• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Biraz geç oldu ama işte düğün fotoğraflarım :)

canim benim ne kadar tatli bir gelin olmusun makyajin gelinligin cok süper allah mesut etsin tatlim

Allah mesut bahtiyar etsin canım bir yastıkta kocamanız dileğimle :)) maşallah çok güzel bir gelin olmuşsun

çok güzel bi gelin olmuşsun. Allah mesut bahtiyar etsin. istanbuldaki gelin başın daha güzerl olmuş ama:)))

çok tatlı olmuşsun canım mutluluklar

dip not: nortmal halinde çok güzel zaten saf katışıksız a.s.

Vay kaçak vaaayy. Maşallah pek güzel olmuşsun.:nazar:

Accuk kilomu almışsın ne:smiley-cool::1rolleyes:

Mutluluğunuz daim olsun canım Allah bir yastıkta kocatsın çok tatlı çıkmışsınız :nazar:

Hepinize çok teşekkür ederim.pamukşekerim saol cicim :utangac:

Kuzum,her iyi şeyin sonuna çaktırmadan bi kötü söz ekliyosun he sende:dilcikar: Şaka şaka evet son zamanlarda seksü fücudum biraz bozulur gibin oldu :1closedeyes:

Çok güzel ve masum bir gelin olmuşsun....

Mutluluğunda daim olsun canım....

Son düzenleme:
ooooo ßihter masallah cok güzel olmusun, Allah bozmasin mutlulugunuzu...

bir ömur boyu mutluluklar dilerim ALLAH ım huzurunuzu eksik etmesin bir yastıkta kocayın inşallah
Şeniz

Aminnnnnnnnnnnn....Allah herkese böyle bir evlilik nasip etsin...Seviyorum sizi Şeniz

allah bir yastıkta kocatsın canım a.s. a.s.

Çok güzel bir gelin olmuşsun maşallah mutluluğun daim olsun evinde huzur ve mutluluk hiç eksik olmasın

çok güzel bi gelin olmuşsunuz...
mutluluklar dilerim...:)

ßihter cim canım mutluluklar dilerim.Yuvandan huzur,sağlık.neşe,birliktelik eksik olmasın.Tekrar tekrar tebrikler canım.a.s. a.s.

en sonunda yani ha kaydirigubbakcemile nerdesn kızım sen
neyse ama çok güzel gelin olmussun mutluluklar :asigim:

Back