buarada iğne mevzusuna gelince iğne vurmadan önce bi spray sıkıp o bölgeyi uyuşturup öyle iğne vuruyorlar artık ve sen bunu hiç hissetmiyorsun bile kesinlikle korkmamalısın bittikten sonra diceksin zaten korktuğum kadar yokmuş diye hiç bişey hissetmiyeceksin rahat ol kasma kendini sakın :)
cnm teşekkür ederim moral oldu gerçekten =) biraz daha rahatlıyorum duyunca bunları
diş hekiminden korkmayan kimse yok zaten :))
yüzeyel anestezi "sprey dediğiniz şey" ile iğne girişini hissetmiyorsunuz. zaten saniyelik bir his ve hemen sonra uyuşma başlıyor çok hızlı bir şekilde.
diş hekiminden korkmayan kimse yok zaten :))
doktor sağolsun iyi biri oda aynı şeyi söyledi ama ben illaki acımadığını birilerinden duyucam =) elimde değil yaptıranlara soruyorum falan...
çok eskiden yaptıran kişiler hep acıyo dedi. sızlama fln oluyomuş ama şu bir kaç yıldır yaptıranlar aynı şeyi söylemiyo kesinlikle çok rahat diyor
bide çok olmuyorsam bişi sorcam =) dişler küçükdükten sonra doktor geçicileri takacak. o zaman sızlama falan filan oluyomu ve diş ölçüsü falan alınırken kolaymı
doktora gitmeden parasetamol iç, ağrı eşiğini yükseltir ve daha az acı çekersin. kolay gelsin.
ölçüyü uyuşukken alıyoruz ağrı olmuyor o yüzden. geçiciler takılırsa sızlama olmaz. ama yine zirkonlar takılana kadar sızı olursa üç kere ağrı kesici alabilirsin günde ama öyle aşırı bir ağrı yok. bazı hastalar genelde arka dişleri kesilen hastalar geçici istemiyor ve geçici takılmadan bile duruyorlar. çok kafana takmazsan işler daha iyi gidiyor. hasta rahatsa doktor da rahat ediyor.
ölçüyü alıyoruz derken dişçimisiniz merak ettim yoksa yazım hatasımı ...ama verdiğiniz bilgiler için teşekkürler şimdi kafam daha rahat gidicem =)
bide çok olmuyorsam bişi sorcam =) dişler küçükdükten sonra doktor geçicileri takacak. o zaman sızlama falan filan oluyomu ve diş ölçüsü falan alınırken kolaymı
yok cnm geciciler işte dişlerdeki hassasiyeti engellemek için takarlar genelde yok hiç hissetmiyebilirsin diş ölçüsü alınırkende kalıbın içi hamur gibi bişey olduğu için soğuk oluyor sadece anlık hafif sızlama olur okadar ama bunu hiç dert etme bile saniyelik hafif sızı sadece dişlerinin kalıbının alınması çok kolay bişey bence gönül rahatlığıyla git çünkü yaptıracağın işlemler çok basit ve pekte acıyor denmez. geçmiş olsun şimdiden canım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?