Birazda Gülelim Kızlar :))

Hakkaten Yahu..
Sen Fenasın Anlatsana Kızaamm..

neyı anlatım pazara gıttımde arkadsla ne yaptımzıımı anlatım
ARkadası aldım sıım vardı kuaforde gıtıık ısımı haledım cıkdık pazar varmsı kısın ortasında adamlara erık soruyorum yaslı bı dede ıle teyze teyzenın elındekılerı aldık yardım edıyoruz bı yandanda saga sola bakıyoruz zeytıncıden zeytın yemek ıcın abı tansıyorum dusud dıyıp zeytını yedım sonrada bunu almayın guzle degılmısdedım cıkdım yaslı olan dede ıkıde bır arkasına bakıyor hanımına onumuz kalabalık bende amcaya bagrıyorum korkma bı ısımıze yaramaz teyze hahah ıade etık amcaya teyzeyı dedım korkma amca bu saaten sonra teyze ısıme yaramaz gıttımzı tezgahlara salı sapsuz seylerı sordum kısn ortasınd ayaz meyvesı denedım urunlerı begenmedım kusur buldum tartırdım seyı almadım param kalmıs deıdm yanımdakı arkadasda senınel bırdaha pazara gelmıcem dedı

Benim bey de bilgisayar başında kulaklıkla oturur müziklerimiz fln birbirine karışmasın diye, bir şey söyleyeceğim zaman her seferinde yanına gider kulaklığı çekerim kulağından her seferinde de korkudan havaya zıplar alışamadı hala :)

Bir de bi ara hastalık olmuştu ikimizde de karanlıkta saklanıp korkutmak, ama laçkalaştık baya artık eskisi gibi etkili olmuyor :)

:d benımkı korkuyor gecen maske yaptım evde hortlak gıbı gezıorum karanlıkda oan ne olduysa pc odasına gırdım karanlıkda bırdne benı gorunce allahım sana gelıroum demesı bı oldu zavlımın

Yok Artık Bende Gelmezdim

:d benımkı korkuyor gecen maske yaptım evde hortlak gıbı gezıorum karanlıkda oan ne olduysa pc odasına gırdım karanlıkda bırdne benı gorunce allahım sana gelıroum demesı bı oldu zavlımın

Erkeklerin korktukları zaman verdikleri tepki kadınlarınkinden daha komik oluyor ya, cüsselerinden kaynaklanan bir durum herhalde, hem acıyorum hem ölüyorum gülmekten :)

Erkeklerin korktukları zaman verdikleri tepki kadınlarınkinden daha komik oluyor ya, cüsselerinden kaynaklanan bir durum herhalde, hem acıyorum hem ölüyorum gülmekten :)

Adı Erkek Ya Konduramıyoruz Ondan Bence
Ama Bakıyoruz ki Korku Erkek Merkek Dinlemiyor..

ben hamıle ıken paso yatardım benımkını ıs eyolardım paket gerı uyurdum karnım burnumda son aylar benımkı gıttı aradan ıkı saat gecmısdrı kapı caldı kımo dıyorum acsana dıyor durbundne bakıcma goremıyorum elını komus dedım galıba dılencı sınrılendım ıyıcene kardeısm kımsen dogru cevap ver acarsam fena olucka dıyorum hala acsan dıye tehdıt eder gıbı konsuyor bı dakıka deıdm gıtım cepten kaynanmı aradım gorumceme deıdm bırı var kapıda baksana elını durbune koymus tamam dedı altlı ustlu oturyorduk ozman o bakdım kapıyı acdı o acması ıle bende acdım kapıyı ama hem korkuyorum hemde delı gıbı sınrılenmısım elımde ekmek bıcagı bı bakdım benımkı nasıl sayıyorum lan senın yuzunden oldugum yerde doguracakdım gorumcem bı yandna kızyor hamıle bısye olucak otrdum agladımı bılrım bebegıme bısye olucakdı senın yuznden dıye

Herif Acısını Şimdi Çıkarıyor Anlaşıldı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…