Birazda Gülelim Kızlar :))

MakaraKukara

Suda yürüsen, yüzmeyi bilmiyor derler..
Kayıtlı Üye
27 Kasım 2010
14.169
599
Karanlıktan ve yalnızlıktan çok korkarım... Eşimde gece çalışıyor. Eve geldim cam açıktı onu kapatayım dedim. O sırada kumandaya bastım tv yi actım evde ses olsun korkmayım diye. Arkamı döndüm camı kapattım. Arkamdan bi ses... '' artık gerçekleri öğrenmenin vakti geldi bana dön'' olduğum yerde kaldım kal geldi bana... Dizlerimin bağı çözüldü, sanki saçlarımdan biri tuttu tavana kaldırdı o kadar kötü oldumki.. Yüreği ağzında diye buna derler heralde...
Ama Hala Yaşıyorum

bende senn gibi karanlıktan ve yanlızlıktan korkarım ama gercekten guldurdun aksam aksam..allhta senı guldursun canm bnm :))

gece gece iyi geldi bu çok güldüm.ne komiksin sbaran

Ayyy Ne Fena Bir Gündü Bak Aklıma Getirdiniz Yine
Elektrik Gidecek Kalacağım Ortada ...
Fenalardayım Bugün, Elektriğe Bozuldum
O da Bana Sürekli Kesiliyor

Son düzenleyen: Moderatör:
hehheehe ayy süper yaw

Du bide benden gelsin normalde öyle karanlık yanlızlıkdan falan korkmam ben
ama birisi bana fal baktı meğer malum şekilde bakarmış bak ondan korkardım çoookkkk

Bu aralar kafamada çok takılıyor ya haniii evde yalnız değilmişim gibi oluyor bazen
3 gün önce pencereyi kapattım perdeyi çektim yatıcaz diye solanun penceresi benim niyetim toz girmesin
Ben mutfağa geçince eşim açmış perdeyi yarıya kadar canıda sonuna kadar
Ben biran anımsayamadım ve kapatmadım sanıp tekrar kapattım düzenledim herşeyi
Eşim arkamdan tekrar açmış aynı şekilde perde yarıya kadar cam sonuna kadar
Te.l salonda kaldı diye tam yatarken kalktım salona gittim masa kapıya yakın uzandım tele ışık açma huyumda yoktur karanlıkda gider gelirim evin içinde ben
Tam masaya elimi attım gözüm cama çarptı
ilk defa bu kadar çok korkmuşumdur galiba uzun zamandır
Sesim bile zor çıktı eşime sesleniyorum canımı açtın
Anlamıyorum diyorrrrr
Aboooww bacaklarımın bağı çözüldü ki sormayın
Hee birde tele dokunmuşum o panikle ışığı yandı sanki elektirik var gibi elimi çekişim vardı masadan görmeliydiniz
Yettım yatağa 2 gündür gülüyorum aklıma geldikçe

Fenaymış, Yani Tek Tırsak Ben Değilim Hee Ne Dersin..

Karanlıktan, Böcekten..
Aman Yarabbi Evlendiğimden Beri Yalnız Kalıyorum Belli Saatlere Kadar Tırsıyorum..

Son düzenleyen: Moderatör:
Ya benim de köpeğim arada odanın bir köşesine gidip bir yere sabitlenip hırlamaya başlıyor, evde tek başınayken diyorum benim görmediğim neyi görüyor bu hayvan.
Elim ayağıma dolanıyor, evin bütün ışıklarını açıyorum, camları kapatıyorum, sırtımı duvara verip tünüyorum bi yere :)

Ben hiç TV müzik açamıyorum evde yalnızken, dışarının içerinin seslerini duyabilmek için.

Seninki de Fenaymış
Düşünüyorum da Evde Hırlama Sesi Duysam Çıldırırım Heralde
Bende Evde Tekken Yani Şu An Mutlaka Tv'yi Açarım..
Burda Sizinle Dedikodu Yapsam Bile
Farklı Sesler Duymamak İçin..

Ay Ne Garibiz Yahu..

Bi tane daha geliiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

Memeleketteydik geçtiğimiz aylarda tatildeyiz

annem titiz kadın yemek sonrası keyif yaptırmaz son lokma ağzındayken toplanır sofra

Bulaşık makinası yok dedim ben yıkarım anne sen otur
Oturur mu mümkün değil bağlasan durmaz bir enerjidir kendisi
Tamam bende bahçeye inip gelicem dedi tamam dedim giriştim bulaşığa ben
Tezgaha hepsini sıralamadım bende takıntılı önce sudan geçir masaya yarısını kaldır
Bardaklardan başladık kaşık çatal bıçak derken kulağımda kulaklık oynaya oynaya yıkıyorum
Bir ara çıkardım koydum kulaklığı meğer annem gelmiş bi ara bişey sormuş ben son ses olunca kulaklıkla duymamışım
Bu arada şunu belireyim eşim annem ve babam çok ama çok sessiz gelir geçer yanından anlayamazsın ne zaman gelmiş
Annem arkamdan gelmiş haberim yok sanıyorki kulaklık var
Avazı çıktığı kadar Deryaaaaaa masadakileri unutma annemmmmmmmmm, alınca ben masayı siliceeeeeeeeemmmmmmm
Ehh ben anne işim bitsin bende silicem masayı yahuuuuu
Nasıl sıçradıysam artık kalpden gidiyordum valla
Ben korktum sen niye korkuyorsun işte düşünün korkmamla nasıl bir etki yaptıysam annemde korktu
Tabiii ben niye bağırıyorsun anne diyorum bikaç saniye sonra gülme krizine girdik sinirlerde gevşedi yaaa
Eşimde koştu gelmiş "noldu noldu banada anlatın nolduuuuuu"
dur bi kendimize gelelim bizde bilmiyoruz noldu korktuk mu öldük mü güldük müüüü

Kütahya'nın Simav İlçesinde Olan Deprem de;
Tv'm İlk Defa Kapalıydı
Stor Camın Mermerine Çarpınca Ses Çıktı Diye Tv'yi Açtım..
Sonra Eşim Hemen Son Dakka Haberini Vermek İçin Aradı..

Ben: Efendim Hayatım..
Eşim: Duydun mu Aşkım..
Ben: Neyi?
Eşim: Depremi..
Ben: Bravo Hayatım Eve Gelince Seni Ödüllendireceğim..:26:

İyice Korktum, Ben Ondan Önce Duysam Haberi Zaten Arardım..
Eh Be Adam Hatun Seni Aramadı Bilmiyor musun Tırsağım Ben..

Allah İyiliğinizi Versin Emi..
Ana Kız Ortalığı Karıştırdınız Dimi ?

Sen korkuyorsun ya sanki tesadüfler seni buluyor

Benim duymadığım seslere hırlaması havlaması yüzünden bir yandan kalp krizi geçiricem evde cesedimi bulucaklar diyorum ama bir yandan da güven veriyor kereta :)
Özellikle geceleri evde yalnızsam hem beni hem kapıyı görebileceği bir yere yatıyor koruma içgüdüsü herhalde.

Dışarıdaki insanlar için de bir caydırıcılığı vardır mutlaka kapının öte tarafında yırtınan bir köpeğin.
Bir de sesi biraz kalın benimkinin duyan bunlar kaplan mı yetiştiriyor evde diye düşünüyodur kesin :)

Allah İyiliğinizi Versin Emi..
Ana Kız Ortalığı Karıştırdınız Dimi ?

sorma can sonra ben bunu annemin taklitini yaparak akrabalar toplantısında anlattım millet yerlerde gülmekden, biz annemle gözlerden ağlar halde yaşşş
Ne zaman hatırlasak annemle yıkılıyoruz gülmekden
ayy babamda meraklıdır noldu şimdi niye güldü bunlar diyip bizimle beraber konuyu bilmeden katıldığı çok olmuştur gülmekden
anlatıp anlatıp gülüyorduk

O günden sonra evdeki bireyler durumu abartıp ben yalnızsan bir yerde
Derya ben geliyorum
Ben geçiyorum
Korkma makinayı açıyorum demeye başaldı
Korkak değilim yahu bozmayın psikolşimiiiiiii

kıyamam ben ona yahuuuu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…