Çok biliyorsa kendi yapsaymış. Kendine eş mi almış evine hizmetçi mi?Daha 9 aylik evliyim ve esimle anlasamiyoruz.Farkli kulturler de devreye giriyo.Evlendigimizde ben biraz fazla ilgi bekledim cunku farkli bi ile gittik.Isimden ayrilmistim.Arkadasim yoktu bi hobim vs hic biseyim kalmamisti.Sigarayi birakicam dedim ama iki kez beni icerken yakaladi ve bu kadini istemiyorum dedi ailesine.Ben ona yalan soyledigim icin.Uzaklastim sogudum dedi ve yakinlastirmak icin cok ugrastim.Temizlik dueumumu bile begenmiyo.Bana senden kadin olmaz sen temizlik bilmiyosun diyo.Ama sorunlarda onunda olan hatalatini o kadar kabul etmiyo ki anksiyetem basladi.Ben diyorum hatalarimi kabul ediyorum ama sende bi kadini bu kadar ilgisiz birakma.Temizlik konusuda 2 gunde 1 yikadigim banyoya bile yikamadin diyo.Calismami pek istemiyo ve evden de bisey satmami istemiyo farmasi tarzi.Kurallari oldugunu soyledi.ben ilgisizlikten artik fittieip karsina gecip neden boyle yapiyosun diye bile kac kez bagirdim benim hatam bu cumku katsilikli oturup konusamiyoruz.Allah askina ev hanimlari 2 gunde bir halilari kaldirip evi supurmedigim icin en pis miyim ya.Bizim cocugumuz yok ki.2 gunde bir evi makinelesem haftada bir halilari kaldirsam ona bile temizlik bipmez der.hele onu hic kabul etmez.Evimde diken ustundeyim.Birazda isin icinde hakaretler var dovuyomuyum sana kufur mu ediyorum kafasinda.
Lütfen çocuk olurda değişir,düzelir gibi hatalara girmeyin. Ne olur kimseyi de memnun etmeyin. Biraz göz ardı edin onu. Sevmiyorsan ben buyum arkadaş işine gelmiyorsa sen bilirsin. Bu neya ben bunun için mi evlendim diyin. Rabbim sabırlar versin inşallahDaha 9 aylik evliyim ve esimle anlasamiyoruz.Farkli kulturler de devreye giriyo.Evlendigimizde ben biraz fazla ilgi bekledim cunku farkli bi ile gittik.Isimden ayrilmistim.Arkadasim yoktu bi hobim vs hic biseyim kalmamisti.Sigarayi birakicam dedim ama iki kez beni icerken yakaladi ve bu kadini istemiyorum dedi ailesine.Ben ona yalan soyledigim icin.Uzaklastim sogudum dedi ve yakinlastirmak icin cok ugrastim.Temizlik dueumumu bile begenmiyo.Bana senden kadin olmaz sen temizlik bilmiyosun diyo.Ama sorunlarda onunda olan hatalatini o kadar kabul etmiyo ki anksiyetem basladi.Ben diyorum hatalarimi kabul ediyorum ama sende bi kadini bu kadar ilgisiz birakma.Temizlik konusuda 2 gunde 1 yikadigim banyoya bile yikamadin diyo.Calismami pek istemiyo ve evden de bisey satmami istemiyo farmasi tarzi.Kurallari oldugunu soyledi.ben ilgisizlikten artik fittieip karsina gecip neden boyle yapiyosun diye bile kac kez bagirdim benim hatam bu cumku katsilikli oturup konusamiyoruz.Allah askina ev hanimlari 2 gunde bir halilari kaldirip evi supurmedigim icin en pis miyim ya.Bizim cocugumuz yok ki.2 gunde bir evi makinelesem haftada bir halilari kaldirsam ona bile temizlik bipmez der.hele onu hic kabul etmez.Evimde diken ustundeyim.Birazda isin icinde hakaretler var dovuyomuyum sana kufur mu ediyorum kafasinda.
Bir yuva kolay mı kuruluyor arkadaşım, ilk sıkıntıda kadın hemen çekip giderse evli çift kalmaz dünyada. Sizin gibiler hep böyle boşan da boşan. Kolaysa sen boşan(!)Eee hala boşanmak istemiyor musunuz?
Cocuktan önce yaklasık 6 yıl haftada 1 hadi 2 süpürge acardım.Daha 9 aylik evliyim ve esimle anlasamiyoruz.Farkli kulturler de devreye giriyo.Evlendigimizde ben biraz fazla ilgi bekledim cunku farkli bi ile gittik.Isimden ayrilmistim.Arkadasim yoktu bi hobim vs hic biseyim kalmamisti.Sigarayi birakicam dedim ama iki kez beni icerken yakaladi ve bu kadini istemiyorum dedi ailesine.Ben ona yalan soyledigim icin.Uzaklastim sogudum dedi ve yakinlastirmak icin cok ugrastim.Temizlik dueumumu bile begenmiyo.Bana senden kadin olmaz sen temizlik bilmiyosun diyo.Ama sorunlarda onunda olan hatalatini o kadar kabul etmiyo ki anksiyetem basladi.Ben diyorum hatalarimi kabul ediyorum ama sende bi kadini bu kadar ilgisiz birakma.Temizlik konusuda 2 gunde 1 yikadigim banyoya bile yikamadin diyo.Calismami pek istemiyo ve evden de bisey satmami istemiyo farmasi tarzi.Kurallari oldugunu soyledi.ben ilgisizlikten artik fittieip karsina gecip neden boyle yapiyosun diye bile kac kez bagirdim benim hatam bu cumku katsilikli oturup konusamiyoruz.Allah askina ev hanimlari 2 gunde bir halilari kaldirip evi supurmedigim icin en pis miyim ya.Bizim cocugumuz yok ki.2 gunde bir evi makinelesem haftada bir halilari kaldirsam ona bile temizlik bipmez der.hele onu hic kabul etmez.Evimde diken ustundeyim.Birazda isin icinde hakaretler var dovuyomuyum sana kufur mu ediyorum kafasinda.
Benim yalanlarimi yakaladigi icin boyle olmus.Sigarayi birakcam diyip 2 kez yalanimi yakaladi icerken ve vakit gecirmek istedigim icin tartismam onu sogutmus.Cildirmis gibiydim inanin hem sigarayi birak hem evlilige adapte yeni evli ciflerde adamin ustune bu kadar yurunur mu dedi.Ben diyorum benimde hatalarim var ama onunda daha bi cok var ama ustune koyuyo ve beni hatali gormeye devam ediyoYarim kalmış derdin
9 aylık evlilik böyleyse daha bu böyle nasıl devam.edicek
9 aylık evlisiniz ama sizin ki evlilik değil
Sanırım evlilik için acele ettiniz .Birbirinizi tanıyamadınız .Kültürel fark ilişkinin en başında bile belli eder kendini .Severek evlenmiş gibi de görünmüyorsunuz .Aile baskısıylamı evlendiniz .Ailesine karısından soğuduğunu söyleyen adamdan size koca olmaz .Çocuk bari yapmayın .Çalışmanıza izin vermiyor .Bir şeyler satmanıza izin vermiyor .Kuralları var Peki sizin isteklerinize gelince siz dış kapının mandalımı oluyorsunuz ?Cicim ayları diye adlandırılan sürede sizin evliliğinizin cılkı çıkmış .Kadını bir birey olarak görmeyen bencil bir adam var karşınızda .Eğitim durumunuz nedir ?Bari dışardan okuyun bu adamdan size koca olmaz .Daha 9 aylik evliyim ve esimle anlasamiyoruz.Farkli kulturler de devreye giriyo.Evlendigimizde ben biraz fazla ilgi bekledim cunku farkli bi ile gittik.Isimden ayrilmistim.Arkadasim yoktu bi hobim vs hic biseyim kalmamisti.Sigarayi birakicam dedim ama iki kez beni icerken yakaladi ve bu kadini istemiyorum dedi ailesine.Ben ona yalan soyledigim icin.Uzaklastim sogudum dedi ve yakinlastirmak icin cok ugrastim.Temizlik dueumumu bile begenmiyo.Bana senden kadin olmaz sen temizlik bilmiyosun diyo.Ama sorunlarda onunda olan hatalatini o kadar kabul etmiyo ki anksiyetem basladi.Ben diyorum hatalarimi kabul ediyorum ama sende bi kadini bu kadar ilgisiz birakma.Temizlik konusuda 2 gunde 1 yikadigim banyoya bile yikamadin diyo.Calismami pek istemiyo ve evden de bisey satmami istemiyo farmasi tarzi.Kurallari oldugunu soyledi.ben ilgisizlikten artik fittieip karsina gecip neden boyle yapiyosun diye bile kac kez bagirdim benim hatam bu cumku katsilikli oturup konusamiyoruz.Allah askina ev hanimlari 2 gunde bir halilari kaldirip evi supurmedigim icin en pis miyim ya.Bizim cocugumuz yok ki.2 gunde bir evi makinelesem haftada bir halilari kaldirsam ona bile temizlik bipmez der.hele onu hic kabul etmez.Evimde diken ustundeyim.Birazda isin icinde hakaretler var dovuyomuyum sana kufur mu ediyorum kafasinda.
Bende kendimi oyle hissediyorum.Ama evlilige alisamadin sen diyo.Sorar mısınız size aylık ne kadar maaş verecekmiş beyefendi dinlenmeden bir hizmetçi çalıştırmak istiyor ya hani?
Düşünemedim doğru. Koca da yağmıyo sonuçta gökten. Ben de hayatı the weather girls klibi sanadurayım hala.Bir yuva kolay mı kuruluyor arkadaşım, ilk sıkıntıda kadın hemen çekip giderse evli çift kalmaz dünyada. Sizin gibiler hep böyle boşan da boşan. Kolaysa sen boşan(!)
Kendide bazen bazi seylerde yardim ediyo ama bu sekilde baski yaptigi icin benimde icimden gelmiyo.Nasıl yapılırmış temizlik, öğretse ve gösterse ya size, var mı o totiş?
Neyse, çocuk düşünmeyin uzun bir süre...
Bilmiyorum ben mi abartiyorum acaba diye yazdim zaten aslindaBırakıp gitmek için ne bekliyorsunuz size yaptığı zaten bir tür şiddet
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?