• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Birazdan kötü birşey olacak!

kendını öyle telkınleme soyle telkınle

guzel seyler olcak
bırazdan cook guzel seyler olcaak
madem kotu telkınlıyosun hatanıda biliyorsun ozaman tersını yap ıyı telkın yap

banada panik atak gibi geldi...
ama mutlaka psikoloğa görünmelisin durumun ağırlaşmadan.
benim durumum çok ağırlaşmıştı ama şimdi daha iyiyim çünkü doktora görünmek bana umut vermişti.
yaşamayan bilemez...
çok zor bir hastalık geçmiş olsun...

kızlar yardım edin kötü durumdayım
takıntı mıdır nedir anlayamıyorum
sürekli bir felaket olacak diye düşünüyorum
karanlık görsem kaçıyorum kötü oluyorum
deprem olacak, bişey olacak şimdi bittim
ruhumu teslim ediyorum tipi modlardayım
bu hastalığın adı nedir yardım edin:1shok:

bence acilen bi doktora gorun..

bence anksiyete bozukluğu. eğer fiziksel rahatsızlıklar yaşamıyorsan bu ruh halinde panik atak olmayabilir. ama doktor değiliz yani...doktora giiiiiitttt :1hug:

Son düzenleme:
arkadaşlar ben de sürekli kötü bi şey olacak diye düşünüyorum
bu yüzden hayatı doğru düzgün yaşayamıyorum
kendimi başka şeylere vermeye çalışıyorum,uğraşlar ediniyorum ama kısa sürüyo
özellikle de akşamları kötü oluyorum
akşam olunca genelde aklıma geliyo düşünceler,boğulacak gibi oluyorum bazen
çok mutsuzum:(

arkadaşlar ben de sürekli kötü bi şey olacak diye düşünüyorum
bu yüzden hayatı doğru düzgün yaşayamıyorum
kendimi başka şeylere vermeye çalışıyorum,uğraşlar ediniyorum ama kısa sürüyo
özellikle de akşamları kötü oluyorum
akşam olunca genelde aklıma geliyo düşünceler,boğulacak gibi oluyorum bazen
çok mutsuzum:(

bi psikiyatriste gitmeyi düşündün mü canım.. ? şunu bil kötü düşünürsen genelde kötü olur..iyi dşünmeye çalış.bende ruhani varlıklardan çok korkarım.akşam olunca hele bide yalnızsam halimi görmeniz lazım. ama aklıma iyi güzel şeyler getirmeye çalışırım öyle böyl geçiyor günler..senin durumun ciddi boyuttaysa bi doktora görün derim

evet canım gittim psikiyatriste
ama bu düşüncelerimin ilk başladığı zamanlardaydı
ilaç verdi kullanmadım,ben ilaçsız da yaparım dedim
hakkaten de yaptım ama sonra tekrar çıktı ya da tam geçmedi
çünkü bu arada hayatımda bazı zorluklar vardı
sürekli iyi düşünmeye çalışıyorum,buna resmen zorluyorum kendimi
galiba kötü düşünmeye alışmışım:(

canım verdiği ilaçları kullansaydın keşke.. gerçi çoğu senin sakinleşmene yardımcı ,uyku veren ilaçlar.. alışştım deme,sen iyi düşünmeye zorla kendini. imkansız diye birşey yoktur hayatta.. bol bol dua et,duanın bu tür sıkıntılara çok faydası olduğunu göreceksin

aynen aynen paranoyakmıyım diyorum kendi kendime her an bişeyler olcak biri çığlık atcak veya tel çalıp ses biraz durgunsa kesin kötü bişey oldu söleyemiyo direk soru yağmuruna tutuyorum neoldu sen söleyemiyon canın sıkılmış anlat fln bunaltana kadar hep yüreğim hop haline panik atak belirtiside olabilr

yardımların için çok teşekkkür ederim canım
pozitif bişeyler duymaya ihtiyacım vardı
söylediklerini yapmaya çalışcam..

