Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
arkadaşlar sabırla 20 gündür yapıyorum.annemler falan noldu cildin tüm çil doldu oynama yüzünle diyolar. anlıcanız sıfır değişim..oysa yüzde yüz geçer sanmıştım
Ya bnde bunu yapıcaktm dun annem kabir azabıdır ddi ama inanmadım once snr nette araştırırken bunu buldm :1shok:
Üzerinize idrar sıçratmanız günahların ve mezarda çekeceğiniz cezaların büyük olmasının en büyük nedeni
birgün peygamber efendimiz ve birkaç köylü bir mezarlığın yanından geçiyormuş ve bir kadının mezarından inleme sesleri geliyormuş [o mezardaki kabın beş vakit namazında niyazında olan yardımsever,sevgili,saygılı,ho şgörülü ve köyün en günahsız insanıymış] köylüler peygamber efendimize sormuşlar bu kadın bu kadar iyi ve günahsızdı neden mezarından inlemeler geliyor demişler peygamber efendimiz de bu kadın tuvalette üzerine idrarını sıçratıyordu ve bu çok büyük ve cezası çok büyük olan bir günahtır bu yüzden kabir azabı çekiyor demiş.
ayrıca bu kabir azaplarının yanı sıra üzerine idrar sıçratanların yanlarına üç harfliler(cinler) geliyormuş.
BU YÜZDEN ÜZERİNİZE İDRAR SIÇRATMAMAYA DİKKAT EDİN.
cehaletinde bu kadarına pes hani bitki mitki olsa anlayacamda cahillik işte yazık günümüzde hala böyle tipler ne yazık ki var