- 26 Kasım 2015
- 1.005
- 802
- 123
Daha 5 aylik evliyim ve esimle anlasamiyoruz.Farkli kulturler de devreye giriyo.Evlendigimizde ben biraz fazla ilgi bekledim cunku farkli bi ile gittik.Isimden ayrilmistim.Arkadasim yoktu bi hobim vs hic biseyim kalmamisti.Sigarayi birakicam dedim ama iki kez beni icerken yakaladi ve bu kadini istemiyorum dedi ailesine.Ben ona yalan soyledigim icin.Uzaklastim sogudum dedi ve yakinlastirmak icin cok ugrastim.Temizlik dueumumu bile begenmiyo.Bana senden kadin olmaz sen temizlik bilmiyosun diyo.Ama sorunlarda onunda olan hatalatini o kadar kabul etmiyo ki anksiyetem basladi.Ben diyorum hatalarimi kabul ediyorum ama sende bi kadini bu kadar ilgisiz birakma.Temizlik konusuda 2 gunde 1 yikadigim banyoya bile yikamadin diyo.Calismami pek istemiyo ve evden de bisey satmami istemiyo farmasi tarzi.Kurallari oldugunu soyledi.ben ilgisizlikten artik fittieip karsina gecip neden boyle yapiyosun diye bile kac kez bagirdim benim hatam bu cumku katsilikli oturup konusamiyoruz.Allah askina ev hanimlari 2 gunde bir halilari kaldirip evi supurmedigim icin en pis miyim ya.Bizim cocugumuz yok ki.2 gunde bir evi makineleyim halilari kaldirarak istiyo.Birazda isin icinde igneleyici cumleler var.Bilmiyorum hep hakli gordugum icin onu kendimi haksiz gormeye basladim cunku kendini cok guzel savunuyo.Benim hatam sigara icmek ve yalan soylemek ve bagris cagris kavga etmek cunku sakince oturup cozum yolunu bulma bulunmuyo benim isteklerimi gormuyo
Son düzenleme: