Arkadasin tabirini tabiki bende begenmedim ama bakiyorum da kimileri direk olarak elestiriye gecmis yanlis anlamyim sizin uzerinize soylemiyorum. Hayir yani hosuna gitmediyse konu, ya da cevap vermek istemeyecegun bi soruysa yazma yani bu kadar basit.kesınlıkle haklısın fakat;
iş ustu tabırı benı sınırlendırdıgı gıbı arkadaslarıda rahatsız ettı ondan carladık hepımız
iş üstü ne demek ya
kedımıyız bız tak tak tak
yoksa konuylada sahıbıylede bı sorunum yok sahsen
iş ustu demeseydı bende duzgun cevap verırdım
Arkadasin tabirini tabiki bende begenmedim ama bakiyorum da kimileri direk olarak elestiriye gecmis yanlis anlamyim sizin uzerinize soylemiyorum. Hayir yani hosuna gitmediyse konu, ya da cevap vermek istemeyecegun bi soruysa yazma yani bu kadar basit.
Boyle bir konu vardi diye hatirliyorum.
Konu sahibi arastirirsaniz bulursunuz bol bol gulersiniz
Ay cok guldum bu yoruma dersteyım derste kahkaha attımSanırımİşe gelmişim mesela tam calışıyorum biri gelmiş
Sevişmek insani bir durum olduğu icin iş olarak görmüyorum :)
Nikahlı kocam olması şart mı? Sevgılı olmaz mıkonulae hep gerkin birazda komik seyler konusalkm.esinizle is ütsü... Öperken yada daha fazlasi olurken kv kp cocuklarlara yakalandiniz mi hic?özelikle ayni evde oturamlar
peki bu bir derdimm var konusumu. lütfen konularınızı ilgili bölümlere açın.konulae hep gerkin birazda komik seyler konusalkm.esinizle is ütsü... Öperken yada daha fazlasi olurken kv kp cocuklarlara yakalandiniz mi hic?özelikle ayni evde oturamlar
dert bölümünde bu konu ne alaka pekiOlsun birazda komik anlari paylasalim hep dert nereye kadar
derslerine konsantre ol bebişimAy cok guldum bu yoruma dersteyım derste kahkaha attım
Onuda gordumBnde biliyorum sevistiginiz ilginç yerler diye
Sizkesınlıkle haklısın fakat;
iş ustu tabırı benı sınırlendırdıgı gıbı arkadaslarıda rahatsız ettı ondan carladık hepımız
iş üstü ne demek ya
kedımıyız bız tak tak tak
yoksa konuylada sahıbıylede bı sorunum yok sahsen
iş ustu demeseydı bende duzgun cevap verırdım
varmisOnuda gordumama bide bu konunun aynisi vardi diye hatirliyorum.
Yanlis mi hatirliyorum acaba
İş üstü mesai saati içerisinde olan durum gibi bişey mi nedir acaba özel mi kurumsal olarak mı ?
Konu garip olunca bende garip yazıyorum