- 6 Kasım 2007
- 2.995
- 23
- Konu Sahibi MakaraKukara
derya ve serpıl ıkınızı bı eve kapatmak lazım ıkı tırsak yan yana yerım ıkınızıde
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
derya ve serpıl ıkınızı bı eve kapatmak lazım ıkı tırsak yan yana yerım ıkınızıde
kızlar çok güldürdünüz konunun son mesajı atılalı 6 ay olduktan sonra ben zıplattım konuyu,oku oku öldüm be,sözde bir bakıp gidecektim mutfağa bulaşıkları makineye koymak için,neyse kalanı yarına.iyi geceler kısslar mutfak beni bekler,bol gülmeli geceler
kıyamam ben ona yahuuuu
korku serpılı sever ask tesadufleır sevr gıbı oldu
ben tırsmam laa ammaaaa sbaranla aynı evde kalırsak tırstırabiliriiiimmmmmmm:92::92::92:
hatta bitlide malzeme çoktur baya matrak bir hatun
anlatasada gülsek
hatta bitlide malzeme çoktur baya matrak bir hatun
anlatasada gülsek
kızlar çok güldürdünüz konunun son mesajı atılalı 6 ay olduktan sonra ben zıplattım konuyu,oku oku öldüm be,sözde bir bakıp gidecektim mutfağa bulaşıkları makineye koymak için,neyse kalanı yarına.iyi geceler kısslar mutfak beni bekler,bol gülmeli geceler
derya senle pazara gıdelımmı
anlat anlat bitmez artık
bıtanede ben anlatım
bu olayda korkan taraf ben degılım ama EşİM ILE TV IZLEDIKDEN ZONRA BEN UYUCAM DEDIM ODA lavaboya gıdım gelıcme deıd az ısım var pc de tamam dedım butun ısıkları sonrudum tam yatıcakken dedım bu ıkı saat cıkmaz lavabodan ıkı gezınım pcde neyse gezınıyrdum oan banyonun sesını duydum benımkıde benı uyuyor dıyerek yatak odasına adım atıcakdıkı ben arkadan elımı adama degmem ıle zavalım kapı ıle aramda kalması bır oldu saydıryor dedım ne odleksın bu ıkı oldu dıyor daha oncede ılk evlendımzı sene korkutmusdum kulaklık kulagındaymıs bend ebenı duyar sandım arkadan dokununca zıplamısdı
Ben kaçar canlar yarın görüşürüz
İyi geceler hepinizi öpüyorum
rüyanızda beni görüüüüüünnnnnnn
derya senle pazara gıdelımmı