- 27 Mayıs 2013
- 4.845
- 8.817
-
- Konu Sahibi bogurtlenkusu
Fare nedir ayol
Benim bıdık yav, kardeşim.Fare ?
Bisiklete binmek istemiyor pek, kontrol edemediği için. Frenleri falan sıkmayı unutabiliyor. Zaten çok yavaş hareket ettiği için istese de hızlanmaz, dizlik, kask felan da takarsa bence çok riskli olmaz dediydim ama?Paten biraz değil baya tehlikeli. 3 tekerlekli bisikletlerden alsaniz?
Fare nedir ayol
Fare ?
Bisiklet sürebiliyor mu abla pedali çevirmeye gücü var mı yani,varsa eğer bisiklet daha iyi olur bence,eğer çeviremiyorsa da yine alın öğrenir en azından
Benim kardeşim pedalı çeviremiyor mesela bisiklet sürdürmeye çalışıyoruz
Benim bıdık yav, kardeşim.
Bisiklete binmek istemiyor pek, kontrol edemediği için. Frenleri falan sıkmayı unutabiliyor. Zaten çok yavaş hareket ettiği için istese de hızlanmaz, dizlik, kask felan da takarsa bence çok riskli olmaz dediydim ama?
Kaç yaşında? Şöyle bi mekanizma yaptirabilirsinizBisikleti baya denedik, ama işte yavaş hareket ettiğinden pedalları çok yavaş çeviriyor. Bi de az bişey hızlansa, fren diye bişey oldugunu unutabiliyor, aynı anda hem kol hem bacak çalıştırmayı unutuyor yani galiba. O koca aletle arabalara toslarsa veya önünden çocuk geçerse de duramazsa falan daha kötü oluyor sanki.
Merhaba, evet, fakat bisikletlerle ilgili bir fren sıkmayı unutma durumu olduğundan sıkıntı yaşıyoruz kontrol konusunda.Heves kaçırmak gibi olmasın ama paten cidden zor ve denge gerektiren birşey. Küçükken bayağı heves ettiğim halde bir türlü beceremedim ben. Bir de yetişkin patenleri 4 tekerlekli oluyor hep. Bisiklet daha kolay bence. Bursadaydınız diye hatırlıyorum karıştırmıyorsam. Soğanlı'da iki kişilik, üç tekerlekli, ya da arkası koltuklu taksi bisikletler var. Yarım saati 5 tlliğine filan kiralanıyor. O tarz bir aktivite daha zevkli olabilir belki ikiniz içinde. Çok düşme kalkma, öğrenmek için pratik yapma durumu olmaz. Hem orada 3 tekerlekli bisiklet kullanan çok fazla yetişkin olduğundan daha rahat hissedebilir kendini.
Bir de aslında dışarı çıkma hevesini arttıracak, sosyalleşmesini sağlayacak en güzel şey bir evcil hayvan olur.
Yüzmeye de götürün bence. Belediyenin çok güzel çalışmaları var. Rapor aliyorsunuz ücretsiz yüzme kurslari veriyorlar. Isöm ilgileniyor. Orada daha sosyal olur,kendisi gibi özel arkadaşları da olur. hem bedenen hemde ruhen yüzmek ona iyi gelecektirMerhaba, evet, fakat bisikletlerle ilgili bir fren sıkmayı unutma durumu olduğundan sıkıntı yaşıyoruz kontrol konusunda.
Pateni, başka çocuklarda gördü ve özendi. Ben çocukluğumda kısa bir dönem kaymıştım patenle, ama çok uyduruk bieydi, ayaklarımızı yara yaptıgından fazla sürememiştik.
Evcil hayvan konusunda yerden göğe kadar haklısınız, ancak apartman ortamında kuştan öteye geçemiyoruz, kediyi de anne istemiyor olunca.