Birbirimiz İçin Ayetel Kürsi ve Inşirah Okuyalım ♥♥♥

Nefs cnm durkan benim diger dua gruumdaydi 3,4 gun once ozel msjla saglik sikintilarindan giremeyecegini belirtmisti hesabinida pasif yapmis sana birsey yazdimi bilmiyorum saglik bu ben onada okunmasindan yanayim ama haber almak icin bekleme yaparsan bilgin olsun ben onun yerinede okurum sirasi gelince onada okuruz ama haber konusunda bilgin olsun diye yazdim

Bana yazmadi canım Portakala yazmış olabilir belki hani listeyi o yapıyordu yaa..
Eğer onada yazmadiysa bilmiyorum okunması hakkında... Ama en azından buraya yazabilirdi hani sıkıntım var gidiyorum diye..
Ben biraz daha ince düşünülmesi gerektiği kanısındayım...

Banada mesaj atmıştı saglik problemlerim var diye Allah yardimcisi olsun inşallah

♥♥Kurallarımız ♥♥

1. Liste takibi duzenli olmalı..
2. Mutlaka günlük bildirim yapılmalı...

3. Mazeretli olanların yerine okuma yapmak isteyenler okuyabilir....

4. Okuma yapılırken sıra takibi yapılmalı dua bitmeden bir sonraki arkadaşa gecilmemeli.
5. Toplu okuma yapmayalım lütfen.
6. Sirasi gelen arkadaslarin Duasını ben paylastiktan sonra okumaları yapalım.
7. Okuma yaptigimiz arkadaşı etkiketleyelim mutlaka...
8. Liste hepimizin arkadaşlar lütfen kontrol ederek hakka girmeden devam edelim.
9. Duâ okumak nasip işidir gönüllülük esastır. Özenli olalım.
10. İnşallah bu madde hiç olmaz ama bildirim yapmayan kurallara uymayan arkadaş maalesef liste dışı kalacaktır

♥♥♥ 7 AYETEL KÜRSI 7 INŞIRAH ve
422 YA ŞAFİ OKUNACAK ♥♥♥

12 HAZİRAN PAZARTESİ

@Putty 'nin Duâsı; Allahım Tez vakitte ailemize sağlıklı hayırlı tam bir evlat nasip et kimseyi evlatla sınama
Eşime hayırlı iş kapıları aç
Şu mübarek ayın hürmetine günahlarımızı affet dualarımızı kabul et
Amin

@Nefs Okudu

@cansu_tr @megos okudu ♥ ♥ ♥

@Portakal Sulu Ordek okudu

@esest Okudu

ecrinnaz-dlk Okudu

@aryalorinn okudu

@Putty Okudu

@megos okudu

@5816bursa Okudu

@tubatesbih Okudu

@Angeel91 Okudu

@Ozzgeee okudu

hayatin_anlami @megos okudu ♥ ♥ ♥

@BEYBISIM Mazeretli @megos okudu ♥ ♥ ♥

@evTik okudu

@Cestlaviee

@denizkaplan Okudu

@yumiti okudu

durkan

Hepinizden özür diliyorum. 3 gün banlandım. Bazı saçma sapan durumlar oldu. Listeyi bıraktım. Tekrar ilk günkü gibi devam edelim lütfen. Hakkınızı helal ediniz.

♥♥Kurallarımız ♥♥

1. Liste takibi duzenli olmalı..
2. Mutlaka günlük bildirim yapılmalı...

3. Mazeretli olanların yerine okuma yapmak isteyenler okuyabilir....

4. Okuma yapılırken sıra takibi yapılmalı dua bitmeden bir sonraki arkadaşa gecilmemeli.
5. Toplu okuma yapmayalım lütfen.
6. Sirasi gelen arkadaslarin Duasını ben paylastiktan sonra okumaları yapalım.
7. Okuma yaptigimiz arkadaşı etkiketleyelim mutlaka...
8. Liste hepimizin arkadaşlar lütfen kontrol ederek hakka girmeden devam edelim.
9. Duâ okumak nasip işidir gönüllülük esastır. Özenli olalım.
10. İnşallah bu madde hiç olmaz ama bildirim yapmayan kurallara uymayan arkadaş maalesef liste dışı kalacaktır

♥♥♥ 7 AYETEL KÜRSI 7 INŞIRAH ve
422 YA ŞAFİ OKUNACAK ♥♥♥

14 HAZİRAN ÇARŞAMBA

@megos un duası:
Allahım anne ve babama sağlıklı hayırlı uzun ömürler versin başımdan eksik etmesin hepimize sağlık sıhhat afiyet versin. Tüm isteyenlerle beraber bana da tez vakitte hayırlı bir yuva kurmayı nasip etsin. Bütün hastalara şifa dertlilere deva versin. Amin.

Nefs

@cansu_tr

@Portakal Sulu Ordek

@esest

ecrinnaz-dlk

aryalorinn

Putty

megos

5816bursa

tubatesbih

A Angeel91

O Ozzgeee

hayatin_anlami

B BEYBISIM Mazeretlİ

@evTik

@Cestlaviee

@denizkaplan

@yumiti

durkan

Hepinizden özür diliyorum. 3 gün banlandım. Bazı saçma sapan durumlar oldu. Listeyi bıraktım. Tekrar ilk günkü gibi devam edelim lütfen. Hakkınızı helal ediniz.
Hoşgeldin canımm...
Durkan için okudukları kişiler var onlar okusun hak gecmesin.
Diğer arkadaşlar da kendileri isterlerse okusunlar bence fikrim bu yönde :))

Kendim ve aryalorinn icin okudum Allah kabul etsin Durkanida cikartmak iserseniz cikartin ben kendim okurum ona sifa icin Allah yardimcisi olsun safi ismi hurmetine sifa versin

Okudum canım Rabbim niyetini yaşatsın inşallah.

Kendim ve aryalorinn icin okudum Allah kabul etsin Durkanida cikartmak iserseniz cikartin ben kendim okurum ona sifa icin Allah yardimcisi olsun safi ismi hurmetine sifa versin

Hayırdır inşallah Canım? Durkan iyi mi kötü bir durum yok değil mi?

okudum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…