• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Biraz geç oldu ama işte düğün fotoğraflarım :)

ayyy güzelim benim...harikasın valla...Allah bir yastıkta kocatsın canım....yüzünüz hep gülsün ...bide bebişleriniz olsun canım inşallah...sevgilerimle canım......

çok güzel olmuşsun canım gelinliğinde çok güzell maşallahhh ALLAH mutluluğunuzu bozmasın...

Hepinize çok tşkrlerrr..

Lilacım düğünümüz öğretmen evinin düğün salonunda oldu

çok yakışmışsınız canım. çokta güzelsin maşallah. mutluluğunuz bir ömür sürsün.

oyyyyyy bihterimmm çikolatamm yerim seniiii bennn maşallah subannallahhhh ... hoşgeldin aramızaa çok özledim senii iyiki geldinn nasıl gidiyor kuzum evlilik tavisye ediyormusun bu bekar arkadaşlarına:))

anaaa kız bihter bende dedim bu kız bir ara kkda bol bol konu açıyodu evlendi gitti yok ortalıklarda hoşgeldin ve allah mesut etsin çok hoş olmuşsun sevgiyle kal=)

hımmm anladım canım orasıda çok güzeldir..
özellikle orkestrasını çok beğeniyorum..
tekrar mutluluklar canım..
sağlıcakla...

Allah mutlulugunuzu arttirsin canim cok güzel bir gelin olmussun ......

dupduru bir gelin olmuşsunuz maşallah. Allah bir ömür boyu mutluluk huzur versin inşallah.

maşallah ömür boyu mutlu yaşarsınız inşallah.sevgiyle kalın.:nazar:a.s.

maşallah bihter ne kadar güzel bir gelin olmuşsun Rabbim sizi bir ömür aynı yastıkta kocatsın inşallah mutluluğunuz daim olsun nazarlardan korusun mevlam sizi ;) :nazar:

ömür boyu mutluluklar dilerim ağzınızın tadı hiç bozulmasın dedenede çok üzüldüm benim dedem sağ değildi ben evlendiğim zaman çok üzgünüm keşke görseydi annemin babası sağdı oda gelin alma günü geldi elini nasıl öptüm nasıl sarıldım hatırlamıyorum gelin hem ağlar hem giderya o misal ayrılık çok zor geliyo yoksa insanın en mutlu günü düğün günü ama ayrılık birde baba ocağından çıkmak çok zor çok

allah mutlu etsin saglıkla huzurla biraarada olmak nasip etsin inşallah

aa bihtercim yeni görüyorum
demek 7 ayıda geçti zaman ne çabuk geçiyo
Allah mesut bahtiyar etsin inşallah
inşallah tekrar görüşürüz
Şeniz

Allah hayırlı etsin canım mutluluğun daim olsun Rabbim hayırlı sağlıklı evlatlarla yuvanı mutluluğa boğsun hani derler ya bi yastıkta kocayın tekrar tebrikler

çok güzel tatlı gelin olmuşsun rabbim ömür boyu mutluluklar versin inşalah

Back