• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Biraz huzur olsa

Anksiy

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
26 Kasım 2015
1.005
802
123
Daha 5 aylik evliyim ve esimle anlasamiyoruz.Farkli kulturler de devreye giriyo.Evlendigimizde ben biraz fazla ilgi bekledim cunku farkli bi ile gittik.Isimden ayrilmistim.Arkadasim yoktu bi hobim vs hic biseyim kalmamisti.Sigarayi birakicam dedim ama iki kez beni icerken yakaladi ve bu kadini istemiyorum dedi ailesine.Ben ona yalan soyledigim icin.Uzaklastim sogudum dedi ve yakinlastirmak icin cok ugrastim.Temizlik dueumumu bile begenmiyo.Bana senden kadin olmaz sen temizlik bilmiyosun diyo.Ama sorunlarda onunda olan hatalatini o kadar kabul etmiyo ki anksiyetem basladi.Ben diyorum hatalarimi kabul ediyorum ama sende bi kadini bu kadar ilgisiz birakma.Temizlik konusuda 2 gunde 1 yikadigim banyoya bile yikamadin diyo.Calismami pek istemiyo ve evden de bisey satmami istemiyo farmasi tarzi.Kurallari oldugunu soyledi.ben ilgisizlikten artik fittieip karsina gecip neden boyle yapiyosun diye bile kac kez bagirdim benim hatam bu cumku katsilikli oturup konusamiyoruz.Allah askina ev hanimlari 2 gunde bir halilari kaldirip evi supurmedigim icin en pis miyim ya.Bizim cocugumuz yok ki.2 gunde bir evi makineleyim halilari kaldirarak istiyo.Birazda isin icinde igneleyici cumleler var.Bilmiyorum hep hakli gordugum icin onu kendimi haksiz gormeye basladim cunku kendini cok guzel savunuyo.Benim hatam sigara icmek ve yalan soylemek ve bagris cagris kavga etmek cunku sakince oturup cozum yolunu bulma bulunmuyo benim isteklerimi gormuyo

Son düzenleme:
Yarim kalmış derdin

9 aylık evlilik böyleyse daha bu böyle nasıl devam.edicek
9 aylık evlisiniz ama sizin ki evlilik değil

Daha 9 aylik evliyim ve esimle anlasamiyoruz.Farkli kulturler de devreye giriyo.Evlendigimizde ben biraz fazla ilgi bekledim cunku farkli bi ile gittik.Isimden ayrilmistim.Arkadasim yoktu bi hobim vs hic biseyim kalmamisti.Sigarayi birakicam dedim ama iki kez beni icerken yakaladi ve bu kadini istemiyorum dedi ailesine.Ben ona yalan soyledigim icin.Uzaklastim sogudum dedi ve yakinlastirmak icin cok ugrastim.Temizlik dueumumu bile begenmiyo.Bana senden kadin olmaz sen temizlik bilmiyosun diyo.Ama sorunlarda onunda olan hatalatini o kadar kabul etmiyo ki anksiyetem basladi.Ben diyorum hatalarimi kabul ediyorum ama sende bi kadini bu kadar ilgisiz birakma.Temizlik konusuda 2 gunde 1 yikadigim banyoya bile yikamadin diyo.Calismami pek istemiyo ve evden de bisey satmami istemiyo farmasi tarzi.Kurallari oldugunu soyledi.ben ilgisizlikten artik fittieip karsina gecip neden boyle yapiyosun diye bile kac kez bagirdim benim hatam bu cumku katsilikli oturup konusamiyoruz.Allah askina ev hanimlari 2 gunde bir halilari kaldirip evi supurmedigim icin en pis miyim ya.Bizim cocugumuz yok ki.2 gunde bir evi makinelesem haftada bir halilari kaldirsam ona bile temizlik bipmez der.hele onu hic kabul etmez.Evimde diken ustundeyim.Birazda isin icinde hakaretler var dovuyomuyum sana kufur mu ediyorum kafasinda.
Çok biliyorsa kendi yapsaymış. Kendine eş mi almış evine hizmetçi mi?

Hadi herif antika, siz niye bu muameleye katlanıyorsunuz? Evlilik böyle bir şey değil ki.

Ben de bilmiyorum temizlik nasıl yapılır getir temizlik malzemelerini hadi sen yap ben bakayım de biliyormuş ya

Kaynanam yok deme uzakta deme kaynanan burnunun dibinde her şeye karışıyor...

