- 5 Şubat 2008
- 10.690
- 880
- 43
-
- Konu Sahibi bogurtlenkusu
İşte önceki konuda anlatmışsın bunda değil.. :)Tüm kk'nın beni takip ettiğini sanmıyorum, zira o nedenlen önceki konumda faremin durumundan bahsetmiştim ifadesini özellikle ekledim konuyu açarken :)
Bu, tekerlekli spor ayakkabsı dedikleri sanırım di mi? Bunlara bi bakmak lazım, kullanım açısınan patenden ne farkları olduğuna yani.oğlumada buna benzer bir şey aldık ama benimki henüz çok küçük koordinasyon becerisi yetmedi kullanmaya. kardeşinizin denge konusunda sıkıntısı yok sanırım o kullanabilir belki.
Tam tersini belirtenler de oldu, fakat tecrübenizin fazla oldugunu belirttiğinizden sizi referans alacağım. Dört tekerli it is. Teşekkürler!Patene başlamak için ilk olarak 2li ön 2li arka olanları tercih etmek gerekir.
Daha sonra tek sıraya geçmek daha kolay olur.
Hatta 2li yi hallettikten sonra, arada buz pateni kaymaya gidebilirseniz, kardeşiniz ve siz inanılmaz güzel dakikalar geçirebilirsiniz.
Tabi yaralanmalardan korunmak adına mutlaka kask kolluk ve dizlik korumaları da almayı ihmal etmeyin.
Çocukluğumu bütün paten çeşitlerini kayarak geçirdim, şuan isimleri neydi, iyi markalar hangisiydi inanın hatırlayamıyorum.
Yaşlandığımı anlamak kötü oldu.
Neresindesin gız? ehe :)Bortlenim konu dısı olucak ama bir konu açmıştın Bursa da doktor diye. Bursa damisin eğer öyleyse o bidik i alıp bana gelin seve seve misafir ederim sizi.
Bu, tekerlekli spor ayakkabsı dedikleri sanırım di mi? Bunlara bi bakmak lazım, kullanım
açısınan patenden ne farkları olduğuna
yani
Tam tersini belirtenler de oldu, fakat tecrübenizin fazla oldugunu
belirttiğinizden sizi referans alacağım.
Dört tekerli it is. Teşekkürler!
Neresindesin gız? ehe :)
Hı hı, işte her konu açılırken, önceki konuların özeti geçilseydi forum çok kirli ve okunaksız hale gelirdi, dolayısıyla konu sahiplerinin önceki konularına gidip bakma şansımız her daim mevcut, özellikle belirtildiyse felan hele. Onçün ilk tepkinizin hala fazla olduğunu düşünüyorum. :)İşte önceki konuda anlatmışsın bunda değil.. :)
Daha önce beni bilenler bilir diye konu açanlara eminim sizde sinir oluyorsunuzdur..neyssse :) yorum yapayım bari.hareketlerini kontrol edemeyen bir çocuksa paten tehlikeli olur.arkada 2 büyük öndede bir büyük tekerlekli bisiklet daha güvenli..ben yazlıkta kullanıyorum.anlamışsınızdır neden bahsettiğimi .çocuklar için sonradan çıkartılan küçük arka iki tekerlekten bahsetmiyorum.H hı, her konu açılırken, önceki konuların özeti geçilseydi forum çok kirli ve okunaksız hale gelirdi, dolayısıyla konu sahiplerinin önceki konularına gidip bakma şansımız her daim mevcut, özellikle belirtildiyse felan hele. Onçün ilk tepkinizin hala fazla olduğunu düşünüyorum. Neys' :)
Peykii, o bisikletlerde dönüşlerde denge sorunu oluyor dediler ama, doğru mu?Daha önce beni bilenler bilir diye konu açanlara eminim sizde sinir oluyorsunuzdur..neyssse :) yorum yapayım bari.hareketlerini kontrol edemeyen bir çocuksa paten tehlikeli olur.arkada 2 büyük öndede bir büyük tekerlekli bisiklet daha güvenli..ben yazlıkta kullanıyorum.anlamışsınızdır neden bahsettiğimi .çocuklar için sonradan çıkartılan küçük arka iki tekerlekten bahsetmiyorum.
İyice öğrenilir,çok pratik yapılırsa sorun olmaz.zaten çok hızlı giden bişey değil.2 tekerlek kadar uçmuyır.Peykii, o bisikletlerde dönüşlerde denge sorunu oluyor dediler ama, doğru mu?