yardımların için çok teşekkkür ederim canım
pozitif bişeyler duymaya ihtiyacım vardı
söylediklerini yapmaya çalışcam..
rica ederim canım..kısa zamanda bu durumdan kurtulur,paniksiz ve korkusuz bir hayat sürersin inş. bi sıkıntın olduğu zaman özel den yazarsın,her zaman dinlerim mucukopuyorumnanaktan

bendede benzer bi durum var.. benim başıma gelecek olan kötü olaylar değil ama sevdiklerimi kaybetme korkusu acayip.. yani akşam belli bi saatten sonra telefonları stres içinde açıyorum sanki kötü haber alıcakmışım gibi yada durup dururken aklıma onları kaybettiğim hemde çok acı şekilde kaybetiğim fikri geliyor.. çok zor ve sinir bi durum

:teselli:aynisi banada oluyo ya
nedir bu anlamiyorum
mesela kendim ölmsmde cenazem oluyo onun bile haylai canlaniyo gözümde basliyorum aglamya cogunluklada ailem geliyo off hemn baska seyler düsünmeye caliyisyorm bide karanlikdan oldum olasi tirsiyorum düsünün evlendim cocugum var hala geceleri tuvalete kalkarken isiga kosarak gidiyorum aciyorum oglmu odasinda tek yatirmak isdemiyorum bisi olur ona karanlikda birileri gelcek onun ynainada korkacak gibi sacma sapan seyler aklima geliyo
bendeki bi hastalikmi yani :uhm:

valla demekki kadnlarin genelinde var kadinlar cok duygusal. bir olumsizluk yasadikmi hayata küsüyoruz.bende arkami falan dönp oturmazdim birir arkamdan gelip korkutcak diye yada bulasik yikarken evde kimse olmasada dönp dönüp bakardim.coocuklarimi disari ciktim mi beyime vermez kendim tutardim ellerinden sanki ona verince elindenkurtulcak birsey olcak derdim.3 ay tedavi gördüm rahatladim simdi o kadar takmiyorum artik.kendi elimizde yenilmeden bu isi basarmamiz lazim.her seyi pozifit düsünelimm bol bol dua edelim kuran okuyalalim.inan insan rahatliyor..

ooh hep aynı şeyler gece çok ağlamışımdır ya oğluma kızıma bişey olursadiye karanlıktan korkmayı bırak nefes alamam tıkanıtım boğulurum uyurken gitsin elektrik ben hemen gözümü açarım ve istem dıışı ayy olamaz fln gibi bağırırım direk yataktan sıçrar mm ışık ararım yazık gece öle eşimi çok telaşa sokmuşumdur temmuzda görümcemde kalırken üstelik lohusayım salonda görümcemin iki oğlu uyuyo 14 ve 10 yaşlarında elektrik gitti ve ben bağırarak uyandım yazık çocuklarıda korkuttum öle telaş yaptıalrki bana mum bulacaklardiye sonrada gelene kadar başımda bekledi ikiside yavrum ama demişlerdir yengem psikolojik manyak diye:kedi:

bendede benzer bi durum var.. benim başıma gelecek olan kötü olaylar değil ama sevdiklerimi kaybetme korkusu acayip.. yani akşam belli bi saatten sonra telefonları stres içinde açıyorum sanki kötü haber alıcakmışım gibi yada durup dururken aklıma onları kaybettiğim hemde çok acı şekilde kaybetiğim fikri geliyor.. çok zor ve sinir bi durum

aynısı bende de var hep sevdiğim insanların öldüğünü onları kaybedersdem ben neyaparım diye düşünüp düşünüp ağlıyorum çocuklarımı kaybetme korkusu çok var bir ara yanuımda uyuyan kişi kim olursa olsun gece uyanır nefesini dinlerdim çoğu kez öldü sanırdım paniğe kapılırdım uyku sersemliğide vardı şimdi bu olmuyor ama şimdide öldü değilde ölecekler sanıyorum

evet karanlığı unutmuşum karanlıktanda çok korkarım bir odadan diğerine karanlıkta gidemem sanki karşıma birir çıkcakmış gibi olur

Back