Biraz gülelim hic is üstü yakalandiniz mi

Bursaki bayanalar niye böyle gergin kvga etmek icin insan ariyorlar resmen amann konu kapansin bitti

Sanırım İşe gelmişim mesela tam calışıyorum biri gelmiş

Sevişmek insani bir durum olduğu icin iş olarak görmüyorum :)

Eyvahh mail giriyordum tam nasıl kızardım

Sevişmek görev değil tabi görev aşkı ile yapılmamalı asla Gerçi fantazi kısımın da belli sorumluluklar iş yükü adı altında mı o kısıma mı giriyor evet iyice kırdım ben haklısınız

Gelelim asıl konuya iş üstü yakalanmadım ama ev arkadaşımı yakalamıştım bi donma oluyor önce sonra pırr gidiyorsun o andan direk

Ya k.bakmayin ama yazmak istemeyen yazmasin. Konu sahibi bi konu acmus, herkes bi taraftan biseyler yaziyo. Yazmak istemeyen yazmasin acik ve net!!

Is ustu tabiri ne kadar bayagi bir tabirdir oyle. Seviyeyi diplere indirmissiniz.

Boyle bir konu vardi diye hatirliyorum.
Konu sahibi arastirirsaniz bulursunuz bol bol gulersiniz

Ya k.bakmayin ama yazmak istemeyen yazmasin. Konu sahibi bi konu acmus, herkes bi taraftan biseyler yaziyo. Yazmak istemeyen yazmasin acik ve net!!
kesınlıkle haklısın fakat;
iş ustu tabırı benı sınırlendırdıgı gıbı arkadaslarıda rahatsız ettı ondan carladık hepımız

iş üstü ne demek ya
kedımıyız bız tak tak tak

yoksa konuylada sahıbıylede bı sorunum yok sahsen

iş ustu demeseydı bende duzgun cevap verırdım

Aslında konu sahibi de bence kötü tabir il değilde eğlenceli olsun diye kullanmıştır bu tabiri başka açıdan bakıyorum şuan bölüm itibari ile yanlış yerde aslında tek sorun bu

konulae hep gerkin birazda komik seyler konusalkm.esinizle is ütsü... Öperken yada daha fazlasi olurken kv kp cocuklarlara yakalandiniz mi hic?özelikle ayni evde oturamlar
ha ha ne komik

sen anlatsaydın da millete örnek olsaydın bu konuda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…