda katılıcam dedi
Nefs beni unuttun herhalde canim. Ama esma ya şükür mü okunacak ben onu ya şekur diye biliyordum sadece bilgi amaçlı sordum canim yanlis anlama
Ben hep ya şekur diye biliyorum o yüzden sordum canim . Öyle okunuşu da vardir sonuçta hepsi Rabbimize şükür etmemiz icin gecerli olanlar bin şükürCanım unutmadım sırayı yeniden duzenliyorum onay veriliş sırasına göre yapıyorum.
Hiç unuturmuyum başlamadan önce mutlaka durterim ilk listemizdeki canları.
Canım bazı yerde Eş Şekur geçiyor.
Ben Ya Şükür olarak zikrediyorum.
Bakariz tekrsr En doğrusunu yazarım canım.
Tabii ki sor canım varsa yanlış düzelt :36
Ben hep ya şekur diye biliyorum o yüzden sordum canim . Öyle okunuşu da vardir sonuçta hepsi Rabbimize şükür etmemiz icin gecerli olanlar bin şükür
Amin canim. Benim bildiğim de bayanların esmalari okurken başına ya koyup okumalari bi hoca öyle demişti diğer okunani erkeklere özel demişti.Şükür daha Türkçesi...
Eş kullaninca Şekür diyorum.
Ya kullaninca Şükür diyorum.
Sonuçta dediğin gibi sukretmek hamdolsun demek niyetimiz Rabbim kabul etsin.
Evetttt olmak istiyorum dersen listeye ekleyecegim canımBen yok muyum listedeNefs , ya da göremedim mi acaba ?
Zahmet olmazsa eklersen sevinirim canım. Hakkını helal et, emeğin geçiyor.Evetttt olmak istiyorum dersen listeye ekleyecegim canım
Estağfurullah canım..Zahmet olmazsa eklersen sevinirim canım. Hakkını helal et, emeğin geçiyor.