• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

biraz moral veren biri olsa keşke

bişi olmuyor mantık bunu diyor ama bende çok korkuyorum hatta bütün dişlerimin bakıma ihtiyacıvar bi sürü eksik var off düşündükçe daralıyorum konu sahibi yaptırınca haber ver acıyomu ne hisettin

kuzum salı günü günü sabahtan gidicem inşallah muhakkak yazarım buraya. =) benimde bi tarafım rahat diğer tarafım heycanlı ama rahat gülemiyorum bile bunu düşününce kararım net oluyor hayatım boyunca ağzımımı kapatayım. zaten doktor 15 dk lık bi işlem dedi.

dişlerınden amelıyat olan ve bır sene kanal tedavısı gören yaklaşık her hafta iiğne yıyen brı olarak kesınlıkle korkma derım.ne var kız onda.azcık acıyo okadarı normal zaten et sonuçta.takılma bukadar cnm.bı keresınde 4ayrı yerden vurdular ığneyı düşün korkcak bırşey degıl

ooo baya bi sıkıntılıymış senin durumunda baya bi iğne yemişsin valla =)

ya bişey daha sorucam geçici dişler takıldıktan sonra nasıl çıkıyo ? mesela damak gibi hemen takıp çıkarılan birşeymi :44::44:
bu arada yarın gidiyorum dişçiye

zirkonyum kaplama yaptırıyodum ve yaptırdım...şuan azımda geçici dişlerim var. çok korktum giderken vazgeçer gibi oldum. çok dua ettim ama pişman olmadım. hiç hiç ağrı yapmadı iğne bile acıtmadı yani

zirkonyum kaplama yaptırıyodum ve yaptırdım...şuan azımda geçici dişlerim var. çok korktum giderken vazgeçer gibi oldum. çok dua ettim ama pişman olmadım. hiç hiç ağrı yapmadı iğne bile acıtmadı yani
hayırlı olsun :):) bitince resim koysana merak ettim :40:

Back