• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Birazdan kötü birşey olacak!

emelin

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
19 Nisan 2009
113
0
116
41
Çanakkale
kızlar yardım edin kötü durumdayım
takıntı mıdır nedir anlayamıyorum
sürekli bir felaket olacak diye düşünüyorum
karanlık görsem kaçıyorum kötü oluyorum
deprem olacak, bişey olacak şimdi bittim
ruhumu teslim ediyorum tipi modlardayım
bu hastalığın adı nedir yardım edin:1shok:

Yanlız değilsin canım. Bendede bu derece olmasada var. Özellikle adet görmeden önce aynı şeyleri daha sık yaşıyorum. Bir sürü korku,valla kendi kendimi teskin etmeye çalışıyorum. En iyi gelen şeyde dua etmek benim için o zaman rahatlıyorum.

Bendede 7 ay öncesine kadar vardı,sanırım biz kadınlar ağır ve sıkıntılı dönemlerde aynı psikolojiye sahip oluyoruz,birde adetten bir hafta önce.ama benim o devremde geçti artık adetten önce stres olmuyorum olduğum dönemlerde ayetel kürsiyle,nas suresiyle huzur bulmaya çalışıyordum.evimizi taşıdık yeni bir ev yeni insanlar problemsiz mutlu günler yaşadıkça bütün sıkıntılarım geçti.hayatımın en mutlu ve huzurlu dönemini yaşıyorum.dışarı çıkın ,gezin,sizi dibe çeken insanlardan uzak durun,güler yüzlü iyi niyetli insanlarla takılın.sıkıntılı ortamlarda bulunmayın uzaklaşın.içinizi karartan insanları hayatınıza sokmayın.ilacı bu mutluluk..ben atlattım umarım sizde atlatırsınız.geçmiş olsun.

panik atak yaşıyosun arkadaşım .aynısı bendede var.dışarı cık temiz havaya derin derin nefes al.kendini olumlu şeyleri düşünmede zorla rahatlarsınn.

bende de var fakat
deprem olcak diye düşünmüyorumda
kötü birşey duycakmışım gibi
geliyor
panik atak mı diyorsunuz bunada

ANksiyete bozukluğu yada panik atak sengözlerimebaksanab
Korkularınla yüzleşmen gerekir yoksa işin içinden çıkamazsuın :)

bendede benzer bi durum var.. benim başıma gelecek olan kötü olaylar değil ama sevdiklerimi kaybetme korkusu acayip.. yani akşam belli bi saatten sonra telefonları stres içinde açıyorum sanki kötü haber alıcakmışım gibi yada durup dururken aklıma onları kaybettiğim hemde çok acı şekilde kaybetiğim fikri geliyor.. çok zor ve sinir bi durum

bendede benzer bi durum var.. benim başıma gelecek olan kötü olaylar değil ama sevdiklerimi kaybetme korkusu acayip.. yani akşam belli bi saatten sonra telefonları stres içinde açıyorum sanki kötü haber alıcakmışım gibi yada durup dururken aklıma onları kaybettiğim hemde çok acı şekilde kaybetiğim fikri geliyor.. çok zor ve sinir bi durum

bu bende de var malesef ama
başka şeyler düşün böyle şeyler gelince aklına

benim de durumum vahim canım vesvese panik bende var atlatamıyorumdasenağlama

gece uyurken deprem mi olacak diye düşünmekten
hırsız eve girer diye düşünmekten okula bıraktığım çocuk olukda kaybolur die düşünmekten,halsizlik ve yorgunluk olduğu için dr gitmemekten (kötü hastalığım olabilir ) diye düşünüyorum
hayatı kendime zehir ediyorum unutmaya çalışıyorum bir an geliyor bütün kötü şeyler aklıma takılıyor kötü düşünmeyim kötü şeyler olmasın diyorum içinden

Bir zamanlar bende olan ölüm korkusu vardı ! Geçti hemde korkunç bir trafik kazası atlatarak geçti:)))

evet yaa bende sürekli öyleyim sanki bir yerde feci şekilde can verecekmişim gibi ama bana bu konyada depremler olmaya başlayınca oldu 10 eylülden bu yana 50 defa sallandık hergün eve girerken korkuyla giriyorum sanki deprem olacak altında kalacakmışım gibi birde evim giriş kat sanki biri pencereden atlayıverecekmiş gibi-tatlicadiarzu-

arkadaşlar bu durumdan kurtulamıyorsnız bir uzmandan yardım almak en sağlıklısı bence...

Allah hepinizin yardımcısı olsun...

bu bende de var malesef ama
başka şeyler düşün böyle şeyler gelince aklına

evet canım hemen unutmaya çalışıyorum.. kendi ölümümden hiç korkmuyorum ama sevdiklerimi kaybetmek fikri çok fena.. hemen düşüncelerimi dağıtmaya çalışıyorum.. yada onların çok mutlu olduklarını düşünüyorum..

Bende dönem dönem hepsi oluyo bunların.Deprem ölüm korkusu bir yakınımı kaybetme korkusu her an başıma bişey gelip ölecekmişim gibi gelio bazen de:)Çok depresif biri de değilim ama pek de mutlu bi hayatım olduğunu söyleyemem.Her an öleceğimi düşünüyrum bazen ama bu aralar düşünmemeye çalışıyorum:)

gece uyurken deprem mi olacak diye düşünmekten
hırsız eve girer diye düşünmekten okula bıraktığım çocuk olukda kaybolur die düşünmekten,halsizlik ve yorgunluk olduğu için dr gitmemekten (kötü hastalığım olabilir ) diye düşünüyorum
hayatı kendime zehir ediyorum unutmaya çalışıyorum bir an geliyor bütün kötü şeyler aklıma takılıyor kötü düşünmeyim kötü şeyler olmasın diyorum içinden

aynısa banda oluyo hastalanınca doktora gitmekten korkuyorum daha dogrusuki doktorlara güvenemiyorum doktor gidiyorum şimdi bana send ekötü bir hastalık var diyecekd iye bekliyorum ama hep basit bormal deyince doktorlara güvenmiyorum baştan savma yapıyolar gibi geliyo buda bana çok zarra veriyo korkularımın üstesinden gelmiyorummsevdiklerimi kaybetme korkusu ama artık antlatmak zamaını geldi tam 3 senedir aynı şeyleri yaşiyorum 3 senedir hayatın tadini alamıyorumm kendime zarraım dişinda sevdiklerimide üzüyorumm

Back