♥♥♥ 7 AYETEL KÜRSI 7 INŞIRAH ve
422 YA ŞAFİ OKUNACAK ♥♥♥
@Putty 'nin Duâsı; Allahım Tez vakitte ailemize sağlıklı hayırlı tam bir evlat nasip et kimseyi evlatla sınama
Eşime hayırlı iş kapıları aç
Şu mübarek ayın hürmetine günahlarımızı affet dualarımızı kabul et
Amin
♥♥♥ 7 AYETEL KÜRSI 7 INŞIRAH ve
422 YA ŞAFİ OKUNACAK ♥♥♥
@megos un duası:
Allahım anne ve babama sağlıklı hayırlı uzun ömürler versin başımdan eksik etmesin hepimize sağlık sıhhat afiyet versin. Tüm isteyenlerle beraber bana da tez vakitte hayırlı bir yuva kurmayı nasip etsin. Bütün hastalara şifa dertlilere deva versin. Amin.
canım durkan arkadaşımızı çıkarmayalım onun yerine ikimiz okuruz sonuçta keyfi olarak girmemezlik yapmıyor galiba sağlık problemi varmış sizden duydugum kadar şimdi o arkadaşımızın duaya ihtiyacı vardır böyle zamanlarda duaya daha çok ihtiyacı oluyor insanınKendim vearyalorinn icin okudum Allah kabul etsin Durkanida cikartmak iserseniz cikartin ben kendim okurum ona sifa icin Allah yardimcisi olsun safi ismi hurmetine sifa versin
Evtikte gonullu cnm bende oyle dusundum muafiyetlerde digerimiz okuyarak onun yerinede okuruz dedim ama liste ne karar verir bilmiyorum uygun gorurlerse o sekilde bolusuruzcanım durkan arkadaşımızı çıkarmayalım onun yerine ikimiz okuruz sonuçta keyfi olarak girmemezlik yapmıyor galiba sağlık problemi varmış sizden duydugum kadar şimdi o arkadaşımızın duaya ihtiyacı vardır böyle zamanlarda duaya daha çok ihtiyacı oluyor insanın
canım sonuçta listede aksatma olmucak ki yani eksik olsa tamam ama o arkadaş yerine biz okuyacağız bu yanı listenin onaylayacağı bişe degil ki farzedilsin mazeretli onun yerinede biz okuyoruzEvtikte gonullu cnm bende oyle dusundum muafiyetlerde digerimiz okuyarak onun yerinede okuruz dedim ama liste ne karar verir bilmiyorum uygun gorurlerse o sekilde bolusuruz
canım sonuçta listede aksatma olmucak ki yani eksik olsa tamam ama o arkadaş yerine biz okuyacağız bu yanı listenin onaylayacağı bişe degil ki farzedilsin mazeretli onun yerinede biz okuyoruz
Canım durkan in okuması gerekenleri onun adına Putty ve Megos için okudum. Diğer arkadaşlar için de sorun olmazsa listede kalsın arkadaşımız.
Rabbim yardimcisi olsun.canım durkan arkadaşımızı çıkarmayalım onun yerine ikimiz okuruz sonuçta keyfi olarak girmemezlik yapmıyor galiba sağlık problemi varmış sizden duydugum kadar şimdi o arkadaşımızın duaya ihtiyacı vardır böyle zamanlarda duaya daha çok ihtiyacı oluyor insanın
tmm can'ım öyle yapalımaryalorinn evTik canlar muafiyetim yakin aryalorinde muaf zaten ben muaf olana kadar aryalorinle durkanin sayisi bende olsun ben muaf olunca siz devralirsiniz
Nefs cnm durkan benim diger dua gruumdaydi 3,4 gun once ozel msjla saglik sikintilarindan giremeyecegini belirtmisti hesabinida pasif yapmis sana birsey yazdimi bilmiyorum saglik bu ben onada okunmasindan yanayim ama haber almak icin bekleme yaparsan bilgin olsun ben onun yerinede okurum sirasi gelince onada okuruz ama haber konusunda bilgin olsun diye yazdim
Bana yazmadi canım Portakala yazmış olabilir belki hani listeyi o yapıyordu yaa..
Eğer onada yazmadiysa bilmiyorum okunması hakkında... Ama en azından buraya yazabilirdi hani sıkıntım var gidiyorum diye..
Ben biraz daha ince düşünülmesi gerektiği kanısındayım...
Hoşgeldin canımm...
Durkan için okudukları kişiler var onlar okusun hak gecmesin.
Diğer arkadaşlar da kendileri isterlerse okusunlar bence fikrim bu yönde :))
Kendim vearyalorinn icin okudum Allah kabul etsin Durkanida cikartmak iserseniz cikartin ben kendim okurum ona sifa icin Allah yardimcisi olsun safi ismi hurmetine sifa versin
Esmaları okudum Rabbim kabul etsin inşallah
Arkadaşlar durkan bana yazmadı belkide özel mesaj kapalı olduğundan ötürü bende. Benim kusurum. Sırası geldiğinde elbet okuruz. Keyfi bir durum değil sonuçta sağlık sıkıntısı. Dediğiniz gibi tam duaya ihtiyacı olan dönem. Allah şifasını tez zamanda versin inşallah.Eksikliğini gideririz okumalarımızla. Ben mazeretli yazmıyorum ama yeni listelerde mazeretlilere okuduğumuz gibi onun içinde okuruz Allah izin verirse.canım durkan arkadaşımızı çıkarmayalım onun yerine ikimiz okuruz sonuçta keyfi olarak girmemezlik yapmıyor galiba sağlık problemi varmış sizden duydugum kadar şimdi o arkadaşımızın duaya ihtiyacı vardır böyle zamanlarda duaya daha çok ihtiyacı oluyor insanın
İnternetim yok bu ara gündüz giremiyorum ama elimden geldigince bende okumaya calisirim kendisi icin okunacak duadada gonulluyum elimden geleni yaparim inşallaharyalorinn evTik canlar muafiyetim yakin aryalorinde muaf zaten ben muaf olana kadar aryalorinle durkanin sayisi bende olsun ben muaf olunca siz devralirsiniz
Sorun değilaryalorinn evTik canlar muafiyetim yakin aryalorinde muaf zaten ben muaf olana kadar aryalorinle durkanin sayisi bende olsun ben muaf olunca siz devralirsiniz