Biraz gülelim hic is üstü yakalandiniz mi

Arkadasin tabirini tabiki bende begenmedim ama bakiyorum da kimileri direk olarak elestiriye gecmis yanlis anlamyim sizin uzerinize soylemiyorum. Hayir yani hosuna gitmediyse konu, ya da cevap vermek istemeyecegun bi soruysa yazma yani bu kadar basit.

tabıkı

salı günü üye olmuş sanırım konusahibi..bu ne hız diye sorarlar adama

konulae hep gerkin birazda komik seyler konusalkm.esinizle is ütsü... Öperken yada daha fazlasi olurken kv kp cocuklarlara yakalandiniz mi hic?özelikle ayni evde oturamlar
peki bu bir derdimm var konusumu. lütfen konularınızı ilgili bölümlere açın.

1. 1- Hertürlü Dini ve Siyasi konu ve yorum yasaktır.

2- Karabasan, cin, peri, 3-5 harfliler, öcüler, böcüler, hocalar, büyülerle ilgili konu açmak yasaktır.

3- Açtığınız bir konunun devamı niteliğinde Kaynana bölüm-1, çekim 2, kayınpeder bölüm-3 tarzı konular açmak yasaktır, devam niteliği olan konular derhal kapatılır.

4- Burası Bir Derdim Var bölümüdür, canınızın sıkıldığı, üzüldüğünüz, dertlendiğiniz ve çare aradığınız her konuyu buraya açabilirsiniz fakat "saçımı ne renk boyamalıyım, karamel mi fındık kabuğu mu?(resimli), arkadaşımın kuzeninin amcasının kızının görümcesinin düğününde abiye giyeceğim sizce hangisi(resimli), orta sehpa mı konsol mu acaba hangisini alayım karar veremedim, koltuk altı kıllarım, kaşımı nerde aldırayım, gebe miyim test yaptım baksanıza, Küçükbakkalköy'de kuaför önerisi vs vs bölümle alakası olmayan konular açılması yasaktır, açan üye bilmeden bir sefer açmışsa taşınır ama her aklına geleni bu bölüme açmayı adet haline getirmişse bölümle ilgisiz konusu kapatılır, ısrarcı olursa ceza alır. Hele bu bölüm daha çok okunuyor deyip diş taşını bile buraya yazanlara hiç af yok.

Lütfen her aklınıza gelen konuyu buraya açmayın, ilgili bölümlere açın.

Siz
Onuda gordum ama bide bu konunun aynisi vardi diye hatirliyorum.
Yanlis mi hatirliyorum acaba
varmis

Aman Allah yorumlar harika yine gülmekten karnima agrilar girdi harikasnz bayanlar güne sayenzde kahkahalarla basladm

Bide evliliginizin ilk sabahi ne yaptiniz diye konu vardı bekar arkadaş meraktan soruyodu

kız bisey yazmıs bin pisman etmissiniz yani
nisanlısıyla sorunu baska
buraya bisey sormus o baska ille yatakta yakalandınız demiyo öpüsürken sarılırken amma fesatsınız yanii ille bel altı olcak sizin icin topa tutmussunuz kız haybeye engellenmiss

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…