Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ALLAH Resûlü sallALLAHu aleyhi ve sellem buyurdu:
"idrardan sakının! Kabirde kulun ilk hesaba çekileceği şey odur."
Ebû Ümâme radıyALLAHu anh. Taberânî.
71/379- Ebû Hüreyre'den (Radıyallahü anh):[9]
Hz. Peygamber (SaUallahu aleyhi w selimi dedi ki:
"Kabir azabının çoğu, (üzerine) idrar sıçramasına (dikkat etmemek*ten) kaynaklanır."[10]
"Hiç biriniz banyo yaptığı yere işemesin, çünkü kuruntu genellikle bundan kaynaklanır."
bilgin için ben çok teşekkür ederim şahsım adına..benu bu konuyu okudugumda tek dusundugum seyy dını yonuydu .. cunkı ıgrenıp ıgrenemek kısıye ozeldır. sızınde yazdıgınız gıbı kabir azabı var bılıyorumm .. kendı bılgımle kalmadım ve tv lerden tanıyacagınız ve yorumlarını kuranı kerıme gore yapan ve esımınde cok cok samımı oldugu ilahıyatcı buyugumuze sordum ve hıc bır sakıncası yokk surule bılır dedıı ha ben surermıyım aslaa ama denemek ısteyıpte dını yonunu merak eden arkadaslar ıcın sordum ve burda paylastıma.s.
İşte o mucizevi sıvının özelliklerinden birkaçı:
*Taze idrarla birkaç kez gargara yapmak boğaz ağrılarına birebir geliyor...
*En azgın sivilceler bile on günden fazla direnemiyor kendi çişinize!
*İdrarla ovulan artroz hafifliyor...
*Günde birkac tamponla kılıç yarası bile iyilesiyor...
*Pencere camlarını, hicbir temizlik maddesi çiş kadar parlatmıyor!
*On gün dinlendirilmiş idrar, en iddialı şampuandan daha iyi yumuşatıyor saçları.
*İdrarla sulanmış salatalıklar daha çabuk büyüyor... vs. vs.
Çişle ilgili inanılmaz daha nice iddialar var...
benu bu konuyu okudugumda tek dusundugum seyy dını yonuydu .. cunkı ıgrenıp ıgrenemek kısıye ozeldır. sızınde yazdıgınız gıbı kabir azabı var bılıyorumm .. kendı bılgımle kalmadım ve tv lerden tanıyacagınız ve yorumlarını kuranı kerıme gore yapan ve esımınde cok cok samımı oldugu ilahıyatcı buyugumuze sordum ve hıc bır sakıncası yokk surule bılır dedıı ha ben surermıyım aslaa ama denemek ısteyıpte dını yonunu merak eden arkadaslar ıcın sordum ve burda paylastıma.s.
hay allah güldüren mucize gargara:) Arkadaşlar çok zorda olsa yarından itibaren yüzümdeki çillere ve sırtımdaki güneş lekelerine sürmeye başlamak istiyorum.Birde çok merak ettim sarışın olmak istiyorumda.Saçıma idrarımı sürsem güneşte beklesem balkonda :) sarışın yaparmı sizce
benu bu konuyu okudugumda tek dusundugum seyy dını yonuydu .. cunkı ıgrenıp ıgrenemek kısıye ozeldır. sızınde yazdıgınız gıbı kabir azabı var bılıyorumm .. kendı bılgımle kalmadım ve tv lerden tanıyacagınız ve yorumlarını kuranı kerıme gore yapan ve esımınde cok cok samımı oldugu ilahıyatcı buyugumuze sordum ve hıc bır sakıncası yokk surule bılır dedıı ha ben surermıyım aslaa ama denemek ısteyıpte dını yonunu merak eden arkadaslar ıcın sordum ve burda paylastıma.s.
evet çok iğrennççç hemde çok gargara yapmakmış yerleri silmekmiş
camları parlatmakmış birde kakanızla temizleyin daha hijyenik olur
ayol temizlikse konu çişle cam silmek parlatmak hangi mantığa sığar
içinize nasıl siner gidin allah aşkına ya aklınız peynir ekmeklemi yediniz