Ben evli degilim evlilere sordukhadi sen başla anlatmaya
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben evli degilim evlilere sordukhadi sen başla anlatmaya
ayyyyyy evet yaaaa hatta yetiştim sildim sandım ama olmamış galibaHatlar karisti sanirim:))
Sanırım İşe gelmişim mesela tam calışıyorum biri gelmiş
Sevişmek insani bir durum olduğu icin iş olarak görmüyorum :)
Çünkü konuyu yanlış bölüme açtınız.Bursaki bayanalar niye böyle gergin kvga etmek icin insan ariyorlar resmen amann konu kapansin bitti
neyse salon kadını çizgimden çıkmayacağım.Bursaki bayanalar niye böyle gergin kvga etmek icin insan ariyorlar resmen amann konu kapansin bitti
bdv dışına çıkarsan komik ve eğlenceli konular görebilirsin, kk bdvden ibaret değil
uslu bi kk üyesi olursanız görebilirseniz, ama bdvde böyle konular açarak gargameli görebilirsinizŞirinleri bile görebilirmiyiz :)
hiç mi manitan olmadı? hiç mi eli eline değmediBen evli degilim evlilere sorduk
hadi sen başla anlatmaya
kesınlıkle haklısın fakat;Ya k.bakmayin ama yazmak istemeyen yazmasin. Konu sahibi bi konu acmus, herkes bi taraftan biseyler yaziyo. Yazmak istemeyen yazmasin acik ve net!!
kesınlıkle haklısın fakat;
iş ustu tabırı benı sınırlendırdıgı gıbı arkadaslarıda rahatsız ettı ondan carladık hepımız
iş üstü ne demek ya
kedımıyız bız tak tak tak
yoksa konuylada sahıbıylede bı sorunum yok sahsen
iş ustu demeseydı bende duzgun cevap verırdım
ha ha ne komikkonulae hep gerkin birazda komik seyler konusalkm.esinizle is ütsü... Öperken yada daha fazlasi olurken kv kp cocuklarlara yakalandiniz mi hic?özelikle ayni evde oturamlar