Birazda Gülelim Kızlar :))

kızlar çok güldürdünüz konunun son mesajı atılalı 6 ay olduktan sonra ben zıplattım konuyu,oku oku öldüm be,sözde bir bakıp gidecektim mutfağa bulaşıkları makineye koymak için,neyse kalanı yarına.iyi geceler kısslar mutfak beni bekler,bol gülmeli geceler

zıplatman iyi olmuş ama:13::13::13::13: ben gelip gelip yazarım artık

bıtanede ben anlatım
bu olayda korkan taraf ben degılım ama EşİM ILE TV IZLEDIKDEN ZONRA BEN UYUCAM DEDIM ODA lavaboya gıdım gelıcme deıd az ısım var pc de tamam dedım butun ısıkları sonrudum tam yatıcakken dedım bu ıkı saat cıkmaz lavabodan ıkı gezınım pcde neyse gezınıyrdum oan banyonun sesını duydum benımkıde benı uyuyor dıyerek yatak odasına adım atıcakdıkı ben arkadan elımı adama degmem ıle zavalım kapı ıle aramda kalması bır oldu saydıryor dedım ne odleksın bu ıkı oldu dıyor daha oncede ılk evlendımzı sene korkutmusdum kulaklık kulagındaymıs bend ebenı duyar sandım arkadan dokununca zıplamısdı

Ben kaçar canlar yarın görüşürüz

İyi geceler hepinizi öpüyorum

rüyanızda beni görüüüüüünnnnnnn

Sağol Canım..

Bizimki Geldi Gece Eve..
Wc'ye Gitti..
Bu Arada Ne Yiyelim Diye Soruyor..
Ben Salonda Olduğumu Anlamasın Diye Ses Vermiyorum..
Beni Mutfakta Sanıyor..
Salonun Işığı da Kapalı..
Geldi Ben Sehpanın Önüne Uzandım..
Odaya Girer Girmek Ayak Bileğini Tuttum..

Ay Canım Benim Nasıl Korkmuştu Yaa..
Bir de Hala Beni Düşünüyor;
Diyor ki ''Aşkım Korkutacağın Zaman Ayağımın Dibine Çok Girme Tekme Falan Atarım Refleks Olur.. Allah Korusun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…