• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Biraz huzur olsa

Benim yalanlarimi yakaladigi icin boyle olmus.Sigarayi birakcam diyip 2 kez yalanimi yakaladi icerken ve vakit gecirmek istedigim icin tartismam onu sogutmus.Cildirmis gibiydim inanin hem sigarayi birak hem evlilige adapte yeni evli ciflerde adamin ustune bu kadar yurunur mu dedi.Ben diyorum benimde hatalarim var ama onunda daha bi cok var ama ustune koyuyo ve beni hatali gormeye devam ediyo
Bütün bunların sebebi bu tarz davranışlar olmamalı tepki veriyorsa sigara iciyorsun diye tepki versin
Ev neden pis temizlik yapmasını bilmiyorsun diye değil

Ben de bilmiyorum temizlik nasıl yapılır getir temizlik malzemelerini hadi sen yap ben bakayım de biliyormuş ya

Kaynanam yok deme uzakta deme kaynanan burnunun dibinde her şeye karışıyor...
Kaynanam yine anlayisli oda temizlikle geciyo zaten vaktinin cogunu

Lütfen çocuk olurda değişir,düzelir gibi hatalara girmeyin. Ne olur kimseyi de memnun etmeyin. Biraz göz ardı edin onu. Sevmiyorsan ben buyum arkadaş işine gelmiyorsa sen bilirsin. Bu neya ben bunun için mi evlendim diyin. Rabbim sabırlar versin inşallah
Cocuk ikimizde istemiyoruz insallah sagolun

Kendide bazen bazi seylerde yardim ediyo ama bu sekilde baski yaptigi icin benimde icimden gelmiyo.
Yardımdan bahsetmiyorum, bir insanın bir şeyi eleştirebilmesi ve beğenmeyecek seviyede laf söylemesi için, elini sallasa yapabilmesi lazım.
Kendi layığıyla yapamıyorsa ya beğendiğine gidecek ya da çenesini kesip oturacak.

Bende kendimi oyle hissediyorum.Ama evlilige alisamadin sen diyo.

Ben de ev hanımiyim illa ki evin içinde işlerimiz oluyor kendimize ayırdığımız zamanlarımız da.
Ama bir erkek karısının dinlenmesini cekemiyorsa işte ben orda sinirlerime hakim olamıyorum.

Farklı kültürle alakası yok, eşiniz yontulmamış varlık.

Konu temizlik değil size değer vermiyor kendisi, zorla talep edilip alınacak birşey de değil bu.

Ömür boyu esinizin kurallarına göre yaşamayı mi düşünüyorsunuz, yaşamak denirse tabi buna.
Sen bana ilgi olmazsa soyle boyle diyosun ya iki gunde bir farkli konuya takiliyosun ya diyo.Benim takildigim konular beraber film izlemek yanima uzanmasini istemek ortak biseyler yapmak kaba bi dil kullandiginda uyarmak. Ufak bi romantizm beklemek.ne bileyim ya

Yardımdan bahsetmiyorum, bir insanın bir şeyi eleştirebilmesi ve beğenmeyecek seviyede laf söylemesi için, elini sallasa yapabilmesi lazım.
Kendi layığıyla yapamıyorsa ya beğendiğine gidecek ya da çenesini kesip oturacak.
Ona gore o benden cok daha iyi yapiyo herseyi

Ben de ev hanımiyim illa ki evin içinde işlerimiz oluyor kendimize ayırdığımız zamanlarımız da.
Ama bir erkek karısının dinlenmesini cekemiyorsa işte ben orda sinirlerime hakim olamıyorum.
2 gunde 1 halilari kaldirip temizliyo musunuz Allah askina sizde ev hanimisiniz

Allah'ım yarabbim ben ne okudum ?! Ne biçim insan bu ! Nerden bulduysanız geri bırakın ve bu herif bozuntusunu istemiyorum diyin.

Cocuktan önce yaklasık 6 yıl haftada 1 hadi 2 süpürge acardım.
Calısıyordm aksama kadr evde yokuz?Hergün niye süpüreyim yahu.
Hic de pasaklısın sen diyen olmadı🙆🏻‍♀️
Esim böyle bisey dese git daha titizini bul derim yani prdonda.
Psikolojik siddet var daha ne olsın??İlla fiziksel olunca mı suc siddet💆🏻‍♀️
Bu psikolojik siddet dimi. Yani inanin onu hakli cikarmaya kafamda o kadar alismisim ki sanki ustune mi fazla gidiyorum ben de mi hata ben mi cok fevriyim diyorum bazen fevride olabiliyorum cunku ben rahat yasamaya alistim ustumde bi baski olmasi elim ayagimi karistiriyo

2 gunde 1 halilari kaldirip temizliyo musunuz Allah askina sizde ev hanimisiniz
3 çocuklu biri olarak ne diyeceğimi bilemedim şimdi firsat buldukça tabiri doğru olur sanırım.
Çocuk yokken evim hic kirlenmezmis onu farkediyorum şimdi.
3 gün supurmedigim olurdu evime gelen tertemiz evin var derdi.
Simdi günde 3 defa da supursem geri kirleniyor hic temiz değil artık.
Bu adam sizi şimdi beğenmiyorsa Çocuk olunca hic düşünemiyorum.

Bir yuva kolay mı kuruluyor arkadaşım, ilk sıkıntıda kadın hemen çekip giderse evli çift kalmaz dünyada. Sizin gibiler hep böyle boşan da boşan. Kolaysa sen boşan(!)
Yazma tarzın değişmiş ama beğenmedimler devam ediyor😂

Konu sahibi size gelince mutsuz yıllarınızı heba edeceğinize ayrılma konusunu bir düşünün isterseniz. Olmayınca, bir de üstüne çocuk yapınca daha da iyi olmuyor sonuçta.

Bütün bunların sebebi bu tarz davranışlar olmamalı tepki veriyorsa sigara iciyorsun diye tepki versin
Ev neden pis temizlik yapmasını bilmiyorsun diye değil
Yalan soyledigim donem tepki verdi ve ben ilgi gormedigim icin artik bagris cagris kavga ettigim icin bana evliligin temelini olusturcakken yiktin dedi

Bu psikolojik siddet dimi. Yani inanin onu hakli cikarmaya kafamda o kadar alismisim ki sanki ustune mi fazla gidiyorum ben de mi hata ben mi cok fevriyim diyorum bazen fevride olabiliyorum cunku ben rahat yasamaya alistim ustumde bi baski olmasi elim ayagimi karistiriyo
Uzman degilim ama bi yerde korku varsa,yanlıs yaparım laf isitirim korkusu bence o siddettir.
Konunun uzmanları daha iyi acıklar.
İnsan bi yerden sonra kendini suclamaya baslıyor,sizi anlıyırm.
Kapı orda demeyi ogrenmemiz lazım.
Yoksa tepeden inmiyor bu tipler.

Şiddet illa fiziksel olmaz.Eşiniz size psikolojik şiddet uyguluyor.İstekleri de saçma.Daha yeni evlisiniz bir de.Beğenmiyorsa kendi yapsın.

Sanırım evlilik için acele ettiniz .Birbirinizi tanıyamadınız .Kültürel fark ilişkinin en başında bile belli eder kendini .Severek evlenmiş gibi de görünmüyorsunuz .Aile baskısıylamı evlendiniz .Ailesine karısından soğuduğunu söyleyen adamdan size koca olmaz .Çocuk bari yapmayın .Çalışmanıza izin vermiyor .Bir şeyler satmanıza izin vermiyor .Kuralları var Peki sizin isteklerinize gelince siz dış kapının mandalımı oluyorsunuz ?Cicim ayları diye adlandırılan sürede sizin evliliğinizin cılkı çıkmış .Kadını bir birey olarak görmeyen bencil bir adam var karşınızda .Eğitim durumunuz nedir ?Bari dışardan okuyun bu adamdan size koca olmaz .
Lisans ama her yerde calisabilcek bi bolumum yok hani hemsire doktor avukat tarzi.Sekreterlik ne bileyim hastane tarzi yerlere basvuru yapabilirim.Simdi biz isten dogudayiz ve batiya gectigimizde de evi yerlesmek alismak flan 1 sene calistirmam tarzi konustu sonrasinda da zaten cocuk olur dedi.Hani calismasamda evde yaptigim temizlik bilmezlik mi onu anlaamiyorum

Back