Daha 9 aylik evliyim ve esimle anlasamiyoruz.Farkli kulturler de devreye giriyo.Evlendigimizde ben biraz fazla ilgi bekledim cunku farkli bi ile gittik.Isimden ayrilmistim.Arkadasim yoktu bi hobim vs hic biseyim kalmamisti.Sigarayi birakicam dedim ama iki kez beni icerken yakaladi ve bu kadini istemiyorum dedi ailesine.Ben ona yalan soyledigim icin.Uzaklastim sogudum dedi ve yakinlastirmak icin cok ugrastim.Temizlik dueumumu bile begenmiyo.Bana senden kadin olmaz sen temizlik bilmiyosun diyo.Ama sorunlarda onunda olan hatalatini o kadar kabul etmiyo ki anksiyetem basladi.Ben diyorum hatalarimi kabul ediyorum ama sende bi kadini bu kadar ilgisiz birakma.Temizlik konusuda 2 gunde 1 yikadigim banyoya bile yikamadin diyo.Calismami pek istemiyo ve evden de bisey satmami istemiyo farmasi tarzi.Kurallari oldugunu soyledi.ben ilgisizlikten artik fittieip karsina gecip neden boyle yapiyosun diye bile kac kez bagirdim benim hatam bu cumku katsilikli oturup konusamiyoruz.Allah askina ev hanimlari 2 gunde bir halilari kaldirip evi supurmedigim icin en pis miyim ya.Bizim cocugumuz yok ki.2 gunde bir evi makinelesem haftada bir halilari kaldirsam ona bile temizlik bipmez der.hele onu hic kabul etmez.Evimde diken ustundeyim.Birazda isin icinde hakaretler var dovuyomuyum sana kufur mu ediyorum kafasinda.
Lütfen çocuk olurda değişir,düzelir gibi hatalara girmeyin. Ne olur kimseyi de memnun etmeyin. Biraz göz ardı edin onu. Sevmiyorsan ben buyum arkadaş işine gelmiyorsa sen bilirsin. Bu neya ben bunun için mi evlendim diyin. Rabbim sabırlar versin inşallah

Cocuktan önce yaklasık 6 yıl haftada 1 hadi 2 süpürge acardım.
Calısıyordm aksama kadr evde yokuz?Hergün niye süpüreyim yahu.
Hic de pasaklısın sen diyen olmadı🙆🏻‍♀️
Esim böyle bisey dese git daha titizini bul derim yani prdonda.
Psikolojik siddet var daha ne olsın??İlla fiziksel olunca mı suc siddet💆🏻‍♀️

Farklı kültürle alakası yok, eşiniz yontulmamış varlık.

Konu temizlik değil size değer vermiyor kendisi, zorla talep edilip alınacak birşey de değil bu.

Ömür boyu esinizin kurallarına göre yaşamayı mi düşünüyorsunuz, yaşamak denirse tabi buna.

Sorar mısınız size aylık ne kadar maaş bağlayacakmis beyefendi ha sigortasız aman kabul etmeyin bunu.dinlenmeden bir hizmetçi çalıştırmak istiyor ya hani?

Son düzenleme:
Yahu 2 kişinin yaşadığı ev ne kadar kirlenebilir ? Biz de 2 kişiyiz, haftada bir dip köşe silip süpürüyoruz. O da 7/24 evdeyiz, işte olsak 2 haftada bir yapsak yeter. Temizlik bahane, adamın geçinmeye gönlü yok. Sizi yıldırıp göndermek istiyor. Arkanızdan da "pisti dağınıktı ben haklıyım" diyecek. Ne derse desin, kendinizi ezdirmeyin. Kaldı ki sizin aranızdaki sorunlardan ailesine ne? Sigara içtiyseniz yalan söylediyseniz ne diye ailesine şikayet ediyor ilkokul çocuğunun velisine şikayet eder gibi.

Yarim kalmış derdin

9 aylık evlilik böyleyse daha bu böyle nasıl devam.edicek
9 aylık evlisiniz ama sizin ki evlilik değil
Benim yalanlarimi yakaladigi icin boyle olmus.Sigarayi birakcam diyip 2 kez yalanimi yakaladi icerken ve vakit gecirmek istedigim icin tartismam onu sogutmus.Cildirmis gibiydim inanin hem sigarayi birak hem evlilige adapte yeni evli ciflerde adamin ustune bu kadar yurunur mu dedi.Ben diyorum benimde hatalarim var ama onunda daha bi cok var ama ustune koyuyo ve beni hatali gormeye devam ediyo

Sanırım evlilik için acele ettiniz .Birbirinizi tanıyamadınız .Kültürel fark ilişkinin en başında bile belli eder kendini .Severek evlenmiş gibi de görünmüyorsunuz .Aile baskısıylamı evlendiniz .Ailesine karısından soğuduğunu söyleyen adamdan size koca olmaz .Çocuk bari yapmayın .Çalışmanıza izin vermiyor .Bir şeyler satmanıza izin vermiyor .Kuralları var Peki sizin isteklerinize gelince siz dış kapının mandalımı oluyorsunuz ?Cicim ayları diye adlandırılan sürede sizin evliliğinizin cılkı çıkmış .Kadını bir birey olarak görmeyen bencil bir adam var karşınızda .Eğitim durumunuz nedir ?Bari dışardan okuyun bu adamdan size koca olmaz .

Bir yuva kolay mı kuruluyor arkadaşım, ilk sıkıntıda kadın hemen çekip giderse evli çift kalmaz dünyada. Sizin gibiler hep böyle boşan da boşan. Kolaysa sen boşan(!)
Düşünemedim doğru. Koca da yağmıyo sonuçta gökten. Ben de hayatı the weather girls klibi sanadurayım hala. 😢

Nasıl yapılırmış temizlik, öğretse ve gösterse ya size, var mı o totiş?
Neyse, çocuk düşünmeyin uzun bir süre...
Kendide bazen bazi seylerde yardim ediyo ama bu sekilde baski yaptigi icin benimde icimden gelmiyo.

